kendisinin sporla olan hicbirseyini bilmiyorum, sarkilari disinda da gundeme geldigini ben gormedim, trabzon sehrinde yasayanlar veya gidenler muhakkak gormustur biliyordur
bu kadar buyutcek bir olay degil yani
fenerli olsa ne olur, gsli olsa ne olur, adamin hasiydi, muzigin efsanelerindendi benim icin
bu kadar ustume gelicek bir durum yok
ogrendik iste..
Ogrenmeden yorum yapiyosun ama Kazim fenerliymis tobe tobe.bu arada sadece bu mac degil her zaman stadin bir yerinde buyuk bir Kazim Koyuncu posteri bulunmalidir
Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
statta Aziz Yıldıvım posterleri ve Kazım Abinin şarkısı ile dalga geçtiğini zannetmek..İşte Fenerbahçe'nin tarifi budur..Teşekkürler Fenerbahçe bütün Türkiye'ye gösterdiğin için bunu..
biz hala centilmenlik falan bahsediyoz yetti be artık icraat zamanı gelmedimi daha ne bekliyoz ben önce kendime kızıyorum ölünün arkasından bile iş çevirenlere verilecek iyi bir ders olmalı
Keşke zaman olsa da herkese Kazım Koyuncu maskeleri dağıtılsa. Hani ezikler azize için takmışlardı ya... Bu şekilde daha iyi bir gönderme olur diye düşünüyorum.
ordu spor maçında büyükbir kazım koyuncu posteri ve şu metrisin önü türküsü çalınsın eğer bu yapılmassa bilinki korkak bir yönetimimiz var ve ordu spıor maçında mutlaka stad dolmalı fener özel nameler dizilmeli bu saatten sonra cezayı kim düşünür sorarım size hangisi daha önemli ayaklar altına alınan gururumuzmu yoksa cezamı ?
Yorum