Bence İlk 10 dk girilmemesi iyi olabilir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bu Hafta Oynanacak Beşiktaş Maçına Hiçbir Trabzonsporlu Gitmesin!
Daraltma
X
-
İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞike gözaltılarından hemen sonra sitelerinin ana sayfasına emeğiyle şampiyon olan Trabzonspor'u kutluyoruz yazma cesaretini gösteren ilk ve tek taraftar gurubunun maça gelmesinde ne sakınca olabilir. Bence hak ettiler.
Yorum
-
İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞike gözaltılarından hemen sonra sitelerinin ana sayfasına emeğiyle şampiyon olan Trabzonspor'u kutluyoruz yazma cesaretini gösteren ilk ve tek taraftar gurubunun maça gelmesinde ne sakınca olabilir. Bence hak ettiler.Sampiyon TRABZONSPOR!
Yorum
-
hele bide fenevin manisa maçındaki 40bin sürtükle yaptığı maçı göre fenev bayan taraftarını fair playa aday göstermiş uefa bir yerde araştıran bulur bizede o maçın 61.dk vermek düşer gerekli merciler ey GÜZELİM ALLAHIM SINIYONMU BİZİ HALENGazze'li şehit kardeşim; senin kanın benim gözyaşım, kopan bacağın parça parça kalbimdir.
Bakışların utancım, haykırışların bağıran vicdanımdır.
Tevhidlerin, tekbirlerin, şehadetlerin; benim sana dualarım, yalvarışlarım, yakarışlarımdır.
Ümitsizliğin kahrım, imrendiğim makamındır...
Gazze'li bebek; sen açken doymaktan, sen üşürken ısınmaktan, sen ölürken yaşamaktan utanıyorum!”
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelki de kombineleri satarlar bjklilereBMN KOCAELİ
Yorum
-
İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayatımızda bir kere bir şeye tepki koyalım yeter artık...!!
çoğu deplasmana giden her sene ts cluptan alış veriş yapan istanbulda olup kombine alan her türlü forum sayfalarını takip eden kaç tane Trabzonsporlu vardır.
adamlar maç saati gelir önce beleş bilet peşinde koşturur sonra bulamazsa bir bilet alır yanında 5 Tl lik çekirdeği ve maç başladığında girer içeri maç boyu ses çıkarmaz futbolcularımızın çoğunun üzerinden geçer (söverek ) sonra evinin yada bir kahvehanenin yolunu tutar gider.
Sen gel şimdi bu adamlara bu maça gitmiyorsunuz de hadi de bakalım sonucu ne oluyor.En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum