Gökdeniz Karadeniz'den Açıklamalar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Koray
    • 05.03.2007
    • 16972
    • İstanbul

Gökdeniz Karadeniz'den Açıklamalar

Gökdeniz Trabzonspor'u anlattı

Gökdeniz Karadeniz Trabzonsporlu olmayı anlattı

Rusya'da Rubin Kazan takımında top koşturan milli oyuncu Gökdeniz Karadeniz Rus basınına Trabzonspor'u anlattı. Gökdeniz, "Bordo-mavili kulüpte oynuyorsanız o zaman formanın hakkını vermelisiniz, başka izahı olamaz." diye konuştu.

Gökdeniz Karadeniz eski takımı Trabzonspor ile ilgili verdiği röportajda hocası Şenol Güneş'i, bordo-mavili taraftarları ve takım yapısı hakkında düşüncelerini aktardı. Karadeniz ekibinin sadece bir kulüp olmadığını ifade eden yıldız oyuncu, oyuncularıyla, taraftarları, yönetimiyle ve teknik heyetiyle tam bir aile olduğunu vurguladı. Eski hocası hakkında bilgi veren Karadeniz, "Şenol hoca, sizi kendinize inanmanızı sağlar. Örneğin başka kulüplerden gönderilen oyuncular Şenol hocanın takımında yeniden yıldızlaşır. Aynı şekilde gidenlerde eski performansına kavuşmayabilir." şeklinde konuştu.
    "BİZE HER YER Trabzon"
    Karadeniz temsilcisine çok sayıda insanların gönül verdiğini belirten milli oyuncu,"Trabzon'un tamamı takımını destekler, tam bir aile gibidirler. Bordo-mavili formayı giyiyorsanız hakkını vermek zorundasınız, başka izahı olamaz, zaten anlatamazsınızda." diye konuştu. Taraftarların takımına olan ilişkilerine değinen yıldız oyuncu 'Bize her yer Trabzon' sloganını hatırlattı.
    Trabzonspor'dan 2008 yılında Tataristan'ın Rubin Kazan takımına transfer olan Gökdeniz Karadeniz başarıyla Türkiye'yi temsil etmeye devam ediyor.

HABER61
    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

• 61_Hasan_69
    • 02.12.2010
    • 10160
    • Trabzon

Kimseye yakışmadı 61 ona yakıştığı kadar ... Keşke dönse devre arası . . .

Yorum

• Yasin Altuntas
      • 15.04.2008
      • 7415
      • Almanya

Türkiye'ye dönersem sadece Istanbul'a gelirim diyen Gökdeniz'mi ??

Bizdeki zamaninda severdim iyiydi ama geri gelmesini istemem.
      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Çağdaş DENİZ
        • 29.05.2008
        • 4313
        • avukat
        • Çorum

tataristan??
        "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
        Louis D. Brandeis

Yorum

• Koray
          • 05.03.2007
          • 16972
          • İstanbul

İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi
          Türkiye'ye dönersem sadece Istanbul'a gelirim diyen Gökdeniz'mi ??

Bizdeki zamaninda severdim iyiydi ama geri gelmesini istemem.
          Ne zaman demiş bunu, ligtv.com.tr'ye gir kendisiyle alakalı video var onu izle Trabzonspor'a geri dönmek istiyorum demişti aylar önce.

Nerden çıkarıyosunuz bunları anlamıyorum.
          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• EMiRHAN61
            • 23.08.2006
            • 4399
            • Mekanik Servis Danışmanı
            • İstanbul

İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi
            Kimseye yakışmadı 61 ona yakıştığı kadar ... Keşke dönse devre arası . . .
            devre arası dönmesi olası bi avrupada tur ihtimalimiz için çok iyi olur

İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi
            tataristan??
            kazan tataristan bölgesi takımıdır. müslüman bölgedir.
            Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• aaahmet61
              • 28.10.2006
              • 4959
              • şoför
              • Trabzon

hani fenere imza atan futbolcu değilmiydi kendisi.

Yorum

• Mustafa Calik
                • 21.05.2008
                • 6534
                • Almanya

Gökdeniz: Dönersem eğer...
                21 Eylül 2011 / 18:45

Gökdeniz Karadeniz açıklama yaptı.

Rusya Premier Lig'de Rubin Kazan formasıyla attığı ve attırdığı gollerle takımı sırtlayan oyuncuların başında yer alan Türk oyuncu Gökdeniz Karadeniz, Rusya basınına kariyeri ve Guud Hiddink hakkında açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli oyuncu kariyeri hakkında Türkiye'ye geri dönme adına açık kapı bırakırken; ''Rubin Kazan yeni başkanımız Dmitri Samarenkin ile bir değişime hazırlanıyor. Bazı oyuncular takımdan ayrılmak zorunda kalabilir. Ben Türkiye'den ve bazı ülkelerden sürekli transfer teklifleri alıyorum. Eğer Türkiye'ye dönecek olursam ilk tercihim İstanbul'da oynamak olur. Bu kararın asıl nedeni de ailemdir. Kendim kadar eşimi, çocuklarımı, anne ve babamı da düşünmek zorundayım'' ifadelerinde kullandı.

Gökdeniz, Rubin Kazan taraftarlarının ''Cesur yürek'' ve ''Gerçek bir savaşçı'' yakıştırmalarına karşılık, ''Rubin Kazan'da 4. yılımı geçiriyorum. Takım ve antrenörümle birlikte iyi bir uyum sağladım. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Onlara çok teşekkür ediyorum'' dedi.

Guud Hiddink'in Rusya'da Aznhi'ye geri dönebileceği iddiaları hakkında ise şu ifadeleri kullandı: ''Türkiye'de bazı spekülasyonların olduğu doğru. Ben Hiddink'le aynı ortamda çalışma şansı bulamadığımdan ruh hali hakkında bilgi sahibi değilim. Sonuçta Hiddink, Rusya'yı seven biri. Neden olmasın ki? Belli olmaz.

Gökdeniz Karadeniz bu sezon Rubin Kazan formasıyla ligde 18 karşılaşmaya çıkarken, rakip filelere de 4 gol bıraktı.

haber61

Yorum

• ccd6167
                  • 10.01.2008
                  • 10504
                  • ÖĞRENCİ
                  • Kuzey Amerika

gökdenizi tartışırsınız tabikide..sonuçta para kazandırıp giitti adam ... bu kulupte şenol hoca bile tartışılıyorsa gökdenizin suyunu çıkarırız sıka sıka..

gökdeniz benim gözümde efsanedir..

çocugum olursa da adını koyacağım nasipse..

Yorum

• L.Burrows
                    • 19.01.2008
                    • 547
                    • Yazılım
                    • İstanbul

Ne topçuydu be. 4-1 lik yunanistan maçında orda attığı 4. gol öncesi spiker gol olmadan önce dikkat etmeliyiz türk maradona gelior demişti Türkiye kupası finalinde gençlerbirliğine ceza sahası dışından attığı gol dinamo kieve ukraynada düşmesine rağmen attığı gol hala çıkmaz aklımdan. Keşke gelse yaşıda geçmiş değil henüz.

Yorum

• Anıl Caner
                      • 02.02.2005
                      • 4926
                      • Öğrenci
                      • Kocaeli

Malum olay yaşanmasaydı büyük bir efsane olabilecekti. Şimdi hiç bir şey ifade etmiyor. Gene de yolu açık olsun, Trabzonspor'a da mümkünse dönmesin.
                      Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• GULER
                        • 02.08.2006
                        • 2427
                        • Hollanda

Muthis bir futbolcu gercekten. Barcelonayi Camp Nou'da deviren adam Bu adami (ayni sekilde gecmiste F.Tekke icin de gecerli) milli takima cagirmayan kansizlara yaziklar olsun!!

Yorum

• FC-ST-PAULI-61
                          • 07.04.2010
                          • 16793
                          • Almanya

Bazi Arkadaslar Gökdeniz Fenere Imza atmak istiyordu diyor.Buna inanmak istemiyorum.
                          Hami de Gs ye gitmek istiyordu kendisi söylemisti Ligtv de.
                          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• kalkanbalığı
                            • 28.08.2011
                            • 370
                            • İstanbul

Bi adrianın uzaktan çektiği şutlara bakıyorum bir de Gökdenizi düşünüyorum... Neyse tamam karşılaştırmayalım. Adrian Günah keçimiz

Yorum

• Asi Çaykaralı61
                              • 23.04.2010
                              • 13468
                              • Öğrenci
                              • Almanya

61 Gökdeniz sana çok yakışıyor özellikle TRABZONSPORumuzda
                              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...