ya bence bu kadar umutlu olmayin[img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley11.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor-konyaspor
Daraltma
X
-
erdi-61
suraya bakin yaa, neler yaziyoruz. fark yemekten bahsediyoruz.
durumumuz ne kadar kötü olursa olsun. kimseye malzeme olmiyalim lütfen.
biz trabzonsporluyuz ve baska takimimiz yok. trabzonspor hakkinda bu sekilde konusmaya kimseni hakki yoktur.
kusura bakmayin ama ben bu taraftara yazik diyorum.
kendinize gelin.
Edited by: erdi-61
Yorum
-
Evet arkadaslar bir önemli konuda konya maçinda konyadan gelecek olurlarsa konya taraftaridir ilk maçta konya deplasmanina gittmizde konya taraftarinin maç izlemkten çok bizle ugrastilar yapmadiklarini birakmadilar ayni seyleri trabzonda onlara yapmalisiniz.
GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ
Yorum
-
İlk olarak cemilsezgin tarafından gönderildi
Evet arkadaslar bir önemli konuda konya maçinda konyadan gelecek olurlarsa konya taraftaridir ilk maçta konya deplasmanina gittmizde konya taraftarinin maç izlemkten çok bizle ugrastilar yapmadiklarini birakmadilar ayni seyleri trabzonda onlara yapmalisiniz.
bu yil Trabzonun her macina gittim ama rakip seyirciler pek rabet etmiyorlar avni akere özler olduk valla. gelselerde maclarimiz daha zevkli olsaaaTrabzonspor
Yorum
-
İlk olarak erdi-61 tarafından gönderildisuraya bakin yaa, neler yaziyoruz. fark yemekten bahsediyoruz.
durumumuz ne kadar kötü olursa olsun. kimseye malzeme olmiyalim lütfen.
biz trabzonsporluyuz ve baska takimimiz yok. trabzonspor hakkinda bu sekilde konusmaya kimseni hakki yoktur.
kusura bakmayin ama ben bu taraftara yazik diyorum.
kendinize gelin.
Bende bu yazilari okuyunca senin yazdiklarini yazmak istiyorum ama insanlarin hakli oldugu bazi taraflar var.
Bildiginiz üzere gurbetçi gençlerle beraber kayseri'ye gidicektik bu karda kiyamette allah vere organizasyon bozulduda gidemedik yoksa bu kadar iyimser yazi yazamazdim,taraftarimizda hakli kardes....Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya
Yorum
-
erdi-61
tamam,
o zaman hepimizin trabzonspora artik güveni kalmasin.
herkes her mactan önce Allaha yenilmememk icin dua etsin
ümitsiz olalim,
ondan sonrada trabzonspor büyüük takimdir diyleim.
kimse yanlis anlamasin, ben koyu trabzonspor taraftariyim ve
tarbzonsporumun her zaman arkasindayim.
trabzonspor ne kadar köytü yolda olsada destege ihtiyaci vardir.
tarbzonspor büyüktür, taraftarida büyük olmalidir....
Yorum
-
Aslinda takimin bu maci aslanlar gibi ,onur,haysiyet ve seref mücadelesi yapip ,özellikle Trabzon agirlikli futbolcularin kazanmalari gerekiyor..
Amaa nerdee o takim.. Artik mazide kaldi o takim... Nerde Turgaylar,Hamdiler,Lemiler,Sotalar,Ünallar,Hamiler.? [img]smileys/smiley5.gif[/img]TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum