Geçmiş Olsun Giray Kaçar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • memozcan
    • 19.10.2009
    • 14159
    • İstanbul

Geçmiş Olsun Giray Kaçar

Giray kırılan burnundan ameliyat oldu, inşallah kısa sürede düzelir ve sahalara döner, bu yaptığı özveriyi hiçbir zaman unutmamamız lazım..

yalnız ameliyat bakırköy acıbadem hastanesinde yapıldı. bildiğim kadarıyla acıbadem fenerasyon başkanı mehmet ali aydınların hastanesi ve fenerbahçe kendilerini CL ne göndermediği için acıbademle sponsorluk anlaşmasını tek taraflı feshetti... biz ise bize bu kadar yaptıklarından sonra futbolcularımızı onun hastanesinde tedavi ettiriyorsak yazık diye düşünüyorum. hadi trabzonda hastane bulamadınız anladık istanbulda k.b.b. uzmanı olan başka hastane kalmadı mı?(ameliyat olmasın demiyorum, neden acıbademin reklamını yapıyoruz diyorum)
    En son memozcan tarafından düzenlendi; 19.12.2011, 19:58.
    Okay gudubetinin kariyerinde kupa yok, 7 sene TS'de oynamış o sürede bizim de yok! Yusuf Sarı'nın var, Yusuf Erdoğan'ın var bu gudubetin yok!!
  • admiral99
    • 22.04.2010
    • 163
    • İngiltere

cok alakasiz bir tespit. saglik hicbirseye benzemez, Giray ve doktorlar orayi uygun gorduyse gerisi bos.

Yorum

• Yiğit Gayretli
      BMN Yönetim Kurulu
      • 09.12.2005
      • 34536
      • İstanbul

Kişisel meselelere bu kadar da takılmamak lazım yahu. Sorunsuz bir ameliyat geçirdiyse sorun yok demektir.

Orada doktoru vardır, tandığı vardır. Kendi orada olmak istemiştir... Bu kadar da ayrıntıya takılmayalım.

Geçmiş olsun fırtına yürek !
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• SEDAT
        • 13.07.2009
        • 20950
        • Amele
        • Sakarya

* Geçmiş Olsun Giray , yaptığı davranış gerçekten saygıyı hakediyor...
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• memozcan
          • 19.10.2009
          • 14159
          • İstanbul

İlk olarak admiral99 tarafından gönderildi
          cok alakasiz bir tespit. saglik hicbirseye benzemez, Giray ve doktorlar orayi uygun gorduyse gerisi bos.
          bu çok zor olan ve ekip gerektiren ne bileyim organ nakli ameliyetı falan değil, geçen yıl da burnundan ameliyet oldu bahçelievler medikalpark hastanesinde, fakat basketbol takımının sponsorluğundan çekilince artık orayı kullanmıyolar... girayın orayı tercih etmesi diye bişey yok , belli ki yönetimin amatörlükleri devam ediyo..
          Okay gudubetinin kariyerinde kupa yok, 7 sene TS'de oynamış o sürede bizim de yok! Yusuf Sarı'nın var, Yusuf Erdoğan'ın var bu gudubetin yok!!

Yorum

• hAtes
            • 06.06.2008
            • 856
            • öğrenci
            • Samsun

hiç bir spor faaliyeti, sağlıktan önemli degildir
            Karar verin, Şampiyonluğa mı aşıksınız, BORDOMAVİ renklere mi?

Yorum

• Hürgün Aygün

Geçmiş olsun Giray...
              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Sefa
                • 22.01.2009
                • 23113
                • Trabzon

Valla bence hiç alakasız değil sanki ameliyat olmasın mı diyor ? Acıbadem ve Medical Park'tan başka hastane yok mu Türkiye'de ?

Geçmiş olsun Giray..
                En son Sefa tarafından düzenlendi; 19.12.2011, 19:58.

Yorum

• memozcan
                  • 19.10.2009
                  • 14159
                  • İstanbul

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi
                  Kişisel meselelere bu kadar da takılmamak lazım yahu. Sorunsuz bir ameliyat geçirdiyse sorun yok demektir.

Orada doktoru vardır, tandığı vardır. Kendi orada olmak istemiştir... Bu kadar da ayrıntıya takılmayalım.

Geçmiş olsun fırtına yürek !
                  ne yani acıbademin reklamını yapalım, eskiden sağlık sponsorumuz vardı ileriye gideceğimize geriye gidiyoruz demekki..

Yorum

• Sefa
                    • 22.01.2009
                    • 23113
                    • Trabzon

Bu arada şimdi baktım Medical Park ile olan anlaşma da sona ermiş.. Güzel şeyler bunlar.. Acıbadem olmayaydı iyiydi ve ya resmi sitede bir hastane olarak geçebilirdi adının verilmesine gerek yoktu..

Yorum

• Semra
                      • 18.10.2010
                      • 1516
                      • Tarih öğretmeni
                      • İstanbul

Geçmiş olsun, geçen sezon da ameliyat olmuştu inşallah bu son olur.
                      TRABZONSPOR

Yorum

• .....

Geçmiş olsun Giray Kaçar. Allah bir daha sakatlık vermesin sana ve oyuncularımıza. Kalbimiz sizlerle.

Yorum

• Yiğit Gayretli
                          BMN Yönetim Kurulu
                          • 09.12.2005
                          • 34536
                          • İstanbul

İlk olarak memozcan tarafından gönderildi
                          ne yani acıbademin reklamını yapalım, eskiden sağlık sponsorumuz vardı ileriye gideceğimize geriye gidiyoruz demekki..
                          Reklam falan yok. Söylediğim gayet açık. Bazen futbolcular "ben falanca doktora gitçem !" der, yönetim de "buyur git." der. Buna benzer bir şey olmuş olabilir diyorum.

Başka türlü olduğuna dair kanıt olduğu zaman bu üstünde tartışılabilecek değer kazanır benim için...
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• Semih Aydın
                            • 04.09.2006
                            • 3805
                            • Sosyal Antropoloji Üniversite Öğrencisi
                            • Almanya

Geçmiş olsun.
                            YOU'LL NEVER WALK ALONE
                            OKlahoma City Thunder

Yorum

• Aleyna Yemenici
                              • 27.09.2011
                              • 596
                              • Öğrenci
                              • İstanbul

İyi ya da kötü futbolcu olması fark etmez. Geçmiş olsun.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...