Maçın Adamını Hazard seçmiş UEFA eee normal..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Bizim ilk sezondaki başarımız ortada....
Birde bizi eleştiren Fenerbahçenin ilk şampiyonlar ligi tecrübesine bakalım.....
fenerbahçe 0-3 barcelona
fenerbahçe 0-1 o.lyon
b.leverkusen 2-1 fenerbahçe
o.lyon 3-1 fenerbahçe
fenerbahçe 1-2 b.leverkusen
barcelona 1-0 fenerbahçe
Oynadığı : 6
Galibiyet : 0
Beraberlik : 0
Mağlubiyet : 6
Attığı :3
Yediği:12
Ve onca sene bu kupada oynamasına rağmen sadece 1 kere 7 puan toplayabilmiş...
Oysa biz daha ilk yılımızda 7 puan topladık.....
Biliyorum çok kızdılar hazımsızlık yaşıyorlar ama gerçekler acıdır, can acıtır....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Helal olsun abu su yazini gorupte hala senol hocaya atip tutan olursa ben onu trabzonspor taraftari oldugundan suphe ederim.İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirisi Fransa Şampiyonu...
Birisi 2. yıl önceki şampiyonlar ligi şampiyonu.....
Diğeri 2 yıl önceki uefa şampiyonu.....
Böyle bir grupta son maça kadar turu kovalamak hiçte kolay değil....
İçimizdeki Bizanslılar...
yok bunlar 1 puan bile kazanmaz dediler....
her takımdan fark yer dediler.....
ama dedikleri çıkmadı önce İnteri yendik....
Tesadüf dediler...
Puanlar aldık...
yok Liile 2 maçta 5 çeker dediler , Bu İnteri dedemde yener dediler....
Boş boş konuşmaya devam ettiler....
Fener şampiyonlar ligindeki Leverkusen, Lyon , Barcelonalı groptan 0 puanla çıkmış averaj takımı olmuştu...
Geçen yıl Bursayı hatırlayın 1 beraberlik ve attıklları tek gol onları ne kadar sevindirmişti....
Biz böyle bir ligde 7 pua topladık...
Bu 7 puan bir Türk takımının alabildiği en yüksek puan...
Biz Ona daha ilk maçımızda ulaştık...
Biz 13 lig ve 9 tane üst düzey maçı oynarken rakiplerimiz sadece 13 maç oynadılar...
Bunlardan Fenerbahçe oynadığı tek büyük maçta Galatasaraydan 3 gol yedi hezimetten zor kurtuldu...
Biz onun gibi 9 maç daha oynadık...
Hiç kimse ama hiç kimse başarılarımızı küçümsemeye çalışmasın...
Türk takımı olarak 7 puan topladık....
Ülkemize çok değerli puanlar kazandırdık..
Kazandırmayada devam edicez.....
Ben takımımla gurur duyuyorum hepimiz duymalıyız.....
Avrupa arenasında devam ediyoruz edeceğiz istesenizde istemesenizde.....Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.
Yorum
-
Laf güzel ama ben pek yandığımızı düşünmüyorumİlk olarak gudoz81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaslında lil in hocası çok güzel özetlemiş ki ben böyle lafları sadece şenol hoca düşünür söyler sanırdım : demişki hoca trabzon defans yaparak hem bizi hem kendini yaktı. beğendim lafı kısa özet
Bu lille'den gol yiyip elenmek de vardı işin ucunda fena top oynadı adamlar...Fikirler Kurşun Geçirmez........
Yorum
-
senol hoca da inter de hem bizi hem lille yakti deseydi keskeİlk olarak gudoz81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaslında lil in hocası çok güzel özetlemiş ki ben böyle lafları sadece şenol hoca düşünür söyler sanırdım : demişki hoca trabzon defans yaparak hem bizi hem kendini yaktı. beğendim lafı kısa özet
Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.
Yorum
-
Kardeşim bence o, işine geldiği gibi yorum yapmış.İlk olarak gudoz81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaslında lil in hocası çok güzel özetlemiş ki ben böyle lafları sadece şenol hoca düşünür söyler sanırdım : demişki hoca trabzon defans yaparak hem bizi hem kendini yaktı. beğendim lafı kısa özet
Galibiyet için oynasak böyle hızlı,teknik ve organize bir takım karşısında tarihi fark yerdik.
Biz en iyisini yaptık.Son pozisyonlarda şanslı olsak farklı olacaktı.Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
Faik Hocam bu gösterdiğiniz tablo Fenerin ikinci şampiyonlar ligi deneyimi.İlki 96/97 sezonundaydı ve yanlış hatırlamıyorsam 7 puan toplamışlardıİlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim ilk sezondaki başarımız ortada....
Birde bizi eleştiren Fenerbahçenin ilk şampiyonlar ligi tecrübesine bakalım.....
fenerbahçe 0-3 barcelona
fenerbahçe 0-1 o.lyon
b.leverkusen 2-1 fenerbahçe
o.lyon 3-1 fenerbahçe
fenerbahçe 1-2 b.leverkusen
barcelona 1-0 fenerbahçe
Oynadığı : 6
Galibiyet : 0
Beraberlik : 0
Mağlubiyet : 6
Attığı :3
Yediği:12
Ve onca sene bu kupada oynamasına rağmen sadece 1 kere 7 puan toplayabilmiş...
Oysa biz daha ilk yılımızda 7 puan topladık.....
Biliyorum çok kızdılar hazımsızlık yaşıyorlar ama gerçekler acıdır, can acıtır....Çalınan her kapı hemen açılsaydı; Beklemenin, ümidin, sabrın ve susmanın ne önemi kalırdı.
Yorum
-
fb ilk sezonunda 7 puan topladı,manu'yu orada yendi ve son maçta juve'ye kaybedince çıkamadı gruptan.
ama neticede 0 çektiği sezon var...ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
muhtemel rakiplerimiz şampiyonlar liginden 3. olarak elenen M. United, Porto, Valencia , Ajax ve Uefa Avrupa Ligi'nde grubunu lider bitiren takımlar(kesinleşen S. Liege, PSV, S. Lizbon, A. Bilbao, M. Kharkiv, Schalke, Twente ve Anderlecht)TRABZONSPOR-LAZIO-ATHLETIC BILBAO
Yorum
-
İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar sizlere bir şey soracağım.
sizler için zor pozisyonda kaleye şut atıp gol olsun veya olmasın düşüncesindeki oyuncumu değerlidir,yoksa aynı pozisyonda uygun durumdaki arkadaşına pas verip gol olmasını sağlıyan oyuncumu değerlidir.
Burak dün ikinci dediğinizi yapsaydı turlaya bilirdik.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum