Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnsan CL'den elenince buruklaşıyor tabii..

İmkansızlıklar var..CL çok iyi takımların bulunduğu bir arena..gücümüzün üstünde bir performans sergiledik..canımız sağolsun..tekrar gitmek için ligde şampiyon olmamız lazım..
    Herkese Merhaba

Yorum

• açıkçası çok kötü bir Trabzonspor seyrettik. böyle ezik ve berbat bir futbol beklemiyordum. maç boyunca rakip kaleciyi bir ya da iki defa görebildik. rakip kaleyi bıraktım rakip sahaya geçemedik desek yeridir. tüm maç bizim kalenin önünde oynandı. bir de sanırım dünya üzerinde en çok pas hatası yapan takım biziz. her pas rakip oyuncuya gider mi birader? Trabzonspor'a böyle kötü, berbat ve can sıkıcı futbol hiç yakışmıyor. böyle bir Trabzonspor'u kendi evinde yenemeyen lille'ye de ayrıca parantez açmak gerekiyor.

gs-fb derbisini seyredip sonra bu maçı seyredince iki şeyi farkettim. birincisi bu fb bizi çok rahat yener gs'de bizi parçalar. ikincisi bu takım play off'a kalabilecek bir takım değil. fb, gs ve bjk'nin zirvede cirit attığı bir ligde açıkçası bu takım ilk dörde giremez.

bir diğer noktada bu adrian denen adamı futbolcu diye transfer eden şahsı gerçekten çok merak ediyorum. ismini verirse kendisiyle özel olarak görüşmek isterim. çünkü bu kadar para vermesine gerek yoktu, kendisini ortaköy de çay bahçelerinden götürüp oradan bir kaç kişiyi futbolcu diye takıma almasını tavsiye edeceğim. hem daha ucuza gelir hem de takıma daha çok katkısı olur.

sonuç itibariyle cl'den elenmemize kimse üzülmesin. çünkü bu futbolla cl'de ya da uefa liginde boy göstermenin bir anlamı yok.

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        açıkçası çok kötü bir Trabzonspor seyrettik. böyle ezik ve berbat bir futbol beklemiyordum. maç boyunca rakip kaleciyi bir ya da iki defa görebildik. rakip kaleyi bıraktım rakip sahaya geçemedik desek yeridir. tüm maç bizim kalenin önünde oynandı. bir de sanırım dünya üzerinde en çok pas hatası yapan takım biziz. her pas rakip oyuncuya gider mi birader? Trabzonspor'a böyle kötü, berbat ve can sıkıcı futbol hiç yakışmıyor. böyle bir Trabzonspor'u kendi evinde yenemeyen lille'ye de ayrıca parantez açmak gerekiyor.

gs-fb derbisini seyredip sonra bu maçı seyredince iki şeyi farkettim. birincisi bu fb bizi çok rahat yener gs'de bizi parçalar. ikincisi bu takım play off'a kalabilecek bir takım değil. fb, gs ve bjk'nin zirvede cirit attığı bir ligde açıkçası bu takım ilk dörde giremez.

bir diğer noktada bu adrian denen adamı futbolcu diye transfer eden şahsı gerçekten çok merak ediyorum. ismini verirse kendisiyle özel olarak görüşmek isterim. çünkü bu kadar para vermesine gerek yoktu, kendisini ortaköy de çay bahçelerinden götürüp oradan bir kaç kişiyi futbolcu diye takıma almasını tavsiye edeceğim. hem daha ucuza gelir hem de takıma daha çok katkısı olur.

sonuç itibariyle cl'den elenmemize kimse üzülmesin. çünkü bu futbolla cl'de ya da uefa liginde boy göstermenin bir anlamı yok.
        hayırdır ya senı bırısımı tuttu bunları yazman ıcın,dun seyrettıgın fb mı bızı cok rahat yener bence sen futbolla ılgılenmeyı bırak su topu ıle falan ılgılen ayrıca senol hocaya ve oyuncalara ılkkez katıldıgı cl aldıkları 7 puan ıcınde bı tesekkur et bos bı vaktınde...ıstersen hatırlatıyım 5 ıncı buyuk dıye ortaya cıkan ve ezıkbahce bu sampıyonlar lıgınde 0 puan cektı...

Yorum

• Kuralar ne zaman çekilecek bilgisi olan var mı ?
          - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• teşekkürler şenol güneş teşekkürler Trabzonspor teşekkürler trabzon

Вы попали по адресу!

Yorum

• ManU çıksın bize.

Basel'in yendiği takımdan korkuyoruz, olacak iş değil.
              YOU'LL NEVER WALK ALONE
              OKlahoma City Thunder

Yorum

• Buralara kadar gelipde ŞL arenasından dönmek içimizi burktu açıkçası. Rakibin lille. yenerseler ŞL devam edecekler. Böyle bir ortamda alınan 1 puan iyi idi. Haklısınız kötü futbol oynadık ama iyi kapattık ve iyi mücadele ettik.

ŞL organizasyonunda şanssızlıkları da yanımızda taşıdık hep. İki maçta iki topumuz direkten döndü hemde sonuç dk larında. İnter yedekleriyle çıktığı maçta 87 de golu yiyeyek umutlarımızın Avrupa ligine taşımamıza sevep oldu.

Her şeye rağmen Takımımız ülkemizi en iyi şekilde temsil etmiştir bana göre. Bizim beklediğimiz ama kamu oyunun beklemediği 7 puanı hanemize ve ülkemize kazandırdık. Avrupa lilgi tesellimiz oldu. Niye, bizden güçlü takımlar bile Avrupa ligine gidemediler dün akşamki maçlardan sonra.

Her şeye rağmen ŞL adına Teşekkürler Trabzonspor'um.

Yorum

• Lille nin saldıracağı kesindi bun ubekliyorduk, ilk 20-30 dakika onlara karşı direniriz diye düşünüyorduk ama beni yanıltan Zokora ve Şenol Hoca nın demeçleri oldu, demeçler ebakarsak dişe diş kora kor bir mücadele bekliyordum.. bu demeçler rakibe karşı oynanmış bir kozsa başarılı olunmuştur diyorum, amaç puan almaksa gereken yapıldı, ama şampiyonlar liginde kalmak için hiçbirşey yapılmadı, yinede 0 çekerler sonuncu olurlar gol atamazlar diyenlere 3 güzel cevap verilmiş oldu bu yüzden Teşekkürler Çocuklar herşeye rağmen başımız önde gezdirmediğiniz için...
                  TrabZonguldaklı...

Yorum

• Asagidaki yorumda Lille Trabzonspora karsi gol atamayinca Moskova turladi diyor Alman gazetesi. Berabere kalarak tur atlayacakdik ya:

"In Mailand brachte Seydou Doumbia sein Team von ZSKA fünf Minuten nach dem Seitenwechsel in Führung – doch Esteban Cambiasso fand mit seinem Abstauber nach einer Ecke die rasche Antwort. Wasili Berezutzki schoss das 2:1 für sein Team. Weil Lille gegen die Trabzonspor kein Tor gelingen wollte, reichte das Resultat für die Moskauer"
                    "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kuralar ne zaman çekilecek bilgisi olan var mı ?
                      Kendi soruma kendim cevap vereyim bari Bu ayın 16'sında Avrupa ligi ilk 32 ve 16'nın kuraları çekilecek. Yani bir sonraki turun kurasıyla birlikte çekilecek.

UEFA.com is the official site of UEFA, the Union of European Football Associations, and the governing body of football in Europe. UEFA works to promote, protect and develop European football across its 55 member associations and organises some of the world’s most famous football competitions, including the UEFA Champions League, UEFA Women’s Champions League, the UEFA Europa League, UEFA EURO and many more. The site features the latest European football news, goals, an extensive archive of video and stats, as well as insights into how the organisation works, including information on financial fair play, how UEFA supports grassroots football and the UEFA HatTrick funding scheme.

Yan taraftaki resimlerde Moratti ile Platini kanka olmuş.
                      En son MonteCristo tarafından düzenlendi; 08.12.2011, 09:52.
                      - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Inter-Cska maçı da çok enteresan geçmiş. Zebil gibi gol kaçırmış Inter. Son dakikalarda Milito'nun topu direkte patlamış, dönüşünde Cska golü atmış. 90.dakikada Inter'in penaltısı verilmemiş.

Bizden çok daha iyi takımlara karşı 1 galibiyet 4 beraberlik aldık. Tur şansımız son dakikaya kadar sürdü. Bu maç tam bir "Çanakkale Geçilmez" oynadık ama dikkat ederseniz ikinci devre atak oynayan Lille'in pozisyonu yokken bizim 3 net gol şansımız vardı. Hadi Burak açısı kapalı olduğundan şut çekmek zorunda kaldı, ancak girdikten sonra müthiş oynayan Henrique bomboş pozisyondaki Halil'e yuvarlayacağına kahraman olmak isteyince bir golden daha olduk.
                        BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Su anda cok büyük is basarmis gibi konusanlar sadece ve sadece Tolgaya tesekkür etsinler cunkü bu macdada rahat 3 gol kurtardi. Macin özet görüntülerini degilde tümünü izleyin.

Böyle oynayacaksa her mac bizi Tolgami kurtaracak ?

Kimse geriye cekil saglam top oynamaya birsey demez herhalde ama her 5 dakikada rakibe rahat 2 pozisyon veriyorsan oynadigin topda sorun var ve giderilmesi gerek demek.
                          En son sanatik tarafından düzenlendi; 08.12.2011, 09:56.
                          "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Maca gittip saat 4 geldik ama yönetimin o bilet dagitan serefsize ne yapacaksa yapsin Bölye rezalet mi olur. Kardesim bilet aldigi halde biletini vermedi güya vermis o anda kardesim yok Passport ve kendisi olmadan veremiyorum dedi. 2 saat sonra kendisi geldi birde utanmadan 2 tane verdim diyor passportu görerek. birkac kisi passportunu yok diye vermedi. O kadar insana 1 tane Bilet dagitan olurmu. Yakin olsa maca bakmayip gelecektim zaten okadar zevk alamadim.
                            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İnsan ister istemez üzülüyor tabi Cl gibi bir organizasyonun dışında kalmaktan.

Ama malum şartlar altında ilk Cl deneyimimizde bundan iyisi Şam'da kayısı. Başta Şenol hoca olmak üzere tüm emeği geçenleri tebrik ediyorum.

Teşekkürler Trabzonspor.
                              Şampiyonluk süreci devam ed(em)iyor..!

vectra29

https://twitter.com/caglarts

Yorum

• CL de iyi bir iz bıraktığımızı ve elimizdeki kadro ile 7 puanın iyi olduğunu düşünüyorum.Biraz daha bu işlerde tecrübeli olsaydık ve orta sahamız ile hücum hattımız kuvvetli olsaydı eminimki bu gruptan 1. olarak çıkardık.

Lille bu grubun en iyi takımı idi ve bizi çok zorladılar.A.Bilbao maçı aklıma geliyorda nereden nereye diyorum.CL heyecanını yaşamak tüm Trabzonspor camiasına iyi geldi ve çok şey kattı.

Bundan sonra yapılacak iş 2 tane iyi kanat oyuncusu almak ve Burak Yılmaz'a iyi bir partner bulmak.3 adet direk oynayabilecek iyi transfer ile bu kadro uefa avrupa liginde üst sıralara rahatlıkla çıkabilir.

Takımımızı devler arenasında bizleri gururlandırdığı ve tatmadığımız heyecanları yaşattığı için bir kez daha tebrik ediyorum.
                                Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X