Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• leverkusen ,marsilya ve zenit ikinci oldu onlarla oynayamayiz.
    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      4-6-0 falan .Allah hocaya kolaylık versin bakalım nasıl bir kadro ile sahaya çıkacağız.
      Hey gidi Spaletti.

Kadro yine aynı olur hacı. Tek tartışılan adam Alanzinho. Oda oynar. Bence sonra girmeli. Bu adamlar iyi pres yapıyor. Onun top kayıplarıyla uğraşmayalım durduk yere maçın başında. Risk aldıkları zaman girsin.
      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İnsanları maç başlığına davet ettiğim için linç edildim Harika hisediyorum Farkında değiller ki; ben asıl amacıma ulaştım İlgi ve algılarını yönlendirdim

Ben görevimi yaptım Trabzonsporum ! Sıra sende
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hey gidi Spaletti.

Kadro yine aynı olur hacı. Tek tartışılan adam Alanzinho. Oda oynar. Bence sonra girmeli. Bu adamlar iyi pres yapıyor. Onun top kayıplarıyla uğraşmayalım durduk yere maçın başında. Risk aldıkları zaman girsin.
          Hacı kanatlardan sorun yaşamazsak sıkıntı olmayacak göreceksin.Celustka ve Cech sağlam oynasınlar yeter bize.Golü her türlü bulacağız
          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
          As Roma
          Francesco Totti "10"
          Twitter:cemtotti61

Yorum

• Ey Rabbimiz Bize yardım et.
            Fatih Tekke

Yorum

• alanzinyo mu adriyan mı dikkat ettinizmi hiç...

adriyanla başlarsak eger .... adriyan önüne gelen tüm topları kendi kullanıyor mesafe tanımıyor ama sutlar zayıf hep pozisyonu öldürüyor ve diklemesine giden bir oyun tarzı yok yavaslatıyor alanzinyoya göre..

alanzinyo da... ilk 45 dakka hep yokları oynuyor... ama oyuna katkısı oldugu zaman hep takımı ileri cıkartan alan oluyor ve dikine cok rahat gidebiliyor... eksigi fizigi ve kötü bölgede top kaybetişi...
              Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• Şampiyonlar liginde gruptan çıkma başarısını gösteren ilk Türk teknik direktör Şenol Güneş..

Bu cümleyi kurmayı da bize nasip et yarın akşam Allah'ım.

Yorum

• 10 kişinin banko olduğunu hepimiz biliyoruz ama o 11.kişinin de takımın kaderini değiştirebilecek olduğu kesin. Alanzinho sadece tek Şampiyonlar Ligi maçında yedek başladı o yüzden formaya en yakın isim o gözüküyor. Adrian'ı kesinlikle tutmuyorum ama onun da ne yapacağı belli olmuyor. Hücum anlamında Burak'ı tamamlayan en iyi oyuncunun ise Henrique olduğu konusunda hem fikir olsak da sezon başındaki halinden çok uzak olduğu için ona da güvenemiyoruz...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Habu maçı alacağız başka yolu yok Oyuncularımız yarın tarihe geçecek. Bunun bilincinde olup oynayacaklardır. Trabzonspor şuan hayatının en önemli maçına çıkıyor. Hiç bir maçımız bu kadar önemli olmamıştı. Yenip ya da berabere kalıp,csk nın puan kaybetmesiyle üst tura çıkarsak tarih yazarız.
                    Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• Çok çok zor bir maç. Allahın iizniyle inşallah ya.
                      İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız, bordo kanımızla mavi göklere ''ŞAMPİYON TRABZONSPOR'' yazdıracağız.

Yorum

• Haydi uşaklar güldürün yüzümüzü.
                        SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                        CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• Bir saat sonra yola cikacagiz
                          [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bir saat sonra yola cikacagiz
                            ola çok erkendu
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bir saat sonra yola cikacagiz
                              bu saatte? berlindenmi cikiyosunuz yola?

bizde 13.30 gibi cikicaz otobusle yola allahin izniyle...
                              İnsan ol evlat!

Yorum

• 3 4 aydır hangi maçın sonucunu desem tuttu iddaya tövbeli oldugum için oynamıyorum ama arada arkadaşlar soruyor bu maçımız içinde söyleyeceğim rüyasınıda gördüğüm için rahatım farklı yenicez rüyada 1 7 idi ama o kadar abartabileceğimizi düşünmüyorum neyse allah bize kolaylık versin allah herzaman haklının yanındadir ii geceler

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X