Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
mactan yeni geldim eve , saglik olsun renkdaslar hazirliksiz yakalandigimiz sampiyonlar liginde mucize yaratacaktik ama KIL payi gitti elimizden , uefada disimize gore rakip gelirse bayaa giderizzz.. ALLAH SENOL GUNESI basimizdan eksik etmesin, bu takim baska bir teknik direktorde olsun orta siralara oynariz, elestirin ama oldurmeyin...
soguktan fazla cekemedim resim ama metin abi de daha fazla resim var
HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!
Takimda Avrupa ligi tecrübesi olan kim var? Zokora -> birazda olsa Halil, Cech, Serkan ve belki Glo ya digerleri? Bunun ne anlama geldigini bugün ki macta gördük ama göremeyen hala cok...
Apoel kücük görülüyor ama son bes senede ne yaptiklarini bir arastirin! Yanlis bilmiyorsam, 1 sezon haric hep ordalar, hemde hep elemeleri gecip = Tecrübe
Gayse 4 sene sonunda ancak Uefa Kupasini kazanabildi, hemde oturmus kadrosu ile...
Sampiyonlar ligine kalmis olsak 4 milyon € alacaktik, simdi yanilmiyorsam katilma payi olarak 3 milyon €..deva etme sansimiz cok daha yüksek. Burda hangi takim cikarsa ciksin, CL´de takimlardan daha güclü olmayacak!
“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!
Tüm mac boyunca (Buragin ilk yaridaki sutu haric) 3 tane Gol Pozisyonumuz vardi.
1. Adrian'in sutu --> Henrique topu tuttu iki adami gecip pasi verdi
2. Burak'in defans'in arkasina kat ettigi Pozisyon --> Henrique'nin mükemmel Pasi
3. Henrique Colman'in güzel pasinda topla bulusuyor ve sut orta karisimi etkili bir pas atiyor.
Kaldigi süre icinde gercekten cok ama cok etkili oldu. Yavas yavas ilk Onbir'e monte edilecektir. Bence Adrian-ALanzinho Tartismasindan Henrique sürprizi cikabilir. Hele hele simdi SL'den elendikten sonra bizim bu kadar defansif oynayacagimiz hemen hemen hic bir takim kalmadi. Böylece Burak-Henrique Cift Forveti denenebilir.
Yorum