Hayirli ugurlu olsun..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor - Malatyaspor
Daraltma
X
-
maç bitti.. iyi oldu...
ali güzeldal ergin keles tolga zengin... aferin sizlere.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
bordoooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
Yorum
-
yasasin [img]smileys/smiley1.gif[/img][img]smileys/smiley1.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley1.gif[/img]
LOLOOOLOLOGOGOGOGOGO TRABZON
sampiyon yihaaaaaaaaaaaaaaaaaa [img]smileys/smiley9.gif[/img]
tesekkürler ergin, tesekkürler ali.
[img]smileys/smiley11.gif[/img]> bu smileyleri ufak kizim yapdi - macla alakasi yok :--)
"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
fark bekliyordum ama anladim ki malatyanin bu defans anlayisi ve ziya dogan in korkakligini hatirlayinca buna da sukur.onemli olan yenmekti hatta genclerle yenmek daha guzel.emegi gecen herkese tebrikler.golu burdan izlettiren bir arkadas olursa seviniriz.spor programlarini beklemeden izlettirin Ali nin golunu...Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!
Yorum
-
Allah'ima sükürler olsun!!!...
gençlere tesekkürler gençlere destek olan hoca tesekkürler...
yeni transferde iyiydi...
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum