Fenerbahçe Küme Düşürülsün İmza Kampanyası
Daraltma
X
-
-
Yanlış Başlık
Arkadaşlar bizi fb ye ne yapacakları ilgilendirmemeli, orada adaleti nasıl sağlarlar kendi bilecekleri iş, muhatapları 17 klüp var.arkadaşlar, bizim mevzumuz fenerin küme düşmesi değil,hakkımız olan şampiyonluğun teslim edilmesidir.olaya bu şekilde bakmalıyız, düşmanlık yaratmanın anlamı yok bana göre..fenerin nasıl bir ceza alması gerektiği değil, biz hakkımızı nasıl alabiliriz onu düşünmeli..
Bizi ilgilendiren, aynı puanı aldığımız, fakat o puanı gayri meşru aldığı ıspat edilen rakibimize verilen kupamızı geri vermeleri. Ispat edilen diyorum, ÇÜNKÜ BU ZAMANA KADAR, TFF-PFDK, HİÇBİR KARARINDA KANUNU BEKLEMEDİ-BEKLEMEMELİ. KANAATE GÖRE KARAR VERDİ-VERMELİ...Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!Yorum
-
işin içinde uefa olduğu için attım.İhtilalsin efsanesin bir devsin Trabzon
Tek büyük var o da sensin sampiyon Trabzon
Hayde hayde vur hayde Trabzon
Yorum
-
fener küme düşsün diye olmaz, savunma mekanizması haklı olarak üretiyorlar.
HAKEDEN HAKETTİĞİNİ BULSUN YETERBİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .Yorum
-
Aslında febe küme düşsün değilde hakeden herkes hakettiği kadar düşsün öle 1 alt ligle değil ne kadarını hakettiyse okadarını düşsün ayrıca tek febe değil sivas ezikşehir hepsi ....Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....Yorum
-
Link'i ilk defa açmama rağmen mail adresimin daha önce kullanıldığına dair uyarı verdi. Jajageridonsun.com için kullanılan database kullanılıyor sanıyorum. WebMaster arkadaşa duyrulur... (Diğer mail adresimle buna da oyumu kullandım tabii ki )Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum