Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Program (18. 19. 20. Haftalar)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Benim yorumum var ve sana yeterince sabrettim Thepatfhinder !
    Trabzonspor √
    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
    İki Renk ve Asalet √
    BordoMavi.Net √

Yorum

hersey icin bir konu acma bir yana acilan konularda belli basli bir kac kisinin pürüzlü cikarmasiyla kiltlene biliyor.. sonucta bir konuyu kiltlerken konuyu acana saygi duyma adina bir uyari msj atilabilir. bu konuyu acan kisi ben ya da bir baskasida olsam bir konus acmissa icinde kötü bir niyet olduguna inanmiorum sadece siteye güzellikler yapmak için aciyordur.. yönetici arkadaslardan daha anlayisli olmalarini bekliyorum..emri vaki ile kimse kimseye birsey yaptiramaz..
      Trabzonspor

Yorum

Ya beyler nedir bu topic kavgasi ya isteyen istedigi topici acsin
        begenmeyende yazmasin topice o topic kendiliginden kaybolur zaten,ben
        bir sürü forumlarda yaziyorum ama ilk defa burda böyle bi topic kavgasi
        görüyorum ya, hayret biseysiniz ha sanki topic acildiginda sitenin
        hafizasi doluyomus gibi...
        keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

Forum kurallarinda her haber için bir topic açilmasini yasaklayan bir durum söz konusu degil...
          “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
          Malik bin Dinar

Yorum

Gelecek haftalarin programini ve Türkiye Kupasinda maç yapmayacak olmamizin haberini forumu bilgilendirmek dolayisi ile forum üyeleri bilgilendirmek için açilan bir basliga farkli amaç ve istekler dogrultusunda mesaj atan sahsiyet ilk önce çift kisilik bazende üç kisilik kimlik çatismalarindan ve monologlardan vazgeçecek. (Bkz worldmaster,Thepatfhinder,Ronaldinho)

Trabzonspor √
            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
            İki Renk ve Asalet √
            BordoMavi.Net √

Yorum

Ya benim dedigim gibi su topic konusunu kökünden bi halledin ya cok
              igrenc bi konu bazilarina göre yararli olabilecek bi konu digerini
              ilgilendirmedigi icin kapatiliyo, birakin isteyen istedigi topici acsin
              rabet görmedimi kendiliginden kaybolur...artik burdaki üyeler öyle bi
              hale geldiki acilan yeni bi topice yazmadan önce bu topic gereklimiydi
              diye yarim saat düsünüyo herhalde...
              keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

@ cIlgInIm

Biz burda hiç kimsenin kötü niyetli olduguna inanarak görev yürütmüyoruz. Basliklarin kilitlenme ve silinme sebebleri herkesin malumudur. Sebebler arasinda ayni konuyu içermesi,gereksizlik,üyeler arasinda gerilim olusturmasi,zamanini doldurmasi vb. çesitli sebebler var. Herkes de baslik açabilir o konunun var olup olmadigina da bakarak tabiki. Bazen biz de bu hatayi yapiyor kendi açtigimiz basliklari kilitliyor veya silebiliyoruz. Hala bunu ayri bir gurur ve kavga sebebi oldugunu düsünen arkadaslar var. Neyseki sayilari bir elin parmaklari kadar.

@ mission_61

Ciddi forumlarin hiç birinde isteyen istedigi kadar baslik açsin diye bir kural yoktur. Konu bütünlügünü nasil saglayacaksiniz o zaman ? Senin ima ettigin gibi bu forum yönetilseydi bütün basliklari forum yöneticileri açmis olurdu. Bak bakalim kaç tanesini biz açmisiz ? Biraz sakin, insafli ve adaletli olun.Edited by: Külünkoglu
                Trabzonspor √
                İki Renk ve Asalet √
                BordoMavi.Net √

Yorum

açilan konular içinde en mantiklilarindan bitanesi bu konu taraftarin maç programini takip etmesi gayet mantikli fazlada beyin firtinasi istemiyo
                  GILIMALI

Yorum

2 zor deplasman ve ikisinin arasinda iç sahada yine zor bir rakip.Hani geçen seneki oyuna bir dönebilsek zor rakip falan yok.Ama nedense aklimda Kayseri'den 3 yedigimiz,Ankara'ya son saniyelerde yenildigimiz maçlar geliyor.Bu arada kimse fener ve bejeke maçlarini söylemesin.Çünkü zaten sikintimiz o maçlarin devamini getiremeyisimiz.Transferdede isler umdugumuz gibi gitmedigive mevcut kadroya olan güvende sifirlandigi için bu maçlarda yine ecel terleri döküp saç-bas yolacagiz.Nerden aldik bu sene digitürk yaa.Of ulan of.
                    Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

yaw abi ler niye tartiyorsunuz [img]smileys/smiley18.gif[/img][img]smileys/smiley18.gif[/img][img]smileys/smiley18.gif[/img]
                      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

Arkadaslar 18. haftadaki maçta bana yardimci olacak trabzondaki abiler kardesler... O maçta evlilik teklifi içeren bir pankart açacagim Avni Aker'de haberiniz olsun gerçi 3-4 gün içinde ben gerekli kisilerle temasa geçecegim de yine de haber vereyim bu program dahilnde

Düzeltme: Külünkoglu abimin uyarisi ile maçin 19. hafta oldugunu hatirladim. Bos stadda ne isimiz var. 19. hafta Avni Akerde yardimlarinizi bekliyorum

Yorum

İlk olarak ShadoW tarafından gönderildi
                          Arkadaslar 18. haftadaki maçta bana yardimci olacak trabzondaki abiler kardesler... O maçta evlilik teklifi içeren bir pankart açacagim Avni Aker'de haberiniz olsun gerçi 3-4 gün içinde ben gerekli kisilerle temasa geçecegim de yine de haber vereyim bu program dahilnde

hee! kardesim senin böyle bi olayin vardi dimiii,aslan kardesim yakisir sana,ula yardimci olalim habu usagaa hee
                          Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

Hangi tribunde açmak istiyorsun ona göre yardimci olalim.
                            Trabzonspor √
                            İki Renk ve Asalet √
                            BordoMavi.Net √

Yorum

İlk olarak ShadoW tarafından gönderildi
                              O maçta evlilik teklifi içeren bir pankart açacagim Avni Aker'de haberiniz olsun gerçi 3-4 gün içinde ben gerekli kisilerle temasa geçecegim de yine de haber vereyim bu program dahilnde

ahaaa....maçi mutlaka izlemem lazim çok merak ettim [img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

18. Hafta da git Avniaker'e bakalim ne pankarti tutacak birisini ne de okuyacak birisini bulursun. ) saskin asik seni...
                                Trabzonspor √
                                İki Renk ve Asalet √
                                BordoMavi.Net √

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X