Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• uefadan tekrar şampiyonlar ligine geçebiliyor muyuz

Yorum

• Manchester City, Manchester United, Valencia, Olympiakos , Porto

Şampiyonlar liginde 3. olan takımlar bu takımlardan daha iyi bir kadromuz yok..
      @tsmustafakemal
      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• ya biz zaten şampiyonlar liginden geliyoruz o takımlarla ilk turda eşleşmemiz mümkün değil.Biz avrupa ligi grup 2.cileriyle eşleşicez

Yorum

• Avrupa Ligi finali Trabzonspor - Beşiktaş...
          7

Yorum

• kendimi düzelteyim ;

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'nde grup liderleri ve Şampiyonlar Ligi'nde üçüncü olan en iyi puana sahip 4 takımdan biriyle eşleşecek

Yorum

• Bütün oyunculara helal olsun.

Tarihinde ilk defa Şampiyonlar Ligine kalıp 7 puan almak çok büyük başarıdır.

Samimi söylemek gerekirse UEFA Kupası bizim için daha hayırlı oldu.

ORadan ileriye gidebiliriz .
              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
              Real Madrid
              Manchester United
              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• inter neden şerefsiz zaten garanti adam...

Yorum

• beni tek üzen şey cska nın 4 dk kala attıgı gol

yoksa şl den elendigimize üzülmüyorum bu takım ve td kadro ilk şl sınavında 7 puanla 1 maglübiyetle ayrıldı

TEBRİKLER TRABZONSPORUM...

Yorum

• Bu kadro ile büyük başarıdır 7 puan..ama bu taktik ile nereye kadar gideriz bilemiyorum..Topu alan Burak'a uzun top atıyor ilerde hiçbir organizyonumuz yok..

Yorum

• Turlasak süper olurdu vallahiiiiiiiii................
                      2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Rabbim sana sonsuz Sükürler olsun

Ben sizi anlamak`ta zorluk cekiyorum. Ilk basta bana biri ücüncü olarak cikacagimizi söyleseydi , ben mutlu olurdum , ve su anda mutluyum , Tabi Interin yaptigi inanilir gibi degil, ama biz`de beraberlige oynadik. Lille daha fazla hak etmisti , ama Ben cok sevindim Avrupa Ligine. Sampyonlar Ligi`nde bisey yapamazdik.
                        Nefsin icin sevme

Yorum

• Nasip değilmiş bir daha ki sefere inşALLAH Avrupa'da devam edecek olmamızda güzel
                          Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Arkadaslar Ajax hayatinin en ilginc macini yasamis oldu.

Ajax realmadrid 3-0 yenildi ama yenilse bile turu gecerdi cunku Ajax'ín baya avaraji vardi , bakiniz vardi diyorum. Lyon ise Zagreb'i 7-1 gibi skorla yenince o Ajax'in avaraji birden yok oldu.

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Manchester City, TRABZONSPOR, Manchested United, Ajax, Valencia, Olympiakos, Porto, Viktoria Plzen

Pekde Dişimize Göre Mi Bilemem

Plzen Gelir İnşallah
                              bizdeki bu şansla hangisi geliceğini tahmin etmek o kadarda zor olmasa gerek
                              Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bugün ilginç bi durumun içine girebiliriz. 3 olarak gruptan UEFA Avrupa Ligi'nden devam etme şansı kazanırsak , UEFA'nın tüm organizasyonlarına aynı sezon içinde katılmış bi takım olarak da tarihe geçebiliriz. Şampiyonlar Ligi Ön Elemesi , ardından UEFA Avrupa Ligi Ön Elemesi , derken aniden gelen Şampiyonlar Ligi Grup Maçları... Ama sen yine de Şampiyonlar Liginde 2.tur ile yaz tarihi. Gruplardan çıkan ilk Türk hoca olarak yaz Şenol Güneş'i ! Başarılar Trabzonsporum!

Keşke olmasaydı. Lakin son dakikalarda Şenol Hoca bize gruptan çıkamamanın tedirginliğini yaşattı ya ona çok bozuldum. Yahu sen sahanda önünde oynanan maça taktik yap. İntere yasladı sırtını bütün maç . Colman ve Zokora resmen stoper bölgesinde oynadı.
                                Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X