Uzun zamandır yazmak istediğim bir yazı. Hangi sayfaya yazsam diye düşündüm, alâkalı bir yer bulamayıp yeni bir başlık açmaya karar verdim.
Uzun süreden beri şans faktörü yanımızda değilmiş gibi görünüyor.
Kupalarda kötü kur'alar çekiyoruz.
Geçen sene kaçan bir penaltı ikili averajda geride kalmamıza neden oldu.
Şampiyonlar liginden çok talihsiz şekilde elendik.
Deaglemanyaq kardeşimizin hesaplamasına göre bu yıl oynadığımız 19 lig maçında direklerden dönen top sayısı 12.
Geçen sene ligde uğradığımız mağduriyete belki de bugüne kadar dünyada hiç bir takım uğramamıştır.
Dikkat çekici bir durum.
Kendimde ve çevremde gözlediğim bir olguyu sizlerle paylaşmak istiyorum.
Çok beddua edenlerin işleri rast gitmiyor genellikle.
Buna mukabil hayr dua edenlerin işleri genellikle rast gidiyor, hayatlarında daha fazla bereket oluyor.
Allah belânı versin yerine Allah ıslâh etsin demek,
Lânet olsun sana yerine Allah sana imân selâmeti versin demek daha güzel, daha bereketli.
Hayatını hepimize aralıksız olarak beddua etmeye adamış bir varlık varken, bizim de onunla aynı kelimeleri kullanmamız yerine, yaradılış amacımızı-farkımızı ortaya koyarak hayr dua etmemiz daha doğru olur diye düşünüyorum.
Beddua etmeyi tercih eden arkadaşlar hayr dua ederek hayatlarındaki farkı gözlemleyebilirler.
Belki beddua yerine hayr dua ederek takımımızın talihini de değiştirmemiz mümkün olabilir.
Uzun süreden beri şans faktörü yanımızda değilmiş gibi görünüyor.
Kupalarda kötü kur'alar çekiyoruz.
Geçen sene kaçan bir penaltı ikili averajda geride kalmamıza neden oldu.
Şampiyonlar liginden çok talihsiz şekilde elendik.
Deaglemanyaq kardeşimizin hesaplamasına göre bu yıl oynadığımız 19 lig maçında direklerden dönen top sayısı 12.
Geçen sene ligde uğradığımız mağduriyete belki de bugüne kadar dünyada hiç bir takım uğramamıştır.
Dikkat çekici bir durum.
Kendimde ve çevremde gözlediğim bir olguyu sizlerle paylaşmak istiyorum.
Çok beddua edenlerin işleri rast gitmiyor genellikle.
Buna mukabil hayr dua edenlerin işleri genellikle rast gidiyor, hayatlarında daha fazla bereket oluyor.
Allah belânı versin yerine Allah ıslâh etsin demek,
Lânet olsun sana yerine Allah sana imân selâmeti versin demek daha güzel, daha bereketli.
Hayatını hepimize aralıksız olarak beddua etmeye adamış bir varlık varken, bizim de onunla aynı kelimeleri kullanmamız yerine, yaradılış amacımızı-farkımızı ortaya koyarak hayr dua etmemiz daha doğru olur diye düşünüyorum.
Beddua etmeyi tercih eden arkadaşlar hayr dua ederek hayatlarındaki farkı gözlemleyebilirler.
Belki beddua yerine hayr dua ederek takımımızın talihini de değiştirmemiz mümkün olabilir.

Yorum