Arkadaşlar hazır rulo çimin metre karesi yaklaşık 10 USD.Serim işlemleri ile birlikte 15 usd'ye falan mal olur.
Çimin sorunu mevsimsel.Temmuz ve ağustos ayı sıcak ve nemli olduğu için köklerde mantar gelişiyor.ve kök gelişimi yavaşlıyor.yer yer çimde boşluklar oluşuyor.Sıcak azalıp iklim mutedil hale dönünce mantarın etkisi de azalıyor ve saha tekrar eski haline dönüyor.özellikle futbol sahalarını bakımı çok bilimsel bir olay, burada ayrıntıya girmek istemiyorum ama bu olayın önüne geçilebilir.gerekli ilaç ve gübre takviyeleri ile.Ayrıntı isterseniz verebilirim.
Bizim sahanın bakımından sorumlu mühendis kim acaba bilen var mı?
Acaba konusunda uzman mı?yoksa klasik yöntemlerle sorun çözen biri mi?
neyse Arkadaşlar bu takım hacıkasımda topraksahada idman yaparken devirmedi mi nice dev takımları?Sorun ruhta arkadaşlar çim bahane!
onlarin hepsi kovulmusdu dogru hatirliyorsam yeni stad yapilacak diye
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Orduspor maçındaki saha temizleme çalışmalarından sonra bozulan zemine yapılan bakımdan sonra Trabzonspor yönetimi daha radikal bir karar aldı.
Zemin ve çim için yapılan bakımdan sonra Yönetimimiz kısa vadeli bu çözümü yeterli bulmadı. 27 yıldır değişmeyen Avni Aker'in çimini tamamen değiştirmeye karar veren yönetim sezonun bitmesini bile beklemeyecek. Çim ve zemin çalışmasının gelecek sezona yetiştirebilmek için, sezon sonu beklenmeyecek.Nisan ayının ortalarında bu çalışmaya başlanacak.Bu süreçde ki Avni Aker de oynanması gereken maç veya maçları İstanbul'da oynayacak.
En son UğuR tarafından düzenlendi; 22.02.2010, 15:08.
Çimi değiştiriyorsun, peki bir daha aynı sorunla karşılaşmayacak mıyız ?
Bunun bize maliyeti ne ?
Hem bu işin maliyeti, hemde onca maç için İstanbulda konaklama masrafı, değecek mi ?
Bu ve bunun benzeri birçok soru oluşur kafalarda.
Bu açıklama bana yetmez.
onca maç olmayacak...
dün can karyağdının haberine göre mayıs ayındaki bir maç istanbulda yapılacak..(zaten mayısta avni akerde bir maç var)
çim sökülüp tamamen değiştirilecek.
temmuz ayında yetişmesi düşünülüyor..
maliyet kısmı için ileride bir açıklama yapılır herhalde..
yeni stad yapılmayacağına göre çimi değiştirmek ne mantıklısı...
istanbulda oynanması güzel bir olay.en azından gurbetçiler için.aslında maçların yarısı istanbulda oynanmalı.medya sayesinde çoğu kişi gurbette trabzonspordan soğutuluyor.trabzon gurbet kaynaşması gerçekleşmiş olur.
Eğer gerçekleşirse bu sezon ki tek kazanınımız olur. Alttan ısıtma kesinlikle ihmal edilmemeli. Bu kadar masraf edip onu yapmamak Ferrari'ye tüp takmaya benzer
Yahu fikstürü zaten ezbere biliyorum, teyit için açtım baktım.
Eğer Nisan ayının başı ile birlikte bu işe kalkışılırsa yukarıda yazdığım maçlar için İstanbula taşınıyoruz. Ama olur da nisan ayının sonu beklenrse o zaman dedikleriniz doğrudur.
Bu kadar ısrar edilecek birşey yok.
Yönetim tam açıklamamış, boşuna birbirimizi yemeyelim.
Yorum