Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Helal be fatih hoca..

Galatasaray’ın TT Arena’da Fener’i 3-1 yenmesinin ardından Galatasaray’ın hocası Fatih Terim ilk sözlerine Trabzonspor’la başladı.

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Inter-Cska maçı da çok enteresan geçmiş. Zebil gibi gol kaçırmış Inter. Son dakikalarda Milito'nun topu direkte patlamış, dönüşünde Cska golü atmış. 90.dakikada Inter'in penaltısı verilmemiş.
      Allah belanı versin hakem

En son Milliyet Tv haberleri ve son dakika güncel Milliyet Tv haber detayları burada. Güncel Milliyet Tv gelişmeleri için Milliyet Milliyet Tv size yeter!
      BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        şikenin merkezi italyada rus ve italyan mafyasının olduğu ortamda hakem bu maçı başlamadan ruslara vermek zorunda kalmıştır.buradaki maçta adrian o golü atsaydı azizenin şikeci ekibi bile cska yı tur atlattırmaya yardım edemezdi

Yorum

• Gerçekçi olmak lazım. Takımımız yüzde yüzelli performansla oynadı.
          Transfermarket saytının takımlara biçtiği değere bakalım.

İnter 314 milyon avro
          ÇSK 135 milyon avro
          Lille 116 milyon avro
          Trabzonspor 80 milyon avro

Trabzonspor müthiş şekilde başarılı olmuştur.
          Devre arasında 1-2 transfer yapıp Avrupa liginde qalibiyyetler alıp Avrupa kupalarında seribaşı olmak için takım puanını yükseltmesi lazım.

Yorum

• Her birini alınlarından öpüyorum.Bizans ve şikenin büyüklerinin sıfır çekerek döndüğü devler ligine hazırlıksız olarak gitmemize rağmen yine elindeki kadrodan maksimum faydayı çıkaran hocamızın ellerinden öpüyorum.
            Biz bu lige yakışıyoruz,eksiklerimizi gidererek ve yabancı maç sayımızı artırarak tecrübe edinip hep Avrupa'da olmalıyız.Haddimizi bilerek oynadık,sadece Moskova'da aşırı güvenle saldırdık ve kaybettik,direkten dönen toplarımız gol olsa çok daha iyi olacaktı.
            SENEYE YİNE DEVLER LİGİNDE YER ALMALIYIZ.HADİ UŞAKLAR...
            Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Direkler... Hakemler... vs... Bu takımla bu kadarı iyidir. Tek üzüntüm şudur: Yıllardır 3 İstanbullu gider gelir. "ŞL çok zor, rakipler kuvvetli, tur atlamak imkansız gibi..." masallarıyla insanları artık kandıramayacaktı. Bu Trabzonsporun çürütmeye ramak kaldığı bir hipotez olarak tarihe gömülecekti ya. İşte buna üzülüyorum. Bu ortamda aynı güne GS-FB maçı koyulurken bile hep insanları uyutmaya çalıştılar. Biz yemiyoruz. Ey Anadolu sen de yeme. Düşler SAhnesinde rol almamızı sağlayan, emeği geçen herkese sonsuz teşekürler. Allah' a şükür bu ligi de gördük. Nice seneler de yaşarız inşallah. Allah UEFA' da yanımızda olsun...
              <Free Palestine>
              2010 - 2011 Türkiye Süper Lig Şampiyonu
              T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Herkeste ya bizim maçta ya da Milano'da bir ayar çekileceği endişesi vardı.İnter sahasında b takımıyla da çıksa Cska'ya yenilecek takım değil!

Yorum

• Arkadaşlar sizlere bir şey soracağım.
                  sizler için zor pozisyonda kaleye şut atıp gol olsun veya olmasın düşüncesindeki oyuncumu değerlidir,yoksa aynı pozisyonda uygun durumdaki arkadaşına pas verip gol olmasını sağlıyan oyuncumu değerlidir.

Yorum

• İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar sizlere bir şey soracağım.
                    sizler için zor pozisyonda kaleye şut atıp gol olsun veya olmasın düşüncesindeki oyuncumu değerlidir,yoksa aynı pozisyonda uygun durumdaki arkadaşına pas verip gol olmasını sağlıyan oyuncumu değerlidir.
                    Burak' ın pozisyonuna gönderme olarak soruyorsanız; o pozisyonda Halil çok arkada kaldı. Görüş açısında değildi. Maçın genel atmosferi içinde Halil' i görmeden hissetmesi, duyması çok zordu. Futbol oynayanlar bunu rahatlıkla anlayabilirler. Düşünce olarak ben hala ideal olanı bulabilmiş değilim.Bence zor pozisyonu da sonlandırmak gerekir. O şut maç içinde kaleyi bulan tek şutumuzdu. Biraz daha üst köşeye yakın gitseydi gol olma ihtimali vardı.
                    <Free Palestine>
                    2010 - 2011 Türkiye Süper Lig Şampiyonu
                    T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Gardınızı alırsınız, ama sadece gardda kalmazsınız. Ortasaha çok geriye çekildi. Eldeki futbolcular da kalite eksikliği içerisindeydi
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak İskefiyelireis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Burak' ın pozisyonuna gönderme olarak soruyorsanız; o pozisyonda Halil çok arkada kaldı. Görüş açısında değildi. Maçın genel atmosferi içinde Halil' i görmeden hissetmesi, duyması çok zordu. Futbol oynayanlar bunu rahatlıkla anlayabilirler. Düşünce olarak ben hala ideal olanı bulabilmiş değilim.Bence zor pozisyonu da sonlandırmak gerekir. O şut maç içinde kaleyi bulan tek şutumuzdu. Biraz daha üst köşeye yakın gitseydi gol olma ihtimali vardı.
                        Halil'i görebilirdi kafasını kaldırsa,yada topu çekip sol ayağıyla şut çekebilirdi,
                        ancak bunlar anlık şeylerdir öyle karar verdi,öyle yaptı,gol olsa şimdi methiyeler düzülüyordu Burak için.
                        Ben de Adrian'ın şutuna takılıyorum,5 mio € verilen bir adam öylemi vurmalıydı ?
                        Bunlara takılırsak işin içinden çıkamayız.
                        Mevcut kadrodan maksimum verim alınmıştır.Daha iyi sonuçlar için daha iyi oyuncular şarttır.
                        Şenol Hocayı bırakmamak şartıyla.
                        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaşlar sizlere bir şey soracağım.
                          aslında haklısın renkdaş ben de çok kızdım orda neden pas vermedi diye ama o pası burak orda halile çıkarsın sonra gitsin barçada oynasın o pası çıkarmak bir o kadar yetenek isteyen iş...o da burakda yok malesef.. el belki daha hayırlı olur en başından beri böyle olmasını istiyordum, çünkü üst turda baş edebileceğimiz takım yok orda lille ye 5 çekecek takımlar var bizi kim bilir ne yaparlar gerçekçi düşünmek lazım..bir kaç( forvet, orta saha) transferle beraber en azından yarı final oynarız diye düşünüyorum(el).
                          Emekleri çaldın yine.
                          Günahkarsın Fenerbahçe !
                          Ama bu dünyada, ama Ahirette,
                          Yakandayız Fenerbahçe !

Yorum

• İlk olarak İskefiyelireis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Direkler... Hakemler... vs... Bu takımla bu kadarı iyidir. Tek üzüntüm şudur: Yıllardır 3 İstanbullu gider gelir. "ŞL çok zor, rakipler kuvvetli, tur atlamak imkansız gibi..." masallarıyla insanları artık kandıramayacaktı. Bu Trabzonsporun çürütmeye ramak kaldığı bir hipotez olarak tarihe gömülecekti ya. İşte buna üzülüyorum. Bu ortamda aynı güne GS-FB maçı koyulurken bile hep insanları uyutmaya çalıştılar. Biz yemiyoruz. Ey Anadolu sen de yeme. Düşler SAhnesinde rol almamızı sağlayan, emeği geçen herkese sonsuz teşekürler. Allah' a şükür bu ligi de gördük. Nice seneler de yaşarız inşallah. Allah UEFA' da yanımızda olsun...
                            Aynen katılıyorum.Yolumuz ve bahtımız açık olsun.
                            Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Aynen

Tebrikler Trabzonspor um.
                              Tebrikler Şenol hocam ve tüm ekip.

İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Her birini alınlarından öpüyorum.Bizans ve şikenin büyüklerinin sıfır çekerek döndüğü devler ligine hazırlıksız olarak gitmemize rağmen yine elindeki kadrodan maksimum faydayı çıkaran hocamızın ellerinden öpüyorum.
                              Biz bu lige yakışıyoruz,eksiklerimizi gidererek ve yabancı maç sayımızı artırarak tecrübe edinip hep Avrupa'da olmalıyız.Haddimizi bilerek oynadık,sadece Moskova'da aşırı güvenle saldırdık ve kaybettik,direkten dönen toplarımız gol olsa çok daha iyi olacaktı.
                              SENEYE YİNE DEVLER LİGİNDE YER ALMALIYIZ.HADİ UŞAKLAR...
                              İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• Lille; koşan,atletik ve çabuk oyunculardan kurulu bir takım.

Bunu oyunun her anında gördük.

Bir de Hazard gibi seneye Barça,real,manu gibi takımlar da göreceğimiz müthiş bir oyuncu olunca aşağı yukarı tüm maç oyuna hükmettiler.

En büyük eksikleri oyunu kanatlara yayamadılar, hep göbekten gelmeye çalıştılar.
                                ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X