Allahın otu diye geçmemek gerekiyor.Avrupa dan gelen otumuzun avni aker macerasını takipteyiz...Umarım zeminle ilgili bir sıkıntımız kalmaz..Avni akerde zemin denince aklıma kabus gibi dozer geliyordu...Bu fobiden kurtulmayı ümit ediyorum...Trabzon daki seyircimizinde kafasında maç nerede oynanacak problemi de çözülür böylece...
Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Benim İçin File Konusundaki Tek Önemli Konu Filelerin Gergin Olmasıdır.
Burak Golü Yazdığında Top Fileye Vurup "Şaaak" Diye Ses Çıkıp Topun Aynı Hıza Yakın Bi Hızla Geri Dönmesi Benim İçin En Güzel Filenin Tabiridir ..
kesinlikle katılıyorum
o fileye yayıncı kuruluş bir mikrofon koyacak,hatta orta alana köşe direklerinin oraya birer tane mikrofon koyacaksın.
böyle top direğe çarptımı bir ses çıkacak ki tak diye
gol oldumu ofilenin sesini duyacaksın
sonra türkiye ligine niye seyirci gelimiyor,türkiye ligi niye kalitesiz.
bunlar ufak ayrıntılar ama çok mühim
o stada gelen vatandaşı mutlu edeceksin,çayı kahvesi ayağına gidecek,tuvaletler temiz olacak,mescit olacak,oturduğu koltuk rahat olacak,üstü kapalı olacak,gerekirse tribüne dönük tv koyacaksın(türkiyede yasaak olabilir bu ama ingilterede skorboardda herşeyi gösteriyorlar),adam golü tekrar tekrar izleyecek,devre arası taraftarı uyutmayacaksın,horon kemençe kafkas allah ne verdiyse canlı canlı izleteceksin,stadın altında kulübün köftecisi olacak(ya da oradaki seyyar köfteciye stadın altında yer yapıp aynı fiyata sattıracaksın,o adam maaşlı çalışacak ve satılan köfteden çaydan sudan çekirdekten bile kulüp para kazanacak,zemini her maç öncesi ıslatacaksın,gerekirse maç günü belediye ile anlaşıp uzak yerlerden otobüs seferi koyacaksın,her maç belli bir tribüne trabzon ilçelerinden okul çocuklarını getireceksin,o stadın köşesindeki lanet kulübeyi restoran yapacaksın,koyacaksın içine koca koca lcd leri maç yayınlayacaksın,stadı güvenlik görevlisiyle dolduracaksın ki kimse kimseyle kavga edemesin...
işi ehline vermeyince böyle şeyler olmuyor tabii,insan işinis severek ve değerini bilerek yapmalı.maalesef kulübümüzde iş adamları var ama kendi işlerine gösterdikleri özeni bu tip şeylere göstermiş olsalardı şu an taraftarlarımız zevkten 4 köşe olmuştu.
emin olun bunlar büyük organizasyonlar değil.
bir futbolcunun aylık parasıyla yapılabilecek şeyler.ticaret kafası yok adamlarda.
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum