Eger yanlis hatirlamiyorsam (!) Firtina, Ihitlal, Efsane kitabi 2 3 bin civarinda satilmisti. Çok yazik! Berat'in da dedigi gibi Trabzonspor'luyum diyen herkesin bu kitabi muhakkak okumasi gerekirdi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Dünden Bugüne Trabzonspor Kitabi Çikiyor
Daraltma
X
-
İlk olarak My tarafından gönderildiEger yanlis hatirlamiyorsam (!) Firtina, Ihitlal, Efsane kitabi 2 3 bin civarinda satilmisti. Çok yazik! Berat'in da dedigi gibi Trabzonspor'luyum diyen herkesin bu kitabi muhakkak okumasi gerekirdi.
Iyi de bu -di'li geçmis zaman kalibi kullanilmasini anlayamadim. Orhan Pamuk veya Ahmet Altan kitabi degil ki satisi önce yüzbinleri bulsun sonra kitabevi ve sahaf raflarindan indirilsin. Reklami iyi yapilmadiysa herkes tanidiklarina tavsiye eder ve kitabin satisi arttirilabilir. Degisik yazarlarin imzasini tasiyan yazilardan olusan bir derleme de olsa, hatta bazi yazilarda Trabzonspor'un ligdeki durumuna göre yorumlar da olsa bu kitap bir kla.......Ögrendiklerimi bir kenara birakirsak Kudret Emiroglu isimli üst düzey bir yakin tarihuzmaninibu kitap sayesindetanimak bile benim için bir onur vesilesi olmustur. Eger kiyillar sonra da bu kitabin okunmasini istiyorsaken büyük görev kitabi çokseven okurlara düsüyor bana kalirsa.Ilk çiktigi zamanlarda Tolstoy'un, Zola'nin, Goethe'nin kitaplari baski rekoru mu kirmisti?
BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
Yani hemserim bi olaya da bu kadar zitina bakilir. Ben kitaplar kalkti, bir daha kimse okumayacak, eyvahlar olsun felan demiyorum ki. Böylemesine bir kitabin gerçek degerinin 2 3 bin kisi olmamasi gerekirdi, çok daha fazla kisi bu kitaba sahip çikmaliydi diyorum. Reklaminin kötü yapilmasi hususunda haklisin. Da!Zola'yla Goethe'yle kiyasliyorsun.Iyi o zaman bende söyle diyeyim. Çikmadik candan umut kesilmez. Bi kaç asir içinde her Trabzonlu'nun basucu kitabi olmasi dilegiyle.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Birbirimizle tartisarak kitabin satis rakamini artiramayiz.Kitabin gönüllü tanitimini yapip,her Trabzonspor'lunun bu kitaba sahip olmasi için bugünden tezi yok çalismaya baslayalim.Firtina,ihtilal,efsane kitabi içinde yeni hazirlanan kitap içinde satis rakamlarini artirmak için çalismaliyiz.Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
kitap yaninda bi tane de vcd dvd yapsalar ne olur sanki bakin o zaman 200,000 neymis. birde hediye olarak valla iyi fikir.
çiksada görsek. içinde36000 resim mi öyle bi rakam görmüstüm. ama yanlis olabilir. tam emin degilim simdi. belki 3600 dürde bir sifir fazla atilmistirBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
bence bu kitabi ilk önce takimdaki bütün futbolculara vermek gerekir.hatta ve hatta trabzonspor bünyesindeki tüm lisansli sporculara dagitilmali.önce onlar bi görsün trabzonsporlu olmak neymis . efsane , ihtilal , karadeniz firtinasi nasil dogmis. gerçek taraftar zaten o kitaba sahib olcak . o eserin devami niteliginde olacak gelecek eserlerde ismini altin harflerle yazdirmak için can atmalari gerektigini yüreklerine yazsinlar önce.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi
Yani hemserim bi olaya da bu kadar zitina bakilir. Ben kitaplar kalkti, bir daha kimse okumayacak, eyvahlar olsun felan demiyorum ki. Böylemesine bir kitabin gerçek degerinin 2 3 bin kisi olmamasi gerekirdi, çok daha fazla kisi bu kitaba sahip çikmaliydi diyorum. Reklaminin kötü yapilmasi hususunda haklisin. Da!Zola'yla Goethe'yle kiyasliyorsun.Iyi o zaman bende söyle diyeyim. Çikmadik candan umut kesilmez. Bi kaç asir içinde her Trabzonlu'nun basucu kitabi olmasi dilegiyle.
Ne tartisma açmak niyetindeyim ne de zitlik yaratmak... Sözkonusu kitap için "2-3 bin satmisti" ifadesinden hareketle "henüz kaybettigimiz birsey yok" demek istedim. Zola,Tolstoy gibi isimlerin eserleriise klasikler açisindan sadece birer örnek . Hadi olar çikali 100-150 sene geçti, ancak ilk çiktiginda çok baski yapmak söyle dursun, büyük tepki çeken Günter Grass'in "Teneke Trampet" romani da bir kla....... Zannedersem 1960'li yillarda yazilmis, fakat birkaç sene içinde tüm Almanya'da begenilen bir klasik haline gelmisti.
Ayrica yazilarimda haksiz yere filtrelenen kelimeler açisindan da simdilik herhangi bir komplo teorisi üretmiyor
) , hiç aklimiza gelmeyenifadeleri hatirlattigi için site yöneticilerimize teessüf ediyorum.
BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
Hmmm...! Yazina bakinca farkettim simdi satmistiyi da tisi öyle vurgulu degildi be [img]smileys/smiley17.gif[/img] [img]smileys/smiley9.gif[/img]Haklisin... Satilmisti deyince anlam degisiyor. Aklimdan geçen su ana kadar di ama hem ise hem buraya bakarken alel acele yazinca bazen sanal alemin aziziligine ugrayabiliyorsun. Aslinda genel anlamda ayni düsünüyoruz.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
dogru .. kesinlikle dogru....Hem kulübe katki yapmis oluruz, hem de Korsan'a bir darbe de biz vurmus oluruz.İlk olarak A-LeeCool tarafından gönderildi
#CeSS
Güzel bir fikir bence de toplu alim yaparsak güzel olur.. Kitap piyasaya çikar çikmaz bir sürü korsan yolla kopyalari çikacaktir.. Eger toplu alim yaparsak hiç deilse kendi açimizdan korsan kitap almamis oluruz... Hayirlisiyla bir çiksa da..[img]smileys/smiley1.gif[/img]
***Aslinda site olarak siparis etsek , kitabin fiyati üzerinden 1 er ytl fazla alinir, alinan parayla da, yenipankarlar yaptirabiliriz...****avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.
Yorum
-
0|abi|ir...ancak biz k0rsan a|mama|iyiz isin özünde!...
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum