Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Haydi BMN Kullanıcı Adlarımızı "İsim Soyisim" Yapıyoruz

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gerçek Ad soyad zorunlu olsun. Ayrıca T.C. Kimlik nosundan kontrol edilsin.
    Şenol Güneş , iyi ki varsın hocam.
    Alex Ferguson Manu ya ilk geldiğinde takımı 11.
    2. senede 2. yapmış. 3. sene de yine 11. yapmış.
    Bize gelseydi Allah muhafaza futboldan anlamıyo diye teneke takarak kovardık.

Yorum

• daha önce admine mail atmıştım ancak talebim bu başlık kapsamında da değerlendirilebilir sanırım.
      ben de kervana katılarak ahmed1967 şeklinde adımın değiştirilmesi rica ediyorum.
      teşekkür eder ve bu güzel fikrin daha da yaygın hale gelmesini dilerim.
      YETER DA!

Yorum

• sevgili emirhan makul kardeşim özel mesajlarımda sanıyorum bir sorun var gönderemiyorum galiba. bana isminizi ve soyadınızı bildirin nick değişikliğinizi gerçekleştirelim diye mesaj göndermişsin teşekkür ediyorum. adım ahmet tozlu ancak nickimi ahmed1967 olarak değişitirmek istiyorum.
        teşekkürler.
        YETER DA!

Yorum

• Abi o an başlıkta aktif yönetici yoktu sanırım eğer foruma girdiğinde online yönetici varsa ben veya başkası ismi değiştirirler
          BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• peki..o halde online olarak ismim ahmed1967 olana dek bekliyorum.teşekkürler.
            YETER DA!

Yorum

• 29li ------ ahmed1967 olarak değiştirilmiştir hayırlı olsun
              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• teşekkürler,kolaylıklar...
                YETER DA!

Yorum

• Mete DORUK olarak degistirilmesini talep ediyorum.
                  2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak Mete DORUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mete DORUK olarak degistirilmesini talep ediyorum.
                    okyanus61 ----------> Mete DORUK olarak değiştirilmiştir. Hayırlı olsun
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      okyanus61 ----------> Mete DORUK olarak değiştirilmiştir. Hayırlı olsun
                      Tesekkur ederim Emeginize saglik.
                      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor!

Yorum

• Doğan BULAT olarak değiştirebilrsiniz
                        Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• İlk olarak Doğan BULAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Doğan BULAT olarak değiştirebilrsiniz
                          şampiyonum61 -------> Doğan BULAT olarak değiştirildi. Hayırlı olsun
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            şampiyonum61 -------> Doğan BULAT olarak değiştirildi. Hayırlı olsun
                            Teşekkürler
                            Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• Aydın Danış olarak değiştirilmesini rica ediyim bende ozaman
                              -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• bende tansu onur erdoğan olarak değiştirilmesini istiyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X