Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dünya?da Türk Günes’i

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

< style>
    Trabzonspor Boluspor 1 - 0

< style>
    Trabzonspor Orduspor 0 - 0

< style>
    Trabzonspor Zonguldakspor 1 - 0

< style>
    Trabzonspor Altay 3 - 0

< style>
    Diyarbakirspor Trabzonspor 0 - 0

< style>
    Trabzonspor Galatasaray 0 - 0

< style>
    Trabzonspor Göztepe 5 - 0

< style>
    Samsunspor Trabzonspor 0 - 1

< style>
    Trabzonspor Besiktas 2 - 0

< style>
    Kirikkalespor Trabzonspor 0 - 0

< style>
    Trabzonspor Adanaspor 0 - 0

< style>
    Trabzonspor Bursaspor 2 - 0

< style>
    Trabzonspor Fenerbahçe 1 - 1

< style>
    Eskisehirspor Trabzonspor 0 - 0

< style>
    Trabzonspor A.Demirspor 3 - 0

Boluspor Trabzonspor

0 - 0

yineezikler yapmis yapacagini o zamanlar.. 1978-79 sezonu.. febe den o gölü yemeseydik rekorumuz 16 maç yani 1440 dakika olacakmis..
    TRABZONSPORLU OLMAK BIR AYRICALIKTIR. (TIBBIYELI)

Yorum

Basin ne kadar ilgili oldu bu konuda gözlerim yasardi. eziklerin basaisi olsaydi gereksiz basarilarini abartarak gösterir dururlardi..
      İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

İlk olarak aaygun61 tarafından gönderildi
        Basin ne kadar ilgili oldu bu konuda gözlerim yasardi. eziklerin basaisi olsaydi gereksiz basarilarini abartarak gösterir dururlardi..

hih ballandira ballandira hemde..

ama bu sezon o rahatsiz ezikbahçenin 13 maç yenilmeme rekoruna mani oldukya[img]smileys/smiley36.gif[/img] ....degmeyin keyfine.hih rekorleri varmis yiyim rekorlarini..[img]smileys/smiley36.gif[/img].iste bunu ancak ondan daha büyük bir takim yapabilirdi..her zaman heryerde tek büyük sensin EFSANEM[img]smileys/smiley32.gif[/img]Edited by: tselif
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

İlk olarak tselif tarafından gönderildi

İlk olarak aaygun61 tarafından gönderildi

hih ballandira ballandira hemde..

ama bu sezon o rahatsiz ezikbahçenin 13 maç yenilmeme rekoruna mani oldukya[img]smileys/smiley36.gif[/img] ....degmeyin keyfine.hih rekorleri varmis yiyim rekorlarini..[img]smileys/smiley36.gif[/img].iste bunu ancak ondan daha büyük bir takim yapabilirdi..her zaman heryerde tek büyük sensin EFSANEM[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Elif ne rekoru canim ben tek bir rekor gördüm oda ezik fb 13. maç üstüne yenen bir takimin rekoruydu oda. Herseyimiz olan TRABZONSPORUMUZUN.Edited by: aaygun61
          İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

arkadaslarbir sezonda en az gol yeme rekoru bizdemidir. ben 7 gol biliyorum bundan az olani varmi acaba....
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Bizim Ali Kemal olmasin Ahmet agbi?

Sadece Trabzonspor!

Yorum

Arkadaslar, o golü yedigimiz takim Fenerbahçe degil, Adanademirspor maçi.

Fenerbahçe ile ligin 4. haftasinda oynadiktan sonra, 17. haftada yemisiz ilk golü.
                Yani 13 hafta sonra. O nedenle içiniz rahat olsun, o golü fener atmamis.

Ayaktakiler : Güngör, Mehmet Ekşi, Tuncay, Hüseyin, Şenol, Necati
                Oturanlar : Mustafa, Ahmet Ceylan, Serdar, Turgay, Necdet

Ama eğer 4. haftada o golü yemeseydik, o zaman rekor daha da büyük olacaktı, bu doğru.Edited by: simal yildizi
                Trabzonsporlu olmak...
                Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

Ne biliyim, özçilingir abi öyle manidar sorunca, tanidik biri diye süphelendim. Fenerin o yilki kadrosunda bizim Ali Kemal var. Dedim bu olsa gerek Yani birsey bildigimden degil

Sonra belki o tanidik kisi Fatih Terim'dir diye bir daha süphelendim Terim o yil Adana Demirspor'da oynamiyordusanirim. 73-74 itibariyle gese'de diye hatirliyorum. Ya ne bu zehir hafiyecilik. Söylesen de kurtulsak abi Ben su demirspor'un kadrosuna bir bakayim o zaman

Yoksa bizimkilerden birikendi kalesine mi atti )
                  Sadece Trabzonspor!

Yorum

Senol hocayi bu basarisindan dolayi kutluyoruz ancak son zamanlarda o efendi ve Trabzon a yakisan kisiliginden uzaklastigini düsünüyorum...

Yorum

[QUOTE=simal yildizi]
                      Arkadaslar, o golü yedigimiz takim Fenerbahçe degil, Adanademirspor maçi.

Fenerbahçe ile ligin 4. haftasinda oynadiktan sonra, 17. haftada yemisiz ilk golü.
                      Yani 13 hafta sonra. O nedenle içiniz rahat olsun, o golü fener atmamis.

Ayaktakiler : Güngör, Mehmet Ekşi, Tuncay, Hüseyin, Şenol, Necati
                      Oturanlar : Mustafa, Ahmet Ceylan, Serdar, Turgay, Necdet

Ama eğer 4. haftada o golü yemeseydik, o zaman rekor daha da büyük olacaktı, bu doğru.

bu formalarin rengide cok güzelmis ama.... söyle bir nostalji formasi yaptirsa kulup eskilerden. örnegin bu formalarla ancak shortlari degistirsinler tabi;-)

Yorum

Bu türk günesine ne yazik ki vahid bey kadar sahip çikilmadi
                        "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

Insallah bi gün baskan olarak döner ve efsanesini baskanlik koltugunda sürdürür!.. Helal olsun SENOL HOCAM! Helal olsun sana!
                          Birgün herkes TRABZONSPORLU olmasin... Birakin o seref bize kalsin...

Yorum

warmi onun gibi kaleci beeeeeeee[img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                            Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img] vede [img]smileys/smiley19.gif[/img]
                              Bizi beğenenlerin hepsini severiz; ama beğendiklerimizin hepsini sevmeyiz. La Rochefoucauld

Yorum

DUNYA saygi duyuyor[img]smileys/smiley32.gif[/img]ama biz[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                                OLUMUNE TRABZON
                                ............................. *TRABZON MACKA*

ULKER HADDINI BIL KARSINDAKI BUYUK TRABZONSPOR VE TARAFTARIDIR VARDIR AKLINDA OLSUN KAYBETEN SIZ OLURSUNUZ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X