Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Alıntı:
    Giallorossi tarafından yazılan
    32 takim abi.

32-16-8-4-2-1 olacak. Insallah "1" biz oluruz

Yok artik..

bordo kanınla gökyüzüne yazı yazıyorsun !!! 1. oluruz temennisine diş gösteriyorsun. Renkdaşım bir sen değil şu forumdakilerin yarısı takıma inanmıyor ya , ben buna KIL oluyorum... ŞL grup kuraları çekildiğinde de aynıydı , şimdide aynı ...
    Trabzonsporluyum , sırtımda formam ile başım dik yürüyebiliyorum

Yorum

• Bazen antu da yapılan saçma yorumlarla dalga geçiyoruz , aynısını bazı arkadaşlar burda yapıyor ,emin ol o angutlar şimdi hamsiler rus mafyasına sallıyorlar diye bizimle dalga geçiyorlar , şu angutlardan bir farkınız olsun hangi rus mafyası , inter çok kaçırdı , altıpastan direğe nişanladılar olmadı nasip değilmiş ,cska nın emeğine saygısızlık etmeyelim , şerefsşzlerede koz vermeyelim biraz vizyonunuz geniş olsun...
      Kahpe Bizans;
      Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
      Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...

Yorum

• İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Peki kura çekiminde torbalar olacak mı? seri başları felan olacak heralde.
        32 takım belli puan sıralamasına göre sıralancak, ilk 16 seribaşı gerikalan 16 ile karşılaşacak ama seribaşımıyız değil miyiz? Onu bilmiyorum. Seri başı olamazsak Şampiyonlar liginden gelen Manchester United ve Manchester City muhtemel rakiplerimiz arasında olur.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu ezik fenerliler seviniyo ya bunlar ne bicim türk gerizekalilar
          Neye seviniyorlar, Avrupa'dan elensek hak vericem.

Biz CL'yi başladığı puanla bitiren çok takım gördük. Helal olsun başkanımıza, hocamıza ve futbolcularımıza.
          ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
          Kazım Koyuncu

Yorum

• Euroleague de grubu ikinci bitiren bir Takimla oynayacagiz
            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• üst tura çıksaydık ekstradan 4 puan geliyordu sanırım.

Uefa avrupa ligine gidince ekstradan puan gelecek mi? Bilen var mı?

Yorum

• şimdi gelde bir şey söyleme
                ŞENOL HOCA 5 MAÇTIR BU TAKIM SAHAYA ANADOLUNUN KÜCÜK TAKIMLARI GİBİ BERABERLİĞE OYNUYO
                NE ZAMAN KAZANMAK İÇİN ÇIKACAK SAHAYA ACABA!!!!

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Beşiktaş için eğer grubda birinci olursalar Şampiyonlar Ligi'nden gelen takımlarla karşılaşmayacak diye yorum yapılmıştı. Ben bundan bizim için puana göre eşleştirme yapılmayacağını çıkarıyorum, yani Şampiyonlar Ligi'nden geldiğimiz için, Avrupa Kupası grublarında ikinci olan bir takımla bizi eşleştirecekler diye anlıyorum. Zaten öyle olmalı ki, Şampiyonlar Ligi'nden gelmenin bir değeri, önemi olsun.
                  Aynısını düşündüm ama herkes cl den gelenlerle eşleşeceğimizi söylüyo. Çok saçma bence..
                  61>34

Yorum

• İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ilk 16 takim (seeded teams) arasindayizdir diye dusunuyorum, umuyorum.
                    Maalesef olamiyoruz abi. Avrupa Liginde grup liderleri ve Sampiyonlar Liginde 3. olan takimlardan en iyi dordü seri basi olacak. Bu takimlar ise. Man City, Man Utd, Olympiakos ve Valencia.

Yani seri basi olmadigimiz kesin.
                    .

Francesco
                    Totti

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      euro 3 milyona yaklaştı...
                      doğru diyon euro nun yeni hesabıyla 60 trilyona yakın para kazandık...bu para mithat halise kurban edilmesin
                      Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• Yalniz bence su anki takimla avrupa liginde karsilacagimiz hic bir takimi elememiz mümkün degil.

Avrupa liginde devam etmek istiyorsak bu takima 2 nokta transfer sart.
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Yau şampiyonlar liginden gelenlerle niye eşleşelim şakamısınız yok öyle birşey.Gruplardaki 2.lerle eşleşeceğiz 1.ler de 3.lerle eşleşecek bu işin raconu buydu enson
                          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak dartie tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kesinleşen muhhtemel rakiplerimiz..(ŞİMDİLİK)

Standard Liège @3 Bel
                            PSV Eindhoven *4 Ned
                            Sporting CP Lisbon *4 Por .
                            . .
                            Athletic Bilbao *4 Esp .
                            Metalist Kharkiv *4 Ukr .
                            . .
                            . .
                            Schalke 04 *4 Ger .
                            FC Twente Enschede @4 Ned .
                            . .
                            Manchester United # Eng
                            Manchester City # Eng
                            Olympiakos Piraeus # Gre
                            Valencia # Esp

Bu nasıl oluyor? Mesela Porto'nun puanı City'den çok daha yüksek diye biliyorum. Manu ve City aynı muhtemeller arasında. Ama Porto yok. Bir terslik yok mu? City'nin yerine Porto'nun olması gerekmiyor mu?
                            -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• 3 gol ile 7 puan ve grup 3. lüğü..
                              Bence başarı

Yorum

• İlk olarak tturan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                32 takım belli puan sıralamasına göre sıralancak, ilk 16 seribaşı gerikalan 16 ile karşılaşacak ama seribaşımıyız değil miyiz? Onu bilmiyorum. Seri başı olamazsak Şampiyonlar liginden gelen Manchester United ve Manchester City muhtemel rakiplerimiz arasında olur.
                                beşiktaş seribaşı mı?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X