Süper Lig 26. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Taner Gündoğdu
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    • 05.11.2004
    • 3570
    • gemi inşa ve gemi makina mühendisi
    • İstanbul

İlk olarak Harun tarafından gönderildi
    Zor geçeceğini tahmin ettiğimiz maçlar kolay, kolay geçeceğini tahmin ettiğimiz maçlar zor geçiyor.Bu ligte hiç bir takımın bir maçı diğerini tutmuyor.Bu da takımları çok etkiliyor.
    buna istinaden diyebiliriz ki kayseri maçı rahat geçecek
    Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• Cafer Bulur
      • 27.10.2007
      • 27737
      • isci
      • Almanya

Yine iyi oynadigimiz bir mac degildi,macin genelinde takimi begenmedim.

Yine oyuna hakim olamayan,forse edemeyen bir Trabzonspor vardi.

Buna karsin takim antalya macina oranla daha istekliydi,rakibin hatalarini iyi degerlendirdi.

En büyük eksigimiz ise kalecisi olmayan bir takima karsi son 10 dakikada sapara ya sut atamayisimizdi.

Kisacasi adimiza galibiyetten baska artimizin olmadigi bir macti,sadece 3 puandi yani.

Takimin bu anlayisiyla zorluk derecesi yüksek maclari kazanmasi mümkün degil,takimda bir ilerleme gelisme göremiyorum.

Macin hakemi sahanin en kötüsüydü,skandal kararlariyla maca damgasini vurdu.
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• leviathan_-1461
        • 03.01.2011
        • 562
        • Trabzon

Maçı seyrederken burak gol kaçırdığında birisine bağırıyordu..Başta halil diye sanmıştım..Dün akşam özeti tekrar seyrederken burak kenara doğru bağrıyordu, halil ile olcan ise geriden gelip kamera açısına giriyordu..Poziyonda üçü vardı, olcanla halil olmadığına göre kime konuşuyordu burak..
        her daim düşleri peşinde koşan sabırsızlık zamanının güzel çocuklarına....

Yorum

• Uğur Ö.
          • 21.11.2008
          • 15133
          • Elektronik Mühendisliği
          • Bursa

İlk olarak leviathan_-1461 tarafından gönderildi
          Maçı seyrederken burak gol kaçırdığında birisine bağırıyordu..Başta halil diye sanmıştım..Dün akşam özeti tekrar seyrederken burak kenara doğru bağrıyordu, halil ile olcan ise geriden gelip kamera açısına giriyordu..Poziyonda üçü vardı, olcanla halil olmadığına göre kime konuşuyordu burak..
          Doktora bağırmış öyle yazmışlar Burak başlığına
          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
          Yükleniyor...