çekirdekçilere suc atmayın suc bi stadda 10 yarı grubda
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İç Saha Maçlarında Baskı Kuramama Sıkıntısı (Taraftar ?)
Daraltma
X
-
Inter maçındaki taraftar ilk yarı gayet iyiydi. İkinci yarı performansı düştü doğrudur. Ama tribünde top rakipteyken rakibi ıslıklayan bir taraftar topluluğu vardı. Bu benim adıma yeterliydi. Top rakipteyken, saldır Trabzon'um ya benzeri türlerde tezahürat yapılması bana saçma geliyor.
İkinci yarı takım olarak baskı kurduğumuz zaman taraftar olarak takımın gerisinde kaldığımız doğrudur. Bu sezon Avni Aker'de ilk kez maç izleme fırsatım oldum. İki kale arkasında 16 tane taraftar grubu pankartı saydım. Varın gerisini siz düşünün..."Dünyada bir yerdeyim ben"
Yorum
-
Bende inter maçında staddaydım..Genel olarak taraftar çok kötüydü.basında çıkan taraftar çok iyiydi haberleri çok abartılı..ilk beş dakika iyiydi sadece arada bir ıslık o kadar.ayağa kalkıyosun arkadan otur vs.. diyolar.. bu denli önemli maçı stadta oturarak tezahürat yapmayarak çekirdek yiyerek izliceksen gelme arkadaş..Git evinde izle ister oturarak ister yatarak ister hamsi yiyerek..Maalesef kötü bir taraftara sahibiz.Kötü oynayan topçuya küfre ıslığa gelince üzerimize taraftar yok fakat iş desteğe gelince amatör küme takımlarının taraftarları bile bizden iyidir..ayrıca çok taraftar grubu olmasınında etkisi var..Herkez ayrı telden çalıyo
Yorum
-
unal.hso
Inter maçında ilk 10 dakika falan fena değildi stad sonra herkes sustu.Kayseri maçında bağıran millet önemli maçta sustu.Devre bitti baktım kimsenin bağırdığı yok bari maç izleyelim dedim.Arkadaşı takip ettim başka bi tarafa geçtik.
Önüm , Arkam , Sağım , Solum çekirdek yiyordu.Sanki millet çekirdek görmemiş gibi saldırmış çekirdeğe.Aslında çekirdek falan bahane ancak bu böyle gitmez yani.Gruplar ayrı telden çalıyor kimse birbirine uymuyor.Bu staddan ses çıkması için her zmn söylediğimiz gibi grupların birleşmesi lazım.Gerçi birleşme işininde olmama ihtimalini de herkes biliyor.Ancak yönetimin devreye girmesi lazım.Girmese bile en azından küçük birleşmeler olmalı.Mesela TG maratonda olmalı.Yanınada 4-5 grup olmalı.Onlar birleşmeli.Kale arkalarıda maraton'a bağırmalı.Öyle uzun bestelere gerek yok.Karşılıklı bağrıldımı yeterli.Çünkü karşılıklı bağrılınca bağıran adamda yorulmaz hem maç izler hemde bağırır.Bence bu şekil daha iyi olur.Ancak yapılır mı ? Çok zor.En son Misafir tarafından düzenlendi; 24.11.2011, 15:45.
Yorum
-
Maçtaydım, muhteşem bir başlangıç yaptık, top adamlardayken ıslıkla/bağırarak çok ciddi baskı oluşturduk ama sonrasında stat sustu. Alanzinho bir pozisyonda öyle tepki gördü ki çevremdeki herkese bağırdım, "son düdüğe kadar destek olun sonra ne yaparsanız" yapın dedim. Maalesef stat dolu ama takıma itici desteği veremiyor. Kimse kendini kandırmasın.her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....
Yorum
-
unal.hso
İlk olarak komdere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçtaydım, muhteşem bir başlangıç yaptık, top adamlardayken ıslıkla/bağırarak çok ciddi baskı oluşturduk ama sonrasında stat sustu. Alanzinho bir pozisyonda öyle tepki gördü ki çevremdeki herkese bağırdım, "son düdüğe kadar destek olun sonra ne yaparsanız" yapın dedim. Maalesef stat dolu ama takıma itici desteği veremiyor. Kimse kendini kandırmasın.
Yorum
-
İlk olarak Pshycologist41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKusura bakma renktaş ama hiçbirine katılmıyorum. Şarkıda söylesen türküde söylesen garip garip seste çıkarsan faydası mutlaka olur. Şöyle ki gs-milan maçı 3-2 lik maç ve maç sonrası maldini'nin tarihe geçen o sözü
"Kimse beni bu statta 25 bin kişi olduğuna inandıramaz. Dida'yı bir kez bile duymadım" demiştir.
Dün biz inter'i tek kaleye çevirmişiz adamlar baskıyı köküne kadar hissetmiş beraberliğe sevinecek haldeler ki bu adamlar 2 yıl önce bu kupayı kaldırmışlar vakit geçirmeye oynuyorlar o derece biz tv başında izliyoruz stattakiler orda izliyor. Gitmeyin kardeşim o zaman maça alın çekirdeğinizi evinizde izleyin.
Hatırlıyorum Beşiktaş - liverpol maçı vardı dakika 80 falan maç 1-1 aynı bizim gibi beşiktaş iştahlı seyirci devreye bir girdi 82 de golü attı beşiktaş...
yani tamam stadi doldurma konusunda çok teşekkür ederiz ama destek konusu eksik. Birden herşey olmaz belki ama dillendirmemiz insanların aklına sokmamız lazımki bu kültür oluşmaya başlasın umarım bir gün olur...
Yorum
-
İlk olarak LaNuSs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYemin ederim aynı şeyleri düşündüm taraftar devreye girseydi dahada fazla pozisyon bulabilirdik özellikle son 10 dakika seyirci resmen sus pus oldu zamanında bağırmak lazım destek olmak lazım..
Hatırlıyorum Beşiktaş - liverpol maçı vardı dakika 80 falan maç 1-1 aynı bizim gibi beşiktaş iştahlı seyirci devreye bir girdi 82 de golü attı beşiktaş...
yani tamam stadi doldurma konusunda çok teşekkür ederiz ama destek konusu eksik. Birden herşey olmaz belki ama dillendirmemiz insanların aklına sokmamız lazımki bu kültür oluşmaya başlasın umarım bir gün olur...
Herkes beğenmiyor, eleştiriyor da, bu maratonda kapalıda kimler maç izliyor ?Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum