Hepimiz için TÜM TRABZONSPORLULAR İÇİN ORADASINIZ VE İNŞALLAH YÜZÜ AK BOYNU DİK DÖNECEKSİNİZ!!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi C.Moskova - Trabzonspor Maçı Organizasyonu
Daraltma
X
-
Arkadaşlar maç günü hariç çok güzel günler geçirdik:
Moskova seyahati sürecinde tanıştığım ve bazen ilk 4, bazen ilk 6 genelde jeluskalar dışında birlikte vakit geçirmeye çalıştığımız Çeçen Yunus Emre Ayaz, Murat Altun(+1 Mevlüt XXS), Tamuğ Yamtar, Keleşoğlu(+1 Kuzeni), Karayamayman, Berat arkadaşlara çok çok teşekkürlerimi iletiyorum.
Moskova'da tanıştığımız Osman abimiz ve arkadaşına, bize(7-8 Trabzonsporluya) akbilini karşılığını vermek istemize rağmen ödettirmeyen Azeri teyzeye ve şu anda eksik yazmış olabileceğim tüm arkadaşlara da ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum.
Kaldığımız yerlerde gayet misafir perverce karşılandık, insanlar bilinenin aksine sıcak kanlıydı.
Aşağı yukarı Moskova'da günde 10km yürüdük/gezdik ve evde takılmayan moskova halkının %40'ı ile bir bahaneyle neredeyse görüştük (1100 Trabzonsporlu Sokaklardaydı Hiç Yabancılık Çekmedik).
Ruslar pek fazla İngilizce bilmediklerinden Rusça'yı epeyi ilerlettik diyebilirim.
Gelemeyenler çok pişman olmuşlardır. Kalacak yer sonradan da ayarlanabiliyormuş.
Ama gelemeyenler ilerki turlarda umarım böyle benzeri bir organizasyonda yerlerini alırlar.
Alışverişte bile Trabzonspor adını rus halkının hafızalarına kazıdık. Ağzından başka takım lafı çıkan satıcalar pişman olup bundan sonra sadece "Trabzonspor'lu musunuz" diye soracaklarına kanaat getirmeden bırakmadık. Cskalılar bile inter maçından sözedip Trabzonluları ne kadar takdir ettiklerinden ve İstanbul takımlarını sevmediklerinden bahsettiler.
Gelemeyen arkadaşlar için ilerleyen aylarda bir Moskova veya St.Petersburg organizasyonu yapabiliriz çünkü dil nankör oluyor genelde pratik yapmayınca unutulabiliyor.
Tüm bu güzelliklere rağmen bu süreçte bizi hayal kırıklığına uğratan malesef kendi takımımız oldu.
Yenilgimiz sonrası Rusyada inanılmaz bir moral çöküntü yaşandı.
Sadece biz değil cska hariç tüm takımlar, özellikle spartaklılar da çok üzüldüler.
Maç başlığında maç ile ilgili izlenimlerimi boş bir anımda zamanı gelince paylaşacağım.
Neyseki sağsalim evimize dönebildik...En son Doğan Şahin tarafından düzenlendi; 20.10.2011, 13:58.Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar
Yorum
-
doğan abi herşeyi anlatmış bize bişey bırakmamış sağolsun herkesin yüreğine sağlık çok güzel bir organizasyondu.İlk olarak Şakoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar maç günü hariç çok güzel günler geçirdik:
Moskova seyahati sürecinde tanıştığım ve bazen ilk 4, bazen ilk 6 genelde jeluskalar dışında birlikte vakit geçirmeye çalıştığımız Çeçen Yunus Emre Ayaz, Murat Altun(+1 Mevlüt XXS), Tamuğ Yamtar, Keleşoğlu(+1 Kuzeni), Karayamayman, Berat arkadaşlara çok çok teşekkürlerimi iletiyorum.
Moskova'da tanıştığımız Osman abimiz ve arkadaşına, bize(7-8 Trabzonsporluya) akbilini karşılığını vermek istemize rağmen ödettirmeyen Azeri teyzeye ve şu anda eksik yazmış olabileceğim tüm arkadaşlara da ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum.
Kaldığımız yerlerde gayet misafir perverce karşılandık, insanlar bilinenin aksine sıcak kanlıydı.
Aşağı yukarı Moskova'da günde 10km yürüdük/gezdik ve evde takılmayan moskova halkının %40'ı ile bir bahaneyle neredeyse görüştük (1100 Trabzonsporlu Sokaklardaydı Hiç Yabancılık Çekmedik).
Ruslar pek fazla İngilizce bilmediklerinden Rusça'yı epeyi ilerlettik diyebilirim.
Gelemeyenler çok pişman olmuşlardır. Kalacak yer sonradan da ayarlanabiliyormuş.
Ama gelemeyenler ilerki turlarda umarım böyle benzeri bir organizasyonda yerlerini alırlar.
Alışverişte bile Trabzonspor adını rus halkının hafızalarına kazıdık. Ağzından başka takım lafı çıkan satıcalar pişman olup bundan sonra sadece "Trabzonspor'lu musunuz" diye soracaklarına kanaat getirmeden bırakmadık. Cskalılar bile inter maçından sözedip Trabzonluları ne kadar takdir ettiklerinden ve İstanbul takımlarını sevmediklerinden bahsettiler.
Gelemeyen arkadaşlar için ilerleyen aylarda bir Moskova veya St.Petersburg organizasyonu yapabiliriz çünkü dil nankör oluyor genelde pratik yapmayınca unutulabiliyor.
Tüm bu güzelliklere rağmen bu süreçte bizi hayal kırıklığına uğratan malesef kendi takımımız oldu.
Yenilgimiz sonrası Rusyada inanılmaz bir moral çöküntü yaşandı.
Sadece biz değil cska hariç tüm takımlar, özellikle spartaklılar da çok üzüldüler.
Maç başlığında maç ile ilgili izlenimlerimi boş bir anımda zamanı gelince paylaşacağım.
Neyseki sağsalim evimize dönebildik...
Yorum
-
İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledoğan abi herşeyi anlatmış bize bişey bırakmamış sağolsun herkesin yüreğine sağlık çok güzel bir organizasyondu.
Evet Doğan güzel bir özet geçmiş Tüm bordomavi sevdalılarına vede jeluskalara tekrar tekara sevgiler
Yorum
-
Adı Aydın olan ve top sakal bırakan arkadaşımıza
,tercümanlık yaparak bize moskovayı gezdiren vakfıkebirli ablaya,barda dün gece bahşiş verip ve o barmenin yaptığı odunluğa karşı söven rossi abiye,elazığlı olup ve trabzonsporun ne olduğunu bildiği için tutan ercüment abiye,galatasaraylı olup düzce doğumlu ve evli olupta tek başına moskovaya gelen emre kardeşimize ve daha nicelerine bu maça gelen herkesin ayağına sağlık.iyiki gitmişiz.ayrıca maç 3-0'dan 3-4 bitti...
FOREVER
TRABZONSPOR
Yorum
-
600 normal + 500 VIP vardı. Benim şarj bitince çekemedim ama diğer arkadaşlar paylaşırlar sanırım.Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar
Yorum
-
İlk olarak halukozcelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleayrıca maç 3-0'dan 3-4 bitti...
iyiydi bu
Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
-ismail-
Yorum
-
ülkemize sağsağlim döndük çok şükür.
moskova-petersburg-moskova derken kendimizi istanbul da buluverdik. gidilip görülmesi gereken yerlerin çoğunluğuna gittik. ilk günlerde kril alfabesi nedeniyle zorluk çektiğimiz karışık moskova metrosunu çözme gururunu yaşadık.
benim de en çok aklımda kalan azeri teyzenin bilet paramızı ödeyerek bizi aradığımız sokağa götürmesi ve moskovada petersburg tren biletimizi alırken azeri abimizden gördüğümüz yardımdı. Azeriler "can"dır.
kendi adıma 10 günlük Rusya gezimin en büyük hayal kırıklığı -maç skoru demiyorum- maç atmosferi oldu. gerçekten beklediğimin çok altında, çok sönük geçti. videolar ve fotolar mevcut ama şuan elimde değil.. olduğunda yüklemeye çalışacağım.
sizlerle tanıştığıma memnun oldum arkadaşlar..Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
-ismail-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum