hazır olsun herkes çıkarsak gruptan kupayı alırız...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Almanyada Deplasman Tribünü icin biilet alma sansin daha yok. Hepsi 5-6 saat icinde satilmis. Zaten Belickadan ve Hollandadan otobüsler kalkiyormus. Ben Almanyadan 5 kisi ile gelecem. Biletleri de aldik.İlk olarak HapSi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar almanyadan nereden alabiliriz bu maca bilet acaba? acil yardim lütfen..
Ben senin yerinde olsam diger Taraftarin yaptigi gibi Lille Yerinden Bilet al.
O zaman Stadda üstünlük saglariz
Lille Internet Sayfasindan bak istersen, belki ordan bulursun
Yorum
-
Biletler bitti diye biliyorum.İlk olarak HapSi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar almanyadan nereden alabiliriz bu maca bilet acaba? acil yardim lütfen..
Yorum
-
Lille'de Rozenhal cezalı. Açıkçası 10 oyuncuları belli gibi. Sadece ortasahada bir formaya 3 aday var.(Gueye-Pedretti-Payet)
Landreau-Debuchy-Basa-Chedjou-Beria-Mavuba-Balmont-Pedretti-Hazard-Cole-Sow
Eğer çok hücum edecem derse Garcia Pedretti yerinde Payet ile de başlayabilir.
Bizim ise;
Tolga-Celustka-Giray-Glowacki-Cech-Serkan-Zokora-Colman-Halil-Adrian-Burak 11'i ile çıkacağımızı düşünüyorum. Adrian'ın Obraniak'la kişisel bir hesabı olduğu için Adrian daha mantıklı Alanzinho'ya göre.Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş
Yorum
-
Lille-Cska maçını izlerken kahroldum. Doumiba olmadan cska o kadar sıradan, basit ve kötü oynadı ki çok üzüldüm şu takıma verdiğimiz 4 puana..İlk olarak TZENOS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyahu maçın başında ınter csk ya 2 tane sallasa da aklımız o maçta kalmasa dimi
aslında 2 değil 3, dumbia var ya
Yorum
-
* Üst tura çıkarsak Uefa'dan ekstra para geliyormu ?Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum