Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

H. Avni Aker’in Zemini Değişti

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• En büyük korkum yeni çimlerde döşendikten sonra bir-iki günde maç yapılmasının
    bir sorun çıkarmaması.Şu maçı Rize'de oynayalım,Giresun'da oynayalım ama sağlam bir zeminimiz olsun.Sorun olmayacağına inanmak istiyorum ama yaşadıklarımız ortadayken,
    bu düşüncem hayal gibi geliyor.
    Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• inşallah bu haftaki maça yetişir...
      TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Baya gelişme var bu sefer dozerlerle, traktörlerle, kazma-küreklerle işe koyulmamışlar.

bu eski cimleri caktılar bizee elle doseme cim cim dedigin rulo halinde seriyorsun oynuyorsun ustunde hemen bu cimler serildi 2 ay gecti cim kendini bulmamıstı ama yonetim akıllandı hollandadan rulo geliyor o cimler 15 yıl gider

Yorum

• Ne zaman tamamlanacak ankaragücü macına yetisiyormu ?
          İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız, bordo kanımızla mavi göklere ''ŞAMPİYON TRABZONSPOR'' yazdıracağız.

Yorum

• Tüh ya yetişmezse , istanbulda da oynayamaz takımımız çünkü istanbulda ki taraftarlar çok paragöz !
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tüh ya yetişmezse , istanbulda da oynayamaz takımımız çünkü istanbulda ki taraftarlar çok paragöz !
              Geldide takımımızı yalnızmı bıraktık? Benfica macınada gittik Athletic bilbao macına ait 4 tane biletimizde duruyor Genelleme yapmayalım lütfen.
              İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız, bordo kanımızla mavi göklere ''ŞAMPİYON TRABZONSPOR'' yazdıracağız.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tüh ya yetişmezse , istanbulda da oynayamaz takımımız çünkü istanbulda ki taraftarlar çok paragöz !
                Bütün kabahat İstanbul İl Temsilcisinde.

Yorum

• salı günü çimi yerleştirme işlemi tamamen bitecek deniyor. Cuma günüde maç oynanacak.
                  yani Senaryo yazmaya da gerek yok..
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• En son Tolga Kurt tarafından düzenlendi; 10.10.2011, 14:42.
                    FIRTINA

Yorum

• Ben değil başkan yapıyor işte genellemeyi ki genelleme yapacak bir durumda yok laf etmeye hakkı yokken çıkıp "ne olacağıdı aldılar paralarını geriye ne yapacam orada maç" diycek kadar alçaldı utanıyorum.
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• resımler ıcın tskler..cımler yarın mı serılıyor...bırde cımler geldı mı ..bazı yerde geldı bazı yerde gelıyor yazıyorda...

Yorum

• çok hızlılar teknolojinin gözünü seviyim para var huzur var klup tamamen cohu dalda profosyonelleşti istikrarın meyveleri bunlar herzaman istikrar önemli inş. dağa güzllerini görücez akyazı bi bitsin ozaman görücem ezigleri o stada cehennem olucak onlara

Yorum

• Trabzonspor'un maçlarını oynadığı Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saha zemininin yenilenmesi için Hollanda'dan gelen ekipler çalışma yapıyor. Beraberlerinde getirdikleri araçlarla sahanın zeminini tamamen söken ekip, yeni çimlerin ekilmesi öncesi harmanlama işlemine başladı.

Çalışmayla ilgili açıklamada bulunan stat müdürü Alparslan Özdemir, eski zeminin temizlenmesinin ardından ekiplerin şu anda toprağı harmanladıklarını belirterek, ''Yarından itibaren Hollanda'dan gelecek çimlerin zemine ekimine başlanacak. Maliyeti yaklaşık 300 bin Avro civarında olacak. Sözleşmeye göre çimler stat toprağıyla uyumlu ve şu anda dünyadaki en kaliteli çimlerden'' dedi. Özdemir, zeminin 14 Ekim Cuma günü Trabzonspor'un Ankaragücü ile yapacağı maça yetişip yetişmeyeceği yönündeki soruya ise ''Tırlar şu anda yoldalar, mutlaka yetişecek'' yanıtını verdi.

Temmuz ayı sonunda Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'nın açılış ve kapanış törenlerine ev sahipliği yapan stadın zemini, bozulması nedeniyle bakım ve onarıma alınmış, maçların oynanmasının ardından daha da bozulunca Trabzonspor Kulübü zeminin yenilenmesi için Hollandalı bir firmayla anlaşmıştı.

Kaynak

Yorum

• A.Gücü maçını Rize'de oynayalım çok sıkıntı olmaz sanırım..Hemen kullanmak biraz riskli gibi yaklaşık 1,5-2 haftalık bir süre oluyor diğer maça kadar ki bence zeminin oturması ve bakımı için gayet iyi bir süre umarım yeni zeminde oynamak için acele etmezler..
                              En son MDanışmaz tarafından düzenlendi; 10.10.2011, 15:24.

Yorum

• - Benim bildiğim en uzun yıllar çimler bizde değişmmeişti , yağmur , kar , fırtına oluyor ama yinede Türkiyede bizim çimlere bişey olmuyordu , iyi bir ekibimiz vardı diye hatırlıyorum , yanlışmı hatırlıyorum , yalan olmasın 20-30 sene çimlerimiz değişmemişti yanlışta biliyor olabilirim...
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X