Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hazır olsun herkes çıkarsak gruptan kupayı alırız...
    Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak HapSi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arkadaslar almanyadan nereden alabiliriz bu maca bilet acaba? acil yardim lütfen..
      Almanyada Deplasman Tribünü icin biilet alma sansin daha yok. Hepsi 5-6 saat icinde satilmis. Zaten Belickadan ve Hollandadan otobüsler kalkiyormus. Ben Almanyadan 5 kisi ile gelecem. Biletleri de aldik.
      Ben senin yerinde olsam diger Taraftarin yaptigi gibi Lille Yerinden Bilet al.
      O zaman Stadda üstünlük saglariz
      Lille Internet Sayfasindan bak istersen, belki ordan bulursun

Yorum

• İlk olarak HapSi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        arkadaslar almanyadan nereden alabiliriz bu maca bilet acaba? acil yardim lütfen..
        Biletler bitti diye biliyorum.

Yorum

• inter maci öncesi bayrak sov

asitrabzon
          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Saldır Trabzonum!

Yorum

• Lille'de Rozenhal cezalı. Açıkçası 10 oyuncuları belli gibi. Sadece ortasahada bir formaya 3 aday var.(Gueye-Pedretti-Payet)

Landreau-Debuchy-Basa-Chedjou-Beria-Mavuba-Balmont-Pedretti-Hazard-Cole-Sow

Eğer çok hücum edecem derse Garcia Pedretti yerinde Payet ile de başlayabilir.

Bizim ise;

Tolga-Celustka-Giray-Glowacki-Cech-Serkan-Zokora-Colman-Halil-Adrian-Burak 11'i ile çıkacağımızı düşünüyorum. Adrian'ın Obraniak'la kişisel bir hesabı olduğu için Adrian daha mantıklı Alanzinho'ya göre.
              Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• istanbuldan gideceğim 3 adet bilet lazım yardımcı olabilecek arkadaşlar için telefon numaram 05325013730
                FOREVER

TRABZONSPOR

Yorum

• Tarihimizin en önemli maçı ve 3 ihtimalden 2si bize yarıyor Allah yardımcımız olsun çok zor olucak ama olucak buna inancım sonsuz

Yorum

• Belki de tarihe taniklik edecem o gece (in$allah) ve adimizi bir üst tura yazdiracaz (: Almanya Düren'den otobüslerle gidecez in$allah...cok ama cok heyecanliyim...tüm biletler daha ilk günden bitmi$...atmosfer cok güzel olacak...sesim yirtilana kadar bagiracam in$allah (:
                    Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• yahu maçın başında ınter csk ya 2 tane sallasa da aklımız o maçta kalmasa dimi

aslında 2 değil 3, dumbia var ya

Yorum

• İlk olarak TZENOS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yahu maçın başında ınter csk ya 2 tane sallasa da aklımız o maçta kalmasa dimi

aslında 2 değil 3, dumbia var ya
                        Lille-Cska maçını izlerken kahroldum. Doumiba olmadan cska o kadar sıradan, basit ve kötü oynadı ki çok üzüldüm şu takıma verdiğimiz 4 puana..

Yorum

• moskovadaki maç hariç yenilmedik ki o maç biraz fazla yüklendik

yani şl deki normal oyunuzla fransızları durdurur hatta vururuz diyorum

Yorum

• moskova inter maçı saat kaçda başlıyor ?

Yorum

• maç, inter -moskova olduğu için 21;45 renkdaş

Yorum

• * Üst tura çıkarsak Uefa'dan ekstra para geliyormu ?
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X