hüseyin,tayfun,adem,lee,hasan gibi futbolculara iyidir diyenlere bu futbol ve derecemiz çok bile.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fuzuli Futbolcular....
Daraltma
X
-
-
Tayfun: Çok iyi bir 2.sinif anadolu topçusu..
Hasan : Futbol konumuz ise o nun bu konuda bir isi yok...
Erdinç : Çok iyi olabilirdi ama o kendine katamadi ve TS misyonunu tamamladi...
Celaleddin : 2.sinif anadolu takimi topçusuna 2.örnek...
Lee : Bize 3 senede yalnizca bir FB maçi verdi, sagolsun ama yolu açik olsun...
Adem : Bu kadar iyi hamuru olupta kullanamayan kaç kisi vardir...aslinda kaladabilir ama ne bilim...Seneye de böyle olacaksak kalsin...
Djokaj : Iyi oynadigi dedikleri maçtada söyledim yine söylüyorum , Celo nun 1 kademe üstüdür ama o sol tarafa asla ilaç degildir, kontenjani doldurmasi gereksiz...
Jefferson : Ilerde iyi paraya satilabilir, bence kalsin...
Önemli olan yönetimin izleyecegi politika eger sampiyon olmak istiyorlarsa sol kanada çok kaliteli bir adam, Gökdeniz'in yerine hareketli bir adam, Fatih'e yardimci yildiz bir forvet, ve dafansta alterntif olacak 2 adam...Trabzonspor'un kalitesi belli olan ve siradan olmayan en az 5 adam'a ihtiyaci vardir...
Bunlar bir önceki yönetim zamani yapilsa su an Ali sen'in dedigi gibi açik ara önde olurduk.Ama dünyasi küçük olanlar Trabzonuda küçültürler.
Yeni yönetimin gönderdigi bu siradn adamlar artilariydi umarim su kalanlarida gönderip artik dogru isler yaparlar...Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!
Yorum
-
» Bu Baslik BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Kilitlenmistir.ffice
ffice" />
AMESPACE PREFIX = O />
AMESPACE PREFIX = O />
» Basligin Trabzonspor camiasina ve/veya BMN üyelerinin bütünlügüne zarar verebilecegi öngörülmüstür.
» Forum yöneticileri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
» Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
» Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
*********************************************************"Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum