Arkadaslar maci internet üzeri hangi radyodan dinlerim o saatde calisiyorumda yardim lazim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İkiside kenara Aykut ilk 11'e gidişata göre hamleler yaparızİlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla ben bile 2 gündür düşünüyorum, karar veremedim...Allah Şenol Hocaya kolaylık versin...Adrianmı? Alanzinhomu? Diyorum ikili orta saha kursalar Adrian en az 1-2 kere Burak'ı kaçırır ama Adrian çok kötü son maçlarda...Alan desek, sanki sonra girse daha iyi olacak, adamlar risk almaya başlayınca lazım olabilir...Herşeye rağmen ben Adrian 11 de başlamalı diyorum ama Şenol hoca en iyisini bilir...Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
bu maç varken çalışılır mı ya? işi bırakırım gider maçı seyrederim...İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar maci internet üzeri hangi radyodan dinlerim o saatde calisiyorumda yardim lazim
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİkiside kenara Aykut ilk 11'e gidişata göre hamleler yaparız
Bence
--------celustka----giray--------glo-------cech-----------
----------------aykut---------zokora-----------------------
--------serkan----------colman----------halil--------------
---------------------Burak--------------------------------
Ama bence Aykut degil Alanzinho oynar maalesef.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
Ziya Dogan magduru musun sen deİlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİkiside kenara Aykut ilk 11'e gidişata göre hamleler yaparız
Aykut'luk mac degil bu, topu rakibe verirsek golu yeriz.
Yorum
-
Bu hakaretini hiç unutmayacağım Ziya Doğan heİlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZiya Dogan magduru musun sen de
Aykut'luk mac degil bu, topu rakibe verirsek golu yeriz.
.
Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Yorum
-
aşağıdaki 11 takım kesin 2.turda kalan 5 takım yarın gece belli olacak.o 5 takımdan 1 i biz olursak ben herşeye rağmen apoel istiyorum ki rum takımını bu sefer de eleriz diyorum.uefa da elemiştik yine gelsin en azından çeyrek finale çıkmış oluruz hadi hayırlısı diyelim..
.
chelsea
b.leverkusen
arsenal
marsilya
apoel
zenit
barcelona
milan
r.madrid
inter
b.munichAdam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!
Yorum
-
Kanka hatta şöyle yapalım..İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİkiside kenara Aykut ilk 11'e gidişata göre hamleler yaparız
Zokora-Aykut-Colman-Sezer-Barış-Serkan. 0-0 biter turu geçeriz. Sezer'le Barış noldu ya bu arada.
Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
4-6-0 falanİlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKanka hatta şöyle yapalım..
Zokora-Aykut-Colman-Sezer-Barış-Serkan. 0-0 biter turu geçeriz. Sezer'le Barış noldu ya bu arada.
.Allah hocaya kolaylık versin bakalım nasıl bir kadro ile sahaya çıkacağız.
Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Yorum
-
İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdiden tarih yazmaya hazırlıklı olalım
bende oynattım 91de atıyoruz 1-0 alıyoruz
bu maç tek farklı bizim başka yolu yok..
Yorum
-
inşallah çıkarız.. dişimize göre çok takım var marsilya apoel zenit leverkusen bunları eleyebilecek güce sahibiz.. tabi ilk iş bugün turu geçmek..İlk olarak İslam Sezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaşağıdaki 11 takım kesin 2.turda kalan 5 takım yarın gece belli olacak.o 5 takımdan 1 i biz olursak ben herşeye rağmen apoel istiyorum ki rum takımını bu sefer de eleriz diyorum.uefa da elemiştik yine gelsin en azından çeyrek finale çıkmış oluruz hadi hayırlısı diyelim..
.
chelsea
b.leverkusen
arsenal
marsilya
apoel
zenit
barcelona
milan
r.madrid
inter
b.munich