Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gün "kral çiplak" deme zamani...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

iyi de arkadaslar emniyet müdürünün yardimcisi trabzonlumu?...

bu tür iliskiler tüm türkiyeyi agina düsürmüs durumda...

futbolundan gümrügüne silahindan uyusturucusuna esnafindan sanatçisina...

bizim de amacimiz burada olan olay açiga çiksin kapatilmasin ve trabzon türkiyeye örnek olsun... trabzon halki olayin üstüne gitti .. neden? susup oturalim mi? ben olaylarin herseyiyle açiklanmasini istiyorum trabzonspor kulübünün insaninin bu olayla en ufak bir ilgisi yok...

vuran da ne trabzonlu ne de trabzonsporlu bir insan....

burada d.bakir-besiktas samsun-d.bakir rize-sebat gibi maçlardada ayni durumlar ortaya çikmis...

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

KRAL ÇIPLAK [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
      ...Ey Tanrım Bana değiştirebilecek şeyleri, değiştirecek cesareti, değiştirilemeyecek veya değiştirilmesine lüzum olmayan şeyleri kabul edecek kuvveti ve bu iki şeyi birbirinden ayırabilecek bilgeliği de ver

Yorum

gökdeniz bu olaylarda fatih den yardim istemisse niye...

orada kolluk kuveti yok yada hiç mi çailismiyorda fatih olayi üzerine aliyor.orada herkes kendi isini kendi hallederse ,düzen böyle ise vay halimize..

fenerbahçe dünya pisliğidir..
        her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

Ne olacak bu camianin bu sehrinve insanlarin hali?

Hoca kendisini yalniz hissediyor, kaptan desen farkli degil. Her ikisinin de hakli sebepleri var. Öte yandan taraftar son anda bir sürpriz olur ümidiyle gözlerini gökyüzüne dikmis yildiz bekliyor.

Kaptanin ve esinin arabasi kursunlaniyor; hâkezâ Gökdeniz'in de... Devletin sehirdeki gözü kulagi, midesi, dili dudagi emniyet ve valilik önceden kaydedilmis bir plagi bize dinletmekle mesgul. Aradan birkaç gün geçmeden bu sefer papaz vuruluyor; yine ayni terâneler. Bu plak hiç susmayacak galiba. Son bir iki yildir bu sehrin basina bir çorap örülüyor ama kimsenin umurunda degil. Umursayanlarin elinden dua etmekten baska bir sey gelmiyor. Bu gidisle bir "faili meshur" pardon "faili mechul" sehri olacagiz hafazanallah. Diger tarafta bir grup evrim artigi, bir sapkinlar, kindarlar, hasetler, dessaslar grubu yeni yeni senaryolar pesinde.Medya ellerinde ya!Suratina tükürmeye degmeyecek meymenetsizler verebildikleri zarari, çektirdikleri istirabi hiçbir zaman kafi görmediler, görmeyecekler... Onlarin bizde hinci bizim onlarda hakkimiz var ama "Düsman kavi tali' zebun". Serhat Ulueren hincinindan tirnaklarini yiyor. ellerindeki tükenecek yakinda ayak tirnaklarini da yemeye baslar. Peki nerede bizm sesimiz, bizim sözümüz, sagduyumuz, irfanimiz, idrakimiz? Nerede sesimize ses verecek insanlar? Devlet kademelerinde, klüp yönetiminde yer alanlarin elinden gelen tek sey acizligi itiraf ya da sükût mudur?

Sizi bilmem ama bu sorular aklima takildikça kendimi çok ama çok yalniz hissediyorum.Edited by: Poetricus

Yorum

imza atmak istemezdim simdi ama imzamda hersey belirtilmis.
            "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

ya adamin heryeri asalet akiyor onun yaninda koskoca trabzonspor taraftari var

22 yildir bütün hüzünlü sarkilarda sen varsin sensiz alemde it çakal türedi dön gel kaplanim

Yorum

ama adam hala yalnizim diyor.. yönetim bu adama sahip çikmiyor ya da islerin içerisinde olmak istemiyor...

ama bu rahip olayindan dolayi bizim olay unutuldu!...

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                Yükleniyor...
                X