Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben pek umutlu degilim ama insallah yanilirim. Oyuncularimizin, biri ikisi degil, hepsi kendini asarsa, sezonun en iyi topunu oynarsa basaririz.
    Maci herhangi bir sekilde takip edebilecegimi zannetmiyorum. Su gune kadarki tarihimizin en onemli maci bence. Kalbim dayanmaz diye korkuyorum.

Yorum

• http://www.youtube.com/watch?v=yPsUxLLeV1E

heeeytt..türkler geliyor..savulun frenkler...
      paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• la bu fb yillarca gassaraylilara fransiz derlerdi simdide kendileride fransiz oldular ya renk den renke giriyor bu serefsizler. Diyelim ki en kötü ihtimalle hepsinden elendik biz yinede fb den basariliyiz ilk defa katilip 6 puan kim topladi
        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          la bu fb yillarca gassaraylilara fransiz derlerdi simdide kendileride fransiz oldular ya renk den renke giriyor bu serefsizler. Diyelim ki en kötü ihtimalle hepsinden elendik biz yinede fb den basariliyiz ilk defa katilip 6 puan kim topladi
          İlk katıldığı sene gol attığına sevinen takımlar var bu memlekette... Biz gruptan çıkmak adına ipleri elimize almışız... Her şey son maçımızı nasıl oynayacağımıza bağlı. Bu her şeyi açıkça ifade ediyor.

Teşekkürler Trabzonsporum, şimdiden...
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• Barış Yurduseven sima olarak tatlı adamdır ama ne kadar provoke sorular varsa onun tarafından yöneltilir. Hatta kulüp yekilileri de onun bu tavrından pek memnun değildi...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• lille tarafinda bayagi taraftarimiz olacaktir, onlardan biri de ben olacagim sanirim biletleri baskasina aldirdik tam emin degilim hangi tarafta oldugumuzdan ^^
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• macı izlemeyecgim için kaybetmiyecegimizi biliyorum... o yüzden içim rahat... herkese hayırlı ugurlu olsun üst tur....

neden mi dayanamadım beşiktaş ve sivas macını izledim ve sonuc ortada....keza yenildigimiz cska macınıda izlemiştim...

lilli gecersek eger... sorunun kesinlikle benden kaynaklandıgından şüphem kalmayacak...

turu gecelim...

serefsizim sampiyonlar liği finaline kadar hatta takımımın sampiyonlar liği final macını izlersem.....

var kesin bende bir sorun var....
                Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• fransadaki karsilama goruntuleri varmi?
                  sakin olun...

Yorum

• Ne olur şu turu geçelim de dünyanın bilmem kaçıncı derbileri kursaklarında kalsın o gece.

Yoksa elenelim bir sonraki turda önemli değil. Yeter ki yarın turu geçelim.
                    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• 0-0 bitsin o kodumun derbisi zevk alamasın lanet fıdırısyın

Trabzon bi geçse şu turu ya, o bilmemkaçıncı gidişlerinde 0 çeken fenerlilerin gözüne soksam..

Yorum

• Benim gözüm bir yandan Inter-CSKA maçında olacak. Inter kazanırsa 3.lük her türlü cepte. Sonra bizim alacağımız sonuç önemli olacak. Sonuç ne olur bilinmez ama panik yapmazsak başa baş oynarız. Ondan sonra da sonuç ne olur hep birlikte göreceğiz, önemli olan iyi oynayabilmek.
                        Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Sadri Şener Telegol'de : İnşallah Çarşamba günü tur atlarız. Gerçi o gün derbi olduğu için kimse ilgilenmeyecek , tur atlarsak arar haber veririm ben..
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Benim gözüm bir yandan Inter-CSKA maçında olacak. Inter kazanırsa 3.lük her türlü cepte. Sonra bizim alacağımız sonuç önemli olacak. Sonuç ne olur bilinmez ama panik yapmazsak başa baş oynarız. Ondan sonra da sonuç ne olur hep birlikte göreceğiz, önemli olan iyi oynayabilmek.
                            İnterin hiç bir hedefi yok üstelik son maçlarında Udinese yenildi..

İnter 0 - 1 Udinese
                            @tsmustafakemal
                            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak anerchy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              0-0 bitsin o kodumun derbisi zevk alamasın lanet fıdırısyın

Trabzon bi geçse şu turu ya, o bilmemkaçıncı gidişlerinde 0 çeken fenerlilerin gözüne soksam..
                              Beraberlik bize yaramayabilir, çünkü CSKA kazanabilir.

Lille ve CSKA kazanırsa ne olur ?

1. inter 10
                              2. cska 8
                              3. lille 8

?
                              @tsmustafakemal
                              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İnterde Lucio sakat.Bu çok kötü oldu.Doumbiadan korkuyorum..Bizim yenmemiz şart
                                "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                                "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X