Arşivlik bir başlık olmuş.Özellikle maçı TV başında izleyen arkadaşlarımıza çok iş düşecek.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Üyelerimize Bilgilendirme ve Rica... | Maçlarımızdan Hakem Hataları
Daraltma
X
-
Çok güzel düşünce... Bundan sonra daha dikkatliyim...Metris Seni Çağırıyor ...
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
Yorum
-
Maç sırasında elimde kalem-kağıt, muhabir edasıyla tutarım notumu
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Hep beraber irdeleyelim bakalım, ne çıkacak bu işin içinden....İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİrdelİyoruz
Yorum
-
BÜYÜK TRABZONSPOR TARAFTARINA
Taraftarlar, nasip olmazsa görmek o günü,
ölürsem şampiyonluktan önce yani,
alıp götürün
Avni akerin karşısındaki beleştepeye gömün beni.
Tanjantta koşarken ölen dozer cemil yatsın bir yanımda
ve Göreleli Mehmet öbür yanımda.
Davullarla taraftarlar geçsin altbaşından mezarlığın,
seher aydınlığında taze insan, ve şampiyonluk kokusu,
kale arkası çoşmuş, maraton hiç durmuyor
ne polis, ne candarma korkusu.
Biz bu marşları elbette işitecek değiliz,
toprağın altında yatar upuzun,
çürür kara dallar gibi ölüler,
toprağın altında sağır, kör, dilsiz.
Ama bu marşları söylemişim ben
daha onlar düzülmeden,
görmüşüm şampiyonluk kupasını
daha onun resmi bile çizilmeden.
Benim sessiz komşulara gelince,
dozer cemille Göreleli mehmet
çektiler büyük şampiyonluk hasretini sağlıklarında
belki de farkında bile olmadan.
taraftarlar, ölürsem şampiyonluktan önce
- öyle gibi de görünüyor -
Avni akerin karşısındaki beleştepeye gömün beni.
ve de uyarına gelirse,
tepemde bir de bordo mavi bayrak olursa
taş maş da istemez hani... MURAT YÜKSEL
Yorum
-
Geç kalmış ama güzel bir düşünce. Hayırlı olsunTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
benim de aklıma yenmemize rağmen karabük maçının ilk yarısı geliyor, 5 tane yanlış ofsayt bayrağı, aynı hakemden ve hepsi yüzdesi yüksek pozisyonlar ve hepsi Burak'a. benim bildiğim tereddüt edince devam ettirilir ama o yan hakem!!! fazla da uzatmaya gerek yok...OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Yorum
-
O maçtan sonra Burak'a yapılan eleştirilerin haddi hesabı yok. Yok efendim Burak o kadar ofsayta düşmeseymiş ts fark atarmış bilmem ne... Tamam Burak genel olarak ofsayta çok düşüyor o maçta yaşananlar hakem rezaletiydi. Eleştiriler genele yönelik değilde o maç üzerinden yapılınca hakem korunmuş oldu fatura Burak'a kesildi.İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim de aklıma yenmemize rağmen karabük maçının ilk yarısı geliyor, 5 tane yanlış ofsayt bayrağı, aynı hakemden ve hepsi yüzdesi yüksek pozisyonlar ve hepsi Burak'a. benim bildiğim tereddüt edince devam ettirilir ama o yan hakem!!! fazla da uzatmaya gerek yok...- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum