Gerçek Ad soyad zorunlu olsun. Ayrıca T.C. Kimlik nosundan kontrol edilsin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Haydi BMN Kullanıcı Adlarımızı "İsim Soyisim" Yapıyoruz
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
daha önce admine mail atmıştım ancak talebim bu başlık kapsamında da değerlendirilebilir sanırım.
ben de kervana katılarak ahmed1967 şeklinde adımın değiştirilmesi rica ediyorum.
teşekkür eder ve bu güzel fikrin daha da yaygın hale gelmesini dilerim.YETER DA!
Yorum
-
sevgili emirhan makul kardeşim özel mesajlarımda sanıyorum bir sorun var gönderemiyorum galiba. bana isminizi ve soyadınızı bildirin nick değişikliğinizi gerçekleştirelim diye mesaj göndermişsin teşekkür ediyorum. adım ahmet tozlu ancak nickimi ahmed1967 olarak değişitirmek istiyorum.
teşekkürler.YETER DA!
Yorum
-
Abi o an başlıkta aktif yönetici yoktu sanırım eğer foruma girdiğinde online yönetici varsa ben veya başkası ismi değiştirirler
BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
29li ------ ahmed1967 olarak değiştirilmiştir hayırlı olsunBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
okyanus61 ----------> Mete DORUK olarak değiştirilmiştir. Hayırlı olsunİlk olarak Mete DORUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMete DORUK olarak degistirilmesini talep ediyorum.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Tesekkur ederim Emeginize saglik.İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleokyanus61 ----------> Mete DORUK olarak değiştirilmiştir. Hayırlı olsun
2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor!
Yorum
-
şampiyonum61 -------> Doğan BULAT olarak değiştirildi. Hayırlı olsunİlk olarak Doğan BULAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğan BULAT olarak değiştirebilrsiniz
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Teşekkürlerİlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşampiyonum61 -------> Doğan BULAT olarak değiştirildi. Hayırlı olsun
Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum