allah belanı versin interrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr serefsız köpekler..........
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞampiyonlar Ligi'nden Avrupa Ligi'ne düşen takımlar; Manchester City, TRABZONSPOR, Manchested United, Ajax, Valencia, Olympiakos, Porto, Viktoria Plzen
M.United da gitti demek, bu sene CL'de Final bekleyen kardeşlerime gelsin(seneye İnşallah)
Yorum
-
Sadece Manu mu ? City , Valencia da orada artıkİlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuefada da man utd var
Yorum
-
Eeeee. Ne yapacan o eksileri. Çok merak ettim.İlk olarak admiral99 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanliz gol atmak icin hic bir caba gostermemiz, olayi sadece intere birakmamiz hocanin hesabina eksi olarak dusmustur.TRABZONSPOR
Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''
Yorum
-
Yok kardeşim üzülmedim, her sene şampiyonlar ligine kalıyordukta?? bu sene UEFA'ya kaldık diye kızan arkadaşlara rağmen mutluyumİlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim İstifa?
İstediğimizi aldık?
Üztüden böyle kelimeler sarf ediyorsun abi herhalde.
"Yönetim İstifa" kısmına gelirsek , uzun süredir temennim bu yönde , bu güne özel değil.Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...
Yorum
-
Knockout phase
From the last 32 until the semi-finals, clubs play two games against each other on a home-and-away basis with the same rules as the qualifying and play-off rounds applied. In the last 32, group winners and the four third-placed sides from the UEFA Champions League with the best records are seeded, guaranteeing they will play the second leg at home. Teams from the same group or the same association cannot be drawn together. From the round of 16 onwards the draw is free.
kura cekiminde 12 grup 1.ncisi ve 4 tane en iyi sampiyonlar ligi ucuncusu seri basi olur diyor. Ve ilk mac evimizde. Bu durumda mancity, manu, porto kesin seribasi.Muhabir vuvuzelayı gösterip hocam hiç bişey yok içinde dedi... Şenol Güneş; "Olmaz mı? Bağımsızlık var özgürlük var onun için çalıyorlar.."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum