Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kayserispor-Trabzonsporumuz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• maçin sokunu atamadigim için yazamadim hemen... daha yeni kendime gelebiliyorum... bir kere her seyden önce takim sahada hiç bir sey yapmadi... ama hiç bir sey yapmamasina ragmen 2-0 lik bir skor avantaji yakalaninca "acaba simdi oynarlar mi?" diye düsündüm kendi kendime... ama olmadi maalesef... bu maç Vahid Hoca'nin büyük hatalarina tanik oldum... bir kere ne sag ne de sol kanat basarili degildi... Yattara'nin yerine Ufukhan'i sag açik oynatmak hiç de akillica bir seçim degildi... orta sahanin solu ise Adem Koçak'a teslim edilmisti, bu da çok büyük bir hataydi... Ufukhan defansin her yerinde oynayabilen bir oyuncu, Fenerbahçe maçinda sol bek bile oynamisti... bu maçta da o sol bekte, Celaleddin O'nun önünde oynayabilirdi... Adem'i sag çizgide oynatabilirdi... ayrica bir diger hata ise 2-0 öne geçtikten sonra hala ayni taktikle maça devam etmekti... 2-0 'dan sonra daha defansif bir anlayisa dönüp, kontraataklarla gol aranabilirdi... kayseri 4-2 öne geçtikten sonra nasil kapandi, bir pozisyon bile vermedi... biz de 2-0'dan sonra ona göre oynamaliydik... bunlar Hoca'nin hatalariydi... ama bir de Erdinç'in hatalari vardi ki, offff evlere senlik... defansin arkasina atilan her top gol tehlikesi yaratti... Yordanov'un 40 metreden attigi toplarda Erdinç sanki sahada yoktu... bence Fatih ilk maçi olmasina ragmen kötü degildi... 3. golde yer ve zamanlama hatasi vardi tabii... neticede Hoca'nin hatalari olsa da, oyuncular da maçi 2-0'dan vermemeliydi... bu arada Kayserispor'u da tebrik etmek lazim... gencecik, dipdiri, tas gibi bir takim yapmis Ertugrul Saglam... bir tane de beyin koymuslar orta sahaya (Alex Yordanov), oyunu gayet iyi yönlendiriyor... bu sezon böyle geçecek, ama böyle geçerken en azindan önümüzdeki sezonun planlarini yapmak, temellerini atmak lazim... insallah haftaya galip geliriz...
    "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

• Futbol denen oyunda gençlere kesinlikle yatirim yapicaksin fakat kim ne derse desin bir futbol takiminda hirs,yetenek,mücadele,forma aski vs.vs....

Bir futbol takiminda ilk önce tecrübe olucak.
      Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

• İlk olarak thepatfhinder tarafından gönderildi
        Anladim kardesim.Kendi hallerine birak demek istiyorsun.Tamam öyle olsun...[img]smileys/smiley17.gif[/img]

abi kardes ayni pc'de biri login olup digeri için msj atiyor ya (ya da bize öyle söylüyorsunuz) sonra da eglenmis gibi gözüküyorsunuz memnun ediyor bizi vallahi [img]smileys/smiley4.gif[/img]farkindaysaniz vahid için biseyler karaladik.fikir tartismaya çalisiyoruz ama yok nafile..bosuna ugrasiyoruz..

unutmadan enis sana dogru demis..worldmaster ancak senin kardesin olabilir [img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]bu arada unutmadan söyliyim forza'da kuzey_lee diye biri var,yoksa ben miyim he?git adminlere sikayet et de ip'lerimi kontrol etsinler

Yorum

• beyler bu kayseri maçi beni çok iliskilendirdi

sanki adamlara gelde at diyorlardi sanki bizim defans hata yapmak için ugrasiyordu

valla ne yalan söyleyeyim ben çok acayib duygular hissettim o maçta
          40\'IMIZ ÇIKMAK ÜZERE
          SENEYE KESIN SAMPIYONUZ

Yorum

• İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi

İlk olarak thepatfhinder tarafından gönderildi
            Anladim kardesim.Kendi hallerine birak demek istiyorsun.Tamam öyle olsun...[img]smileys/smiley17.gif[/img]

abi kardes ayni pc'de biri login olup digeri için msj atiyor ya (ya da bize öyle söylüyorsunuz) sonra da eglenmis gibi gözüküyorsunuz memnun ediyor bizi vallahi [img]smileys/smiley4.gif[/img]farkindaysaniz vahid için biseyler karaladik.fikir tartismaya çalisiyoruz ama yok nafile..bosuna ugrasiyoruz..

unutmadan enis sana dogru demis..worldmaster ancak senin kardesin olabilir [img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]bu arada unutmadan söyliyim forza'da kuzey_lee diye biri var,yoksa ben miyim he?git adminlere sikayet et de ip'lerimi kontrol etsinler

Biz senin gibi kimseyi adminlere sikayet etmiyoruz.Ayni pc mi güldürme Allah askina IP denen bisey var.Sen görmesende adminler görüyor çok sükür.Bilmedigin seyler hakkinda da yorum yapma istersen sonunda .... olmak da var[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]Hadi sana kolay gelsin...[img]smileys/smiley4.gif[/img]
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• beyler kayseri macimizla ne alakasi kaldi sizin tartismaniz ?

yazdiklarinizi söyle bir okuyun, konuyu okuyanlar neler düsünüyor dersiniz ?

ya su trabzonspor taraftarida imrenilecek seviyeye gelmismi dersiniz ?

her konuda herkes birbirinlen cakisir durur KONU üzerinde olsa hadi neyse ama KISISEL sorunlarin sözkonusu olmasinin konuya ne faydasi var üstelik, ZARARI yokmu ?
              "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Evet var arkadasim verdigim rahatsizliktan dolayi özür diliyorum[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                Yükleniyor...
                X