Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• rakiplerimiz kimler muhtemel, biri ciddice söylesin lütfen.

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sadece 1 Mac kaybettik ve elendik, saka gibi.
      Evimizde cok Puan kaybettik cünkü 10 numaramiz yok!
      Abi ona bakarsan sadece 1 mac kazandin ve 3 gol attin. Guzel bir tecrube oldu takim icin, burdan otesi bizi asardi zaten. UEFA'da 1-2 tur atlayamazsak iki cift lafi hakederler ama...

Yorum

• Çeyrek finale kadar kaç maç oynayacağız???
        Jackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke

Yorum

• Dakika 85 olunca kendimi son 16 ya hazırlamıştım . Adeta yıkıldım

Herşey için teşekkürler TRABZONSPOR ' um

Yorum

• Manchester United

3. oldu Benfica, Basel gibi takımlar turladı..

Trabzonspor 7 puan 1 Mağlubiyet ile müthiş başarı yakaladı haberiniz yok.. Üstelik bu kadro ile
            @tsmustafakemal
            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• ulan şmp ligindeki rakipler daha kolaydı,ordan barca ve reali çıkar gerisi fos

uefadaki ler daha zor
              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Şampiyonlar liginde 5.maç 88. dakikaya kadar şampiyonlar liginde gruptan çıkıyorduk.Şanssızlık.
                Emeği geçen herkese teşekkürler.

Yorum

• üzülmeyin avrupa ligininde şampiyonlar liginden farkı kalmadı elenen takımlara bak ya

Yorum

• ben takımımla gurur duyuyorum sonucu de küçümsemiyorum hakkımızda hayırlısı buymuş.

Yorum

• Yanliz gol atmak icin hic bir caba gostermemiz, olayi sadece intere birakmamiz hocanin hesabina eksi olarak dusmustur.

Yorum

• İlk olarak Ahmet_8 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Herşeyi geçtim biz CSKAyı nasıl yenemedik !
                        yenmeyi boşverin yenilmeseydik yeterdi

Yorum

• halil Altintop Macin en iyisiydi
                          61-SAMPIYON TRABZONSPOR-61

Yorum

• berbat oyun beraberliğe de yatarsan işte böyle avucunu yalarsın;
                            Halil'i millet beğenmez ama en azından topu bilo saklıo defansa yardıma gelio
                            Alanzinho zaten sıfır,Adrian sonradan giridi çabaladı ama maalesef yetmedi,Colman bu maçta tam bir hayal kırıklığıydı gene ne yaptıysa Zokora yaptı,
                            Gelelim Ronaldo'ya pardon Burak'a 4-5 maçlık harika oyununu burdada sürdürdü ama kimse bunu GÖRMEDİ hocada dahil,anla artık Şenol efendi bu adam santrofor değil ve adam ne koşuyor ne mücadele ediyor en azından birkaç maçtır böyle ya çıkar yada başka bir oyuncu koy
                            bu nedir ya bide gidiyo Yumlu yu koyuyo sanki uefa bir halta yarayacak,
                            Biz ne umutlar adam ise ne hesaplar peşinde

Yorum

• son dakikalarda direklerden dönen toplar yaktı bizi...

Yorum

• Grupun en kötü Takimi devam etti, ilginc.
                                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X