Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

F. Tekke: "Kendimi Yalniz Hissediyorum"

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• F. Tekke: "Kendimi Yalniz Hissediyorum"

konu basligi ne kadar dogru oldu bilmiyorum. zaten yönetici arkadaslar düzeltirler. fatih ankaragücü maçindan sonra kendimi sahada disarida her yerde yalniz hissediyorum ailem hariç.Ailemden endiseliyim diye açiklama yapti.ona yalniz olmadigini taraftar olarak her zaman yaninda oldugumuzu anlatabilecek birseyler yapmaliyiz bence. bir pankart olur veya baska birsey.

ençok destege ihtiyaci oldugu bu dönemde ona elimizden geldigi kadar sedtek olmaliyiz.
    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Abicim bence Fatih TEKKE nin kastettigi taraftar bazinda degil.Biz surekli onun yaninda oldugumu hissettirdik.Bence yonetim anlaminda yanliz oldugunu soyledi.Aksam Telegol de Serhat ULUVEREN bundan paye cikardi ve Fatih TEKKE bu takimdan gider dedi.

Yinede onun yaninda oldugumuzu hissettirmemiz lazim...

Yorum

biz üzerimize düseni yapip ona yalniz olmadigini gösterelim
      inadına TRABZON
      ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

evet malatya maçi iyi bir firsat ..

Öyle inletmeliyiz kiAvni Akeri FATIH TEKKE KAPTAN KRAL sesleriyle ..degil FATIH ve TRABZON tüm TÜRKIYE duymali....ve korkmali
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

abicim bend anliyorum ama en azindan bi destek olur ona disarida da yalniz hissediyorum demisti. o açidan yani
          Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

belki de bu soylenti ile, fatihe yaptiracagimiz poster hakkinda bir gelisme olur?en son hangi durumda kalmistik??
            HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!

Yorum

Fatih çok ciddi bir travma geçirdi/geçirmekte. Elbette yanliz degil, ama elbette bu travmaya bagli olarak kendini yanliz ve depresif hissedecek. Hepimiz çok zor dönemler geçirmis ve bu dönemlerde kendimizi çok yanliz, bir basina hissetmisizdir, öyle olmadigini bilsek bile... Ama dünyada belki de tek kesin sey zamanin her seyin ilaci oldugu.

Devlet ne kadar güçlü oldugunu göstermeli, biz destek olmaliyiz ve bu dönem en kisa sürede atlatilmali. Herseyden önemlisi Trabzonspor bu süreçten zarar görmemeli ve tüm dinamiklerini olayin çözüme kavusturulmasi için seferber etmeli...

Yorum

Hepimiz yalniziz hayatta aslinda. Insan; milyonluk bir kentte bile zaman zaman kendini yalniz hisseder. Yeter ki, umudunu yitirmesin.
                Yalnizlik Paylasilmazfficeffice" />[/B]

Yalnizlik, yasamda bir an,
                Hep yeniden baslayan...
                Disindan anlasilmaz.

Ya da kocaman bir yalan,
                Kovdukça kovalayan...
                Paylasilmaz.

Bir düsün'de beni sana ayiran
                Yalnizlik
                Paylasilsa yalnizlik olmaz[/B]

Özdemir ASAF[/B]

Edited by: kutoz

Yorum

adam kendini nasil yalniz hissetmesin kaçirildigini kendide dogruladi. ama ona öyle sahip çikmaliyizki ufakta olsa unutturmali ona bunlari.
                  her sey TRABZONUMUZ için....

Yorum

Evinin karsisina polis kulübesi konulsun, taraftar antrenmana giderken ve dönerken eslik etsin, maçlarda ona özel sloganlar maç boyunca söylensin, çok güzel pankartlar yapilsin vs..vs...

Ya da birakin yalniz kalsin yalnizligi, O'nu yalnizligiyla paylasmayalim.

Yalniz O'nu biraksinlar bize, yalnizligi orda kalsin...

Ya birakin O'nu dünyanin en kalabalik yalnizi olsun,

ya da birakin gitsin;biraksingerisinde dünyanin en yalniz kalabaliklarini...

Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
                    Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

FATHE DESTEK OLMALIYIZ!
                      61 POWER

Yorum

Su an baskan konusuyor Ntv'de bir programda.. Fatih ve gökdeniz'in içinde bulunduklari olaylari zerre tasvip etmiyorum.. hele gökdeniz için girdiyse bu islere Fatih'e gerçekten üzüldüm... ha baskanla niye mi girdim söze? Spiker israrla ve çesitli kaliplarda mealen su soruyu sordu: Fatih ve gökdeniz'i niye korumadiniz? yani bilirsiniz iste baskansiniz, masaya yumrugunuzu vurup oyuncularinizi bu mafya takimina karsi koruyabilirdiniz v.b demek istedi.. mealen ve anladigim kadariyla baskan da benim böyle bir gücüm yok demeye getirdi.. is yargiya havale oldu, bunlari bilmiyorduk, yeni duyduk v.b..

Dedigim gibi bu tip olaylaritasvip eden biri degilim.. amaTS baskaninin agzindan bu sözleri duymak istemiyorum... yagmasa da gürleseydi bari be gel de arama Mehmet Ali Yilmaz'i hos kendisi halihazirda Onursal Baskan'dir ama neyse
                        #7 King of Kings

Yorum

çay içmeye gelsin [img]smileys/smiley1.gif[/img]
                          fenerbahçe dünya pisliğidir..
                          her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

isteseydi bu olay buralara kadar gelmezdi
                            HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!

Yorum

İlk olarak armutcu61 tarafından gönderildi

isteseydi bu olay buralara kadar gelmezdi
                              bu dogru

basit biseye benzemiyor.destek verenler bile igreti bir tutum içinde gibi...
                              fenerbahçe dünya pisliğidir..
                              her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X