İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Hayir, tam tersi. Muhtemel rakiplerimiz Avrupa Liginde 1. olan takimlar ve Man Utd, Man City, Olympiakos veya Valencia olacak.En son Giallorossi tarafından düzenlendi; 08.12.2011, 00:32..
FrancescoTotti
-
hevalla yazik oldu admalaraİlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAjax ne yapsın ?
2 tane net golü güme gidiyor.
Rakip 7-1 yeniyor.
Eleniyorlar.
Yorum
-
bu da ek bir bilgi olsun
Trabzonspor B grubunda oynadığı 6 maçta 7 puan aldı ve grubunu 3.sırada bitirip Uefa Avrupa Ligine kaldı. Trabzonspor ilk kez katıldığı Şampiyonlar Ligi gruplarında 7 puan aldı ve Fenerbahçe'nin 1996-97 sezonunda 7 puanla yakaladığı rekoru egale etmiş oldu."Bu maskenin altında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var ve fikirler kurşun geçirmez!" by V for Vendetta.
Yorum
-
Seri basi degiliz ancak bizim gibi SL'den gelecek bir takimla karsilasmayacagiz bu turda diye biliyorum. UEFA gruplarindan lider cikan takimlarin biri ile kapisacagiz.İlk olarak tturan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle32 takım belli puan sıralamasına göre sıralancak, ilk 16 seribaşı gerikalan 16 ile karşılaşacak ama seribaşımıyız değil miyiz? Onu bilmiyorum. Seri başı olamazsak Şampiyonlar liginden gelen Manchester United ve Manchester City muhtemel rakiplerimiz arasında olur.
Yorum
-
Evet 2 torbaya ayrılacak ama torbaların nasıl ayrılacağını pek bilmiyorum.Burada yazılanlara göre 1. torbada uefa'da gruplarını 1. bitiren takımlar ve ek olarak man. united, man. city, valencia ve olympiakos olacak..İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki kura çekiminde torbalar olacak mı? seri başları felan olacak heralde.''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
Tolga'nın o anını unutamam.İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO değilde son dakikalarda Tolga'nın Marek'e kızışı çok fenaydı ya
kalk ula ayağa inter yeniliyor 
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
onlarla bir hesabımız var gelsinlerİlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilbao

"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
Pardon kardesim birinci yazacaktim.Ama Man city veya united kesinlikle Rakibimiz degil.İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayir, tam tersi. Muhtemel rakiplerimiz Avrupa Liginde 1. olan takimlar olacak.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
Trabzonspor UEFA Liginde Şampiyonlar Liginden gelen bir takımla karşılaşmayacak.
Gruplarda 2.sırayı alacak takım ile karşılaşacaktır.
Volkan Şen oynayabilecek.
Zokora cezası kalkmıyor.Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum