Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Elinizi ayaginizi çekin!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

evet ...

halk tabiriyle birileri bir futbol konseyi kurmus!
    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

arkadaslar bizi desteklemek için yani bu konuyu lanetleyen kaç kulüp var ?

bir tane... o da f.karagümrük... peki f.karagümrügün lokali basilmisti öyle degil mi? kim tarafindan? çakici tarafindan... bu sizce bir mesaj degil mi?
      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

bu camiayi it, kopuktan bir an önce temizlemek gerekmekte. yönetim, futbolcu ve taraftar.. heopsi dahil..
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
        WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
        Yükleniyor...
        X