Altay - TRABZONSPORUMUZ(resimler sf.18de)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • kutoz

İlk olarak Nytre tarafından gönderildi
    61.dakka var mi

Topu topu 8 mesale arkadaslar. Kuzey_lee dogru diyor, büyütmeye gerek yok bu yüzden. Biraz zayif kaldi, Izmir atesi.

Yorum

• CeSS
      • 29.05.2004
      • 2524
      • Ankara

Kuzey_Lee 'nin yakistirmasi hiç hos durmamis.

Insanlar emek vermis , yüreklerini , zamanlarini , paralarini ortaya koyarak Trabzonsporumuzu desteklemeye gitmis , öyleyse takdir etmek gerekir. Tesekkürler Bmn Izmir...
      Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
      Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...

Yorum

• Emiroğlu
        • 17.05.2005
        • 3447
        • Jeofizik Mh. - İş Güvenliği Şefi
        • İstanbul

bencede... ayip etmiss.. yetmiyorsa birdahaki deplasmana kendi gidip bir mesalede kendisi yakmali.. tesekkürler bmn|izmir
        Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• kuzey_lee
          Forumdan Uzaklaştırılmıştır
          • 31.05.2004
          • 2312

61.dk dedigin seyde bir extra bir fazlalik bir görsel sov olsa heralde sesimizi çikarmazdik.kimsenin emeklerine saygisizlik ettigimiz yok..ha merak etmeyin deplasmansa deplasman mesaleyse mesale..o konuda bizi bilen biliyor zaten

Yorum

• omer61
            • 31.05.2005
            • 1174
            • ÖĞRENCİ
            • Ankara

İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi

61.dakka var mi

ne var 61.de?iki elin parmaklarini geçmeyen mesale için bilgisayarin hard diskini kirletmeye degmez
            trabzondan 1700 km. uzak bi kentte olamsına rağmen çok bile tarfatr geldi.. trabzon hangi deplasmana gitiinde onu meşalelerle karşılıyorlar istanbul ankara dışında??
            "Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCU

Yorum

• Egemen
              • 13.09.2004
              • 8117
              • öğrenci
              • İzmir

İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi
              Gecen hafta Denizli'ye koskoca ikinci yarida tek gol atamadigimizdan belliydi boyle olacagi. Yedek kadro ile cikan 2.lig takimi karsisindaki halimize bak. Yaziklar olsun! Mac boyunca 70'in ustundetop kaybi yaptik. Sayi ile 70. Insaf!! Bu takim bu kadar destegi, "Trabzonspor" sevgisini kesinlikle haketmiyor. Bir kere daha yaziklar olsun!

sevmiosan defol git.... [img]smileys/smiley7.gif[/img]

adami hasta etmeyin. ilk kez mi kupayi kaybediyoruz. elbetteki kazanmak isterdik. ama olmadi. ne yapalim birakalim mi takimi tutmayi. akilli konusun yada konusmayin....
              Hadi eyvallah..

Yorum

• Egemen
                • 13.09.2004
                • 8117
                • öğrenci
                • İzmir

İlk olarak 61_OFLU_35 tarafından gönderildi
                İlk olarak kutoz tarafından gönderildi

Ne olursa olsun, ben yine Trabzonsporu alkisliyorum. Çünkü biz bu takima gönül verdik. Turu ise Karagümrük maçinda kaybettik...

Maç hakkinda çok fazla yorum yapamiyorum, üzgünüm. Taraftari organize etmekten, maçi çok fazla izleme imkani buldugum söylenemez.

Bu maçtan çikan aci bir gerçek varki, Trabzonspor hala f i n a l maçlarini çeviremiyor...

O kadar atip tuttunuz.. Bide taraftari organize ettim diyorsunuz..Tribündeki desteginiz bumu olcakti..?1-2 dk tezahuratokadar.. Altay seyircisi bile 90dk susmadi..

ne dion hemserim yaa. girtlagimizda yirtilmadik yer mi kaldi. bilip bilmeden konusmayin. bmnizmirden maça giden herkes geregini yapti. diger çekirdekçilere lafim yok. yasli yasli dayilar teyzeler bide çoluk çocuk. maç izlemeye gelmisler. bagirmalarini ben bile beklemiodum. bide trabzondan gelen grupla statda ii organize olunamadi. her kafadan bi ses çikti. bagiranlarda biraz bizden biraz trabzondan birazda tribünün yukari kismindaki kisiler vardi baska yoktu. dedigim gibi fazla tezahurat beklemek sacmaydi bu maçta... çünkü izlemeye gelmisti çogu.... yazdiklariniza dikkat edin bu arada.... biz mi kaçirdik golleri?? biz mi giremedik gol pozisyonuna??
                Hadi eyvallah..

Yorum

• Nytre
                  Trabzonspor Kongre Üyesi
                  • 31.05.2004
                  • 10231
                  • Trabzon

emek emektir çile çiledir sevda sevdadir...

trabzonsporum için kilini kipartana bile saygim var...

kuzey-lee de art niyetli dememistir dedigini...

herkese tesekkür ederim.
                  ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Egemen
                    • 13.09.2004
                    • 8117
                    • öğrenci
                    • İzmir

İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi

61.dakka var mi

ne var 61.de?iki elin parmaklarini geçmeyen mesale için bilgisayarin hard diskini kirletmeye degmez

bu nasi bi cevap yaa??? elimizden bu kadari geldi kardesim. umarim daha güzelini yaparsin... bu arada maçta bizimle birlikte olan herkese tesekkür ediyorum.. özellikle erkan abiye... yapilabilecek herseyi yaptigi için. elin parmaklarini gecmeyen mesaleleri stada soktugun için saol abi. ama keske yakalatsaydik. en azindan dillere düsmezdik. lanet olsun.... [img]smileys/smiley19.gif[/img] konfetilerde kaliteydi ama mopak ) saol abi hersey için

manisa maçina gidiozmu abi???

bu arada bagirmaktan fazla resim çekemedim 7 8 tane bisey var. kusuruma bakmayin....
                    Hadi eyvallah..

Yorum

• Egemen
                      • 13.09.2004
                      • 8117
                      • öğrenci
                      • İzmir

4 resim daha var ama yükleyemiyorum. bi sorun var. daha sonra eklemeye calisacagim kusura bakmayin...
                      Hadi eyvallah..

Yorum

• izmirdenayhan
                        • 16.12.2004
                        • 676
                        • Tıbbi Satış Temsilcisi
                        • İzmir

Egemen i kzidrimislar..Sakin ol usagum bosver....Biz müsterihiz çabamiz konusunda....Atatürk stadindaki canliligin sorumlulugu da sanirim 10 kisilik gruba yüklenemz...

hadii reeeesimleerrrrr)))[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                        A.Ersoy...Tutkumuz,heyecanimiz,vazgeçilmezimiz.....

Yorum

• omer61
                          • 31.05.2005
                          • 1174
                          • ÖĞRENCİ
                          • Ankara

ula egemen bi benm olduum resimleri koymamıssın [img]smileys/smiley36.gif[/img] hadi dier resimleride bekliorz..
                          "Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCU

Yorum

• seyyahali
                            • 16.08.2004
                            • 400

valla egemen sabirsizlikla bekliyoz diger resimleri
                            SEYYAH ALI

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            Yükleniyor...