Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şampiyonlar ligine Azizle değil Azimle gidilir..

İyi pankart.
    @tsmustafakemal
    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Yarın Lille tribünlerinde sarı-lacivert bayrak görmek istiyorum.
      Hem bizim galibiyetimize sigorta olur hem de temiz bir dayak yerler ve Toroğlu acaip dalga geçer.
      Ne hasta bekler sabahı
      Ne taze ölüyü mezar
      Ne de şeytan bir günahı
      Seni beklediğim kadar.....Üstad Necip Fazıl KISAKÜREK

Yorum

• İlk olarak ThePatriot61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Interi cekebilirmiyiz yine acaba? En sonunda adamlar kafayi yiyecek bizim yüzümüzden. Baska takim mi yok lan cekecek diye bagirsalar sasirmam.
        Biz gruptan cikarsak statü geregi interle 2.turda karsilasmiyoruz.

En erken ceyrek finalde olabilir bir inter eslesmesi.
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• eskiden avrupa avrupa duy sesimizi diye tezahürat yapardık
          şimdi ise türkiye türkiye duy sesimizi diyecek noktaya geldik
          bu maçı sadece ve sadece türkiyedeki şerefsizleri susturmak için kazanmamız lazım
          ve kazanacağız

Yorum

• Barcelona B'den korkdum ççç adamlarin gelecegi en az 2020ye kadar garanti..

Yorum

• yok mot a mot degil öyle deniyor yanlis miyim farkli tercümesi var mi sanmiyorum ^^
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                deplasman takimlari Zenit ve Marsilya bugun istediklerini aldilar. Darisi basimiza diyelim...
                5. maçlar sonunda 2. olan takımlar turladı

Chelsea
                Zenit
                Marsilya
                Milan
                @tsmustafakemal
                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Kanalların yayın akışlarına bakılırsa derbi olduğu için yarın ki maçın öncesinde özel bir yayın yok. Gerçi NTV Spor'un basket maçları var. Bunun dışında Lig TV'de maçımız oynanırken Maraton yayınlanacak. Kanaltürk ise Telegol'ü derbi sonrası için kısa tutmuş asıl yayına bizim maçın ardından başlayacaklar...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Eğer 4. bitirsek en yüksek puanlı 4. olmuş olacağız bu sezon için

Yorum

• Berabere kalırız inşallah. Uefa ligi bana yeter.
                      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                      - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yok mot a mot degil öyle deniyor yanlis miyim farkli tercümesi var mi sanmiyorum ^^
                        doğrusun tabiki ben şimdi daha farklı şeyler yazardım da yabancı dilde küfür falan dinlemez bizim adminler basarlar cezayı
                        https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

• Maca gelecek olursak sizce klasik ilk 11 mi sahada olacak yoksa senol hocam sürpriz yapar mi?

Alanzinho oynamali mi,oynmamamali ise kim oynamali?
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Biz gruptan cikarsak statü geregi interle 2.turda karsilasmiyoruz.

En erken ceyrek finalde olabilir bir inter eslesmesi.
                            apoel sonrası inter öyleyse yarı final yaparız
                            @tsmustafakemal

Yorum

• haydı Trabzonsporumm dusmanlarımızı catlatt grubtan yukselmemızden daha cok ona sevınecemm kıskananlar catlıyackk ınssalh
                              Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• İlk olarak Yunus Danışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                doğrusun tabiki ben şimdi daha farklı şeyler yazardım da yabancı dilde küfür falan dinlemez bizim adminler basarlar cezayı
                                yabanci didle yaz bir sey demezler yaaa
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X