Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu maci izledigimize pisman oldum.

Macdan önce Ünal Karaman cok iyi hazirlandik demisdi bu maca.

Beraberlige iyi hazirlanmislar anlasilan ama ondanda oluyorlardi. Ilk yari 3 gol yiyorduk ayni milanodaki gibi. CSKA da zaten 3 tane yemisdik sonra.

Bu futbol ve Takim anlayisi ile Avrupa Liginde basari bekliyorsaniz inanmaya devam edin.
    "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Rakip Cl'den olmayacak ilk turda arkadaşlar..Yani Man Utd,City falan gelmiyor..

Yorum

• Burak yılmaz vermediğin o pas attığın 13 golune bedeldi. Sana ne oldu anlıyamıyorum medya seni öyle şişirdiki artık koşmuyor mücedele bile etmiyorsun egoist davranıyorsun kendi başına seviniyorsun.Başka sözüm yok sana. İnter takımına kabahat bulmaya gerek yok kendi işimizi halletmeliydik. yazık oldu

Yorum

• Maçın sonlarında gol atma fırsatı ayağımıza gelmişti. Biraz soğukkanlı olabilsek süper pozisyonlar gelmişti. Yazık oldu. Bizimkiler sıfır sıfıra bağlamışlar kendilerini. At kardeşim fırsat gelmişken işte. Olmadı maalesef. Olmayınca olmuyor. Manu bile devam edemedi.
          Yine de mücadele için tebrikler.

Yorum

• biz seri başıyız zannedersem 2. ciler gelecek
            nasıl bakarsan öyle görürsün
            neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
            ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Çıkmayı Lille haketmişti grubun en iyi topunu oynayan takımdı elendiler..
              yapmayın allah aşkına ne oynadı lille bırakında kendi sahasında oynasın o kadar net kaç pozisyonu var 2 bilemedin 3 okadar da olsun bizistediğimizi aldık bu maçtan bu forumda 0-0 ı iyi oynamak diye başlık açıldı ne oldu ne çabuk unutuldu...resmen rus mafyası bağlamış inter maçını öle bir anlarda goler attılarki csk lılar birini inter güya karşılık verdi ama diğerini öyle ölü bir dakkada yediler ki karşılık vermesek bile kimse bişe diyemez moduna girdiler...helal olsun takımıa aslanlar gibi oynadılar...kader utansın ne diyelim...zaten ben 37 yaşındayım futbol şansının bir kez olsun trabzonsporumuzun yanında olduğuna pek şahşt olmadım...ne yapalım...seneye artık...
              t.akyildiz

Yorum

• Helal olsun takima! Avrupa Ligine devam. Orda Yari final niye oynayamalim? CL'de cok büyük bir ihtimalle önümüzdeki turda elenecektik.
                TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Uefa da gideriz biz City'i çekeriz
                  FIRTINA

Yorum

• şu cska apoelle eşleşirse çok gıcık olucam valla....
                    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Ah ulan Inter ah yaktin bizi...
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• düşünün grubu geçsek karsımıza b.munih cıksa allah korusun besiktastan beter olabilir halimiz hiç gerek yok adam gibi 3 transfer uefada gsnin yaptıgını neden yapamayalım
                        Bursatv spikeri Valencianın 61 lik maçından sonra Valencialılar erkekseniz heykele gelin dedi.
                        18.11.2009

Yorum

• Allah Aşkına Burak'ı niye stoperlerin kucağına atıyor Şenol Güneş. Kaç maç oldu milli maç da dahil, kuş mu çıkarsın. Tek forvet bu kadar, al sağa yada sola forvet oyalarken stoperi girsin kanattan, atsın attırsın. Yeter Hoca yeterrrr.....
                          sevdim seni bir kere başkasını sevemem
                          deli diyorlar bana desinler değişemem

Yorum

• Şu takımda JAJA ve UMUT olsaydı grubu lider bitirirdik.En büyük dezavantajımız yeni kurulmuş bir takım olmamız ve Play-off saçmalığı..

Bu kadar puan toplayacağımızı beklemiyorduk..Bu başarı için önce Şenol Hoca'ya ve oyuncularına teşekkür ediyorum.
                            *
                            *
                            Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• bu dinamo zagreb maci kesinmi kesin satmis adamlara bak fark atmalari gerekiyordu turu gecebilmek icin zagrebde 1-7 yuh

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Uefa da gideriz biz City'i çekeriz
                                kura ne zaman...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X