Real Madrid, Lyon, Barcelona, Lyon, Marsilya ile oynamaktansa uefa iyidir
Takımımızın kalitesi bu.
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
bu kadar kötü futbol oynanırmı ya kötüdende öte ey gidi hocam amatör takım gibi oynatıyorsun bizi yazık bir tane atak yok 90 dakika tek korner isabetli orta 1 dersin realmadridle oynadık kepazelik
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak Atın beni ateşe cayir cayir yanayim Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Allah biliyor Avrupa ligine gitmemizin daha iyi olacağını düşünüyordum ama gruptan çıkmaya da bu kadar yaklaşmışken yazık oldu. İlk denemede gruptan çıkan takım ve teknik direktör ünvanlarını alacaktık ama olmadı. Sağlık olsun, bize bu gururu yaşatan oyuncularımıza teşekkür ederim.
Doğrusu Inter'in yenileceğini hiç düşünmemiştim. sanırım Şenol hoca da bu ihtimali zayıf görüyordu. Geçen maçta biz Inter'i yenebilseydik grup liderliği adına belki daha fazla asılırlardı.
Mevcut kadro ve oyun yapımız ile iyi bir netice aldık. Lille gibi bir takımın bu grubu sonuncu tamamlaması da ilginç oldu.
Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
anladımki hayatta hiç bir şeyi çok istememek lazımmış.
Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !
Ben lillie - inter maçını izlemiştim o maçta kaçırdıkları golleri görünce inanılmaz korkmuştum tolga nınhatırladığım 3 önemli kurtarışı var, Ben Takımımla Gurur Duyuyorum Allah onlardan Razı olsun,
Gerçekler; Takım (bayanlar kusura bakmas) kız gibi oynuyor yahu, çalım atan adamların peşinden koşmuyor, bu takıma uefa için 2 kaliteli yabancı Şart...
İlk kez katıldık 7 puan aldık ve sadece 1 kez yenildik Teşekkürler Trabzonum Rezillikler içinde aöan Çiçek oldun, Şimdi Transfer zamanı bence CL'den elenen takımlara bir yoklama çekmek lazım...Çok şükür...Büyüksün Trabzonum...
birisi söylesin allah aşkına.. son dakikakalar gol atman lazım frikik kazanıyosun nasıl kullanacağını bile beceremiyorsun..tedek kulübesi ne iş yapıyo o sırada..
üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerininsana bağlanmaları ayrı bir yana...
Yorum