sen birakmadin ki özkan sümer bir hiç ugruna herzamanki dengesiz kaprisi yüzünden Aurelio'yu fenere göz göre göre verdi.fenerinbu transfere kadar en aksayan yerine nasil merhem olduguna ve nasil sampiyonluga katkisi olduguna sahit olduk.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tarihimizdeki en büyük hatalar...
Daraltma
X
-
Tarihimizdeki en büyük eziklik Senol hocanin bizi göz göre göre fenere yendirmesidir. Bu sampiyonlugu kazanmis olsaydik bence takim su an takim daha farkli yerlerde olurdu. Bi takim her sene sampiyonluk hedefiyle yola çikiyor bunu 20 senedir basarmiyorsa biseler ters gidiyor demektir. VAhid hocayi sevdigimden degil ama istikrarli bi yönetim ve basarisiz da olsa 5-6 yil görev yapacak bi hoca istiyoruz.Uftin Karalardayım...
Yorum
-
İlk olarak lazkopat_61 tarafından gönderildi
of of çok varya hangisini sayayim bilmem ki
1. Samet Aybaba yüzünden Hami ye karsi yapilan haksizliga ses çikarmayisimiz ve Hami' yi kaybetmemiz
2. Senol Hoca' yi ikinci kez zorla takimin basina getirisimiz
3. Atay Aktugu yanlis zaman da göndermemiz
4. Fatih Akyele su anda yapilmakta olan hareketler ve onu istememe politikamiz
5. Cem Papila' yi dövmek için Trabzon' da maça verilmesini beklememiz (Çünkü vermeyecekler)
6. Tribünlerden pankartlarin indirilmesi cehennemin sessizlige bürünmesi
7. Profesyonel tribün anlayisimizin olmamasi amigolu düzenli taraftar sistemini oturtamamamiz
8. Her söylenene inanmamiz yönetime medyaya
9. Mehmet Yilmaza senelerdir böyle olmasina ragmen halen de sabir göstermemiz
10. Transferlerimiz ve izleme komitesine lemiyi görevlendirmemiz
11. Yönetimin bazi konularda teknik drektör ve taraftara danismadan is yapmasi.
12. Parasizlik ve Sanssizlik.........
aynen herseyi sölemissin
Yorum
-
ileriye doru yatirimlarin za olmasi transfer komitelerinin yalnis yapilmasi ve kaçan sampionluklar
...Ey Tanrım Bana değiştirebilecek şeyleri, değiştirecek cesareti, değiştirilemeyecek veya değiştirilmesine lüzum olmayan şeyleri kabul edecek kuvveti ve bu iki şeyi birbirinden ayırabilecek bilgeliği de ver
Yorum
-
en büyük hatamiz istikrarsizlik. samet aybabaya zaman vermedik. yakimi çok iyi hale geitrmisti. hami olayinda hakli oldugu taraflar vardi ama hami bu sekilde bir kalemde silinmemeliydi. hadi o gitti ziya hoca geldi. o da çok iyi is basardi ama nedense ona da sabredilemedi. eger bu iki hocadan biri kalsaydi ki özeliklede ziya hoca, çok iyi bir takim olusturulacakti. ama bizde basariyi hep bir kisi sahiplenmek istiyor ve hep o ayni kisi basrisizlikta baskalarini suçlayarak isi örtpas ediyor."ben" yerine "biz" kavramini kazaninca sampiyonluk gelecektir...Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!
Yorum
-
Takimimizin bu sene yaptigi hatalar çoktur en önemlilerinden biri zurawskinin alinmayisi ve beceriksiz junun alinisi.....petkoviçin satilmasi yerine tecrübesiz kaleci alinmasi...tolganin satilmasi ...senol hocaya sahip çikilmamasi...herseyden öte sampiyonlar ligine katilamamak....
95/96 LIG SAMPIYONU NEDEN BIZ OLAMADIK, HATALILAR KIMLERDIR?
BURDAN YÖNETICI GRUBUNA SESLENIYORUM BU KONU HAKKINDA BIR TOPIÇ AÇILSIN ...
MESOHORLU61.....[img]smileys/smiley2.gif[/img]000000
Yorum
-
Mehmet Ali Yilmaz ve Nuri Albayrak gibi sahislari baskan yapmamiz. Baskanin parasi varsa sorun yok anlayisimiz. (HadiGüler Sabanci'yibaskan yapalim.)
Trabzonspor'un basina Trabzon'u tanimayan, bizim gibi taraftarlarin onda biri kadar maça gitmemis, Trabzon'u tanimayan kisileri baskan diye getirmemiz.
Taraftar olarak bazen Trabzonspor'u FB ile, GS ile karistirmamiz. Takimimizin misyonunu unutup sadece saha sonuçlarini düsünmemiz. Bu nedenle bizi biz yapan degerlerimizi onurumuzu göz ardi etmemiz. Böylelikle Akyel gibi kisiliksiz futbolculari takimimiza kabul etmemiz. Bu kabulü de güya takimin menfaatleri ile açiklamamiz. Takimin menfaatini sadece skor olarak görmemiz.
Bunlar son zamanlardaki en büyük hatalar idi. Geçmisi de ele aliriz ama daha çok sey var bugünde."Trabzonluluktan aldığım zevki hiçbir şeyden almadım. Belki FM... Ama yok lan, Trabzonluluk daha güzel..."
Yorum
-
İlk olarak eys_61 tarafından gönderildiF. Akyel desem...
Söyle kardes söyle çekinmeden söyle... AKYEL bu takimin formasini giyiyorsa ve taraftar ona sahip çikiyorsa bir yerde yanlis yapmisiz demektir.
Sanirim zamanla Istanbul takimlarina benzedik ve onlar gibi düsünür olmaya basladik ve sempatimizi de kaybetmeye.
Sempati deyip geçmemek lazim sempationurlu durusun cigeridir...
Istanbul'un 3 büyügüne benzemeye çalismak, onlar gibi düsünmek, onlarin hakimiyeti altina girmektir aslinda...Yani artik Trabzonsporun durusunda problem var. En azindan istedigimiz gibi durmuyor...
Imzamda belirttigim durus ile yukarida belirttigim durussadece sestes olmaktan ibarettir!!!Edited by: zisinoli
Yorum
-
İlk olarak eys_61 tarafından gönderildi
İlk olarak hekimoglu tarafından gönderildibu tarihimizdeki büyük hatalarin yaninda nokta kadar küçük kalir.İlk olarak eys_61 tarafından gönderildiF. Akyel desem...
bu hatanin büyüklügünü yillar sonra algilayabilecek cogu kisi ama is isten geçnis olacak ne yazik ki
abi senin su F. Akyel sempatin beni deli edecek yane bütün site sutu ama sen dalen ayni yoldasin. bi sey söyleseler yaptigin yorumlarin en basinda o var birak istersen ha...[ille d' 7]
Yorum
-
İlk olarak units tarafından gönderildiİlk olarak eys_61 tarafından gönderildi
İlk olarak hekimoglu tarafından gönderildibu tarihimizdeki büyük hatalarin yaninda nokta kadar küçük kalir.İlk olarak eys_61 tarafından gönderildiF. Akyel desem...
bu hatanin büyüklügünü yillar sonra algilayabilecek cogu kisi ama is isten geçnis olacak ne yazik ki
abi senin su F. Akyel sempatin beni deli edecek yane bütün site sutu ama sen dalen ayni yoldasin. bi sey söyleseler yaptigin yorumlarin en basinda o var birak istersen ha...
Fatih AKYEL hatadir...Ama hatalarin sebebi degil elbet...
Yorum
-
ii de olan oldu biten bitti bu adam oynayacak bi oynasin bakalim ne olacak durun baktik olmuyo merak etme onu ordan almasi çok kolay hemde çokkkk ama bi is bu kdar uzatilmaz ya....İlk olarak zisinoli tarafından gönderildiİlk olarak units tarafından gönderildiİlk olarak eys_61 tarafından gönderildi
abi senin su F. Akyel sempatin beni deli edecek yane bütün site sutu ama sen dalen ayni yoldasin. bi sey söyleseler yaptigin yorumlarin en basinda o var birak istersen ha...
Fatih AKYEL hatadir...Ama hatalarin sebebi degil elbet...
bende istemedim gelmesini ama adam imzaladi ve o formayi giydi ve bu sezon da bi sekilde giycek.. adam bi hata yaptimi da ortaligi ververeye vermeyin... nasil ki dalen hasan bu kadroda nasil ki mehmetten yarim dönemlik de olsa daha yeni kurtulduk bana kalirsa jun ile buna sans verceksin .... baktin ki yok bije istediginizi yapin .... ama simdilik sadece izleyin.... tepkinizi koydunuz bende koydum ama degisen yok o yüzden bekleyin
[ille d' 7]
Yorum
-
TABIKI EN BÜYÜK HATA 95 96 da febe ye verdigimi saçma sapan bi maç var bununda en büyük sorumlusu senol günestir hiç bir ........... insan ordan o maçi vermezde o ............lere
bi hata da senolu tekrar takimin basina getirmekti o hayal kirikligini bize yastan bu insan anartosis faciasinin o dönem yönetimiyle beraber sorumlusudur takimi enkaz haline getirdi ve hala toparlanamiyoruz
birde aurelio yu 50 bin $ yüzünden febe gibi bi takima kaptirmaktir tarihimizde yattara sota szymek gibi yabancilardan sonra tutmus iyi yabancilardandi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum