Trabzonspor’umuzun genç yildizlari...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Misafir

Trabzonspor’umuzun genç yildizlari...

dünkü macta en cok göze carpan futbolcu ufuk oldu ikin´ci yarida.

buna ne diyorsunuz.

saygilarimla.
  • murat
    • 01.10.1999
    • 4657
    • Danisman
    • Avrupa Diğer

İlk olarak bordomavi tarafından gönderildi

dünkü macta en cok göze carpan futbolcu ufuk oldu ikin´ci yarida.

buna ne diyorsunuz.

saygilarimla.

Bence dunku macta yeni yildiz aranacaksa kesinlikle Selimdir bana biraz ogunu animsatmadi degil insaallah onun kadar iyi olur!

Ufuk kendini cok guclendirmeli sirf guc antrenmani yapmasi lazim uzun bir zaman ozaman ikinci bir gokdeniz olabilir..
    Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• Tolgaa6161
      • 13.06.2004
      • 230

Evet dogru selim muthi$ bir oyuncu tek bir hatasi olmadi macta in$allah boyle devam eder.

ufuk bayraktarin teknigi super ama fizik olarak biraz zayif ama fizik geli$tirmek teknikten daha basit in$allah o da fizigini geli$tirse TRABZONSPORUmuzun yildizlari arasina girer.

Hem arkada$lar bu iki genc TRABZONLU oyle degil mi?
      en buyuk TRABZONSPOR o kadar

Yorum

• masteribo
        • 31.05.2004
        • 44
        • Hollanda

ben murat abinin dedigine katiliyorum

Yorum

• Tolgaa6161
          • 13.06.2004
          • 230

masteribo gonderilenlerin sayisina baktimi?

yerim ben o sayiyi bi daha mesaj gonderirsen o sayi degi$ecek sen en iyisi bi daha mesaj yollama oldumu olece bakkkk
          en buyuk TRABZONSPOR o kadar

Yorum

• irfanparlak
            • 01.06.2004
            • 287
            • elektrik elektronik mühendisi
            • İstanbul

isallah devamli oynarlar yaaaa
            Azrail pesimi birak
            Ben ölecek adam degilim

Yorum

• Ahmet Erkan Sezgün
              • 07.06.2004
              • 486
              • Bilgi İşlem Müdürü
              • Kütahya

Selamlar,

Evet dünkü maçda cidden Ufuk göze batti,Selim'de çok iyi oynadi diyebilirim.Murat arkadasim dedigi gibi bende onu Ogün'e benzettim.Açikca göründü ki D'Haene gereksiz bir oyuncu,heleki yaptigi penalti'yi acemi Selim bile yapmadi.Bende gönderilmeli ve defansa alternatif olarak kesinlikle Selim düsünülmeli.Daha iyisi varken elin yabancisina para vermek akillica olmasa gerek.Bence takimin en iyi transferi o iki çocuk su ana kadar.Umarim böyle devam ederler ve " biz olduk artik"deyip yan gelip yatmazlar.

Basarilar

Sevgiler Saygilar
              Basarilar
              Sevgiler Saygilar

Yorum

• Harun-61
                • 29.05.2004
                • 20107
                • Yönetici
                • Trabzon

ziya hoca onlarla ilgilenir...umarim kulübe coooook hizmet ederler...[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• My
                  • 09.06.2004
                  • 24412
                  • Aydın

Dahada böyle yetenekler çikarmaliyiz. Geleceimiz bu çocuklarda.
                  "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• EmrahYalçınalp
                    Trabzonspor Kongre Üyesi
                    • 29.05.2004
                    • 5470
                    • Akademisyen

Hepsi iyi topçular... Selim libero sikintisi içerisinde oldugumuz için sans buldu diye düsünüyorum. Fena da degildi ama o mevkiyi o yasta bir adama emanet eden kaç kulüp var, ve dahasi o yastaki adam için aslinda son derece dogal olan bir hata sonucu kaybedilen bir maç nasil bir etki yapar? Insallah herkes her zaman böyle destek verir çocuga. Önünde uzun yillar var...

Ufuk en fazla göze batan adam. Ama ben (daha önce de söyledigim gibi) o mevkide çooook daha güçlü bir adam seyretmek isterim. Her ikili mücadelede yerde kaliyor. Tamam çok yetenekli, iyi top sakliyor ama fiziksel güç çok önemli. Yanyana geldiklerinde dikkat ettim, Yattara bile kalipli onun yaninda...

Çaglar bastan beri söylüyorum, benim favorim. Güçlü, kafasini kaldirarak oynuyor ve mesafe tanimadan sut çekebiliyor. (PAF maçlarinda böyle gollerini çok seyrettim) Bence bir kusuru var, biraz fazla görev adami. Trabzonspor formasinin ne demek oldugunu iyi biliyor olacak ki risk almadan topu alip ilk firsatta en yakindaki arkadasini posizyona sokma amacini tasiyor daima. Oysa adam geçebilecek, bogusacak ve sut çekecek enerjisi daima var. Dedigim gibi, ben en çok ondan ümitliyim.

Emre Aygün de iyi topçu süphesiz. Aman ikinci Alisn olmasin.Insanin basina ne gelirse cin olmadan adam çarpmaya kalkmaktan geliyor...

Yorum

• EmrahYalçınalp
                      Trabzonspor Kongre Üyesi
                      • 29.05.2004
                      • 5470
                      • Akademisyen

İlk olarak streiker tarafından gönderildi

........Açikca göründü ki D'Haene gereksiz bir oyuncu,heleki yaptigi penalti'yi acemi Selim bile yapmadi.Bende gönderilmeli ve defansa alternatif olarak kesinlikle Selim düsünülmeli.Daha iyisi varken elin yabancisina para vermek akillica olmasa gerek.......

Maçi seyrederken kimin ne yaptigini bilemem. Ben sahsen pozisyonlari birbirine bagli degerlendiririm hep. Benim gördügüm, o penaltida hata D'Haene' de degil Selim'deydi. Adamini kaçirdi, D'Haene kosup yetisti, olmayan bir penalti oldu. Iyidir, kötüdür, kalmalidir, gitmelidir ayri... Ama o penalti posizyonunda suçu yoktu adamin...

Yorum

• Punisher-61
                        • 31.05.2004
                        • 9490
                        • Almanya

Ufuk cok iyi süper Hareketleri var....bu sene isimize yarayacak[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                        1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• murat
                          • 01.10.1999
                          • 4657
                          • Danisman
                          • Avrupa Diğer

İlk olarak perhaps tarafından gönderildi

........Açikca göründü ki D'Haene gereksiz bir oyuncu,heleki yaptigi penalti'yi acemi Selim bile yapmadi.Bende gönderilmeli ve defansa alternatif olarak kesinlikle Selim düsünülmeli.Daha iyisi varken elin yabancisina para vermek akillica olmasa gerek.......

Maçi seyrederken kimin ne yaptigini bilemem. Ben sahsen pozisyonlari birbirine bagli degerlendiririm hep. Benim gördügüm, o penaltida hata D'Haene' de degil Selim'deydi. Adamini kaçirdi, D'Haene kosup yetisti, olmayan bir penalti oldu. Iyidir, kötüdür, kalmalidir, gitmelidir ayri... Ama o penalti posizyonunda suçu yoktu adamin...

yokya selim adamini kacirmadi, o adami ortasahadan beri ufuk kovaladi yakaliyamadi, ama iyi kapattik sonrada karel ceza alaninin disinda(pozisyona yakin oldugum icin net gordum) faul yapti hakem yanlis kararla penalti verdi, bence karel mukemmel oynadi bu macta.

Sonucta Bremenalmanya sampiyonu bize karsi birkac pozisyon bulmasida dogal.

Yorum

• EmrahYalçınalp
                            Trabzonspor Kongre Üyesi
                            • 29.05.2004
                            • 5470
                            • Akademisyen

İlk olarak murat tarafından gönderildi
                            İlk olarak perhaps tarafından gönderildi

yokya selim adamini kacirmadi, o adami ortasahadan beri ufuk kovaladi yakaliyamadi, ama iyi kapattik sonrada karel ceza alaninin disinda(pozisyona yakin oldugum icin net gordum) faul yapti hakem yanlis kararla penalti verdi, bence karel mukemmel oynadi bu macta.

Sonucta Bremenalmanya sampiyonu bize karsi birkac pozisyon bulmasida dogal.

Valla benim seyrettigim maçta Selim kaçirmisti[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Asagidan check edebilirsin...

http://www.milliyet.com.tr/content/futbol/ts/index.html

Gençlere mesaj
                            GENÇ oyunculari begendigini de belirten Ziya Dogan, "Selim Akbulut iyi oynadi. Son dakikalarda kaçirdigi rakibine D'Haene, yetisemeyerek penaltiya sebebiyet verdi. Ancak genelde iyiydi. Ufuk ve Çaglar da iyi. Bizim için bir Gökdeniz veya bir Fatih neyse gençler de ayni degerdedir.

Yorum

• murat
                              • 01.10.1999
                              • 4657
                              • Danisman
                              • Avrupa Diğer

belki Selim o adami karsilamaliydi ama adam topu ortasahadan alip geldi [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...