Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu da benden (:
    Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ah İnter Milito o pozisyonu Trabzonspor'a karşı yakalasa atardı .
      İlk maçta 6 pastan atamadı bize de, milito bitmiş!
      "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• 2009 yılında FB : 2 puan
        2010 yılında BJK: 4 puan
        2011 yılında Bursaspor : 1 puan

Yukarıdaki tablo, Türkiye'yi son 3 sezonda ŞL'de temsil eden takımların karnesini gösteriyor. Ülke açısından bakarsak, son 3 sezonun toplamı kadar puanı tek başımıza bu sene topladık
        Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Son maçlarda ortaya çıkan tablolarda ciddi şüpheler oluştu.
          İnter-Cska maçına birşey demiyorum. inter yedek ağırlıklı takımla çıktı ve yenildi de, verilmeyen penaltı akıllara zarar.
          D.Zagrep-Lyon maçı öyle bir sonuçla bitti ki, Lyon Ajax'ın Real Madridê 1-0 yenilmesi durumunda bile tur atlayacaktı. O maçta pis kokular var. Di.Zagreb'in bir futbolcusunun iddia bayiinden çıkarkan çekilen görüntüleri ve maçta Gomis'e göz kırpma fotoğrafı var.

Yorum

• çok yazık oldu çok ne iyi futbol oynayabildik ne de şansımız yanımızdaydı
            evimizde ki 3 maçı da alabilecekken saçma sapan defans hatalarıyla yenilen goller,kaçırdığımız basit gol pozisyonları ve şansızlık direkten dönen toplar...
            İnter'in kendi evinde son dakikalarda gol yiyip cska ya yenilmesi tam fiyasko !
            Ama yine de ilk katılıma göre 7 puan çok iyi avrupa ligindeyiz inşallah orada istediğiiz futbolu oynarız ve iyi bir kura çekeriz
            ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !

Yorum

• 6 macin 4unu berabere kaldik 1 yendik 1 yenildik ama yinede gruptan cikamadik yazik oldu gercekten ama avrupa liginde insallah daha da iyi isler yapacaz lille macinda herzamanki gibi tolga gercek bir kaptan oldugunu gosterdi helal olsun trabzonsporuma

Yorum

• Bizim macin 90 dakkasini bulabilecegimiz bir yer var mi veya download linki?

Yorum

• İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bizim macin 90 dakkasini bulabilecegimiz bir yer var mi veya download linki?
                  HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• Sag olasin, bakiyorumda yine iyi sesimiz cikmis.

Yorum

• eski maç başlıklarını nerden bulacaz.. ilk inter maç başlığını?
                      üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Resmin tümüne bakılmalı. Son anda bu lige alınıyoruz, transferler bu lig için yetersiz, kadro yeni, tecrübesizlik de cabası. Ama buna rağmen ilk senede takımımız 7 puan topladı. Bu küçümsenecek bir şey değil. Hayatım boyunca hep takımımın CL'de oynamasını istedim. Seramonide o müziğin altında takımı görmek istedim. Allah nasip etti. 6 maçın zevkini çıkaracağım dedim, çıkardım çok şükür.

Alın teriyle, onurlu bir şekilde buraya geldik. Kadro yetersizliğine rağmen elimizden geleni yaptık, şansız olduğumuz anlar oldu ama benim için hiç sıkıntı yok. Ben gurur duyuyorum takımımla. Siz de duyun.

Tüm takımı, teknik kadroyu tebrik ederim. Hepsine teşekkür ediyorum.
                        Bunun altina imzami atarim.
                        Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Asagidaki yorumda Lille Trabzonspora karsi gol atamayinca Moskova turladi diyor Alman gazetesi. Berabere kalarak tur atlayacakdik ya:

"In Mailand brachte Seydou Doumbia sein Team von ZSKA fünf Minuten nach dem Seitenwechsel in Führung – doch Esteban Cambiasso fand mit seinem Abstauber nach einer Ecke die rasche Antwort. Wasili Berezutzki schoss das 2:1 für sein Team. Weil Lille gegen die Trabzonspor kein Tor gelingen wollte, reichte das Resultat für die Moskauer"
                          Adamlarin almancasinda mi sorun var bana mi öyle geliyor? die Trabzonspor??!
                          [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• bir denizlisporlu olarak trabzonsporun sampiyonlar ligindeki 3 maçina gittim ve kendi takimim gibi destekledim dün stattaydim ve gerçekten çok ama çok üzüldüm gönül isterdi ki trabzonu o stattan gruptan çikarak ugurlayalim ama olmadi. sampiyonlar ligine katilmak süperligden geçer trabzonspora ligde ve uefa da basarilar dilerim uefa maçlarinda bi aksilik olmazsa yine stattayiz çunku anadolu'da herkes kardestir

Yorum

• bizim tribunun fotosu varmi acaba genis hali?
                              İnsan ol evlat!

Yorum

• Bizlerde BORDOMAVI HEIDELBERG olarak 65 kisi ile mactaydik...sizlere benim cektigim birkac video yayinlamak istiyorum....linkleri asagida:

TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
                                TRABZON / AYASOFYA MAH.
                                HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X