Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi C.Moskova - Trabzonspor Maçı Organizasyonu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TRABZONSPOR & CSKA MOSKOVA MAÇ TURU

17 Ekim 2011

-VİZESİZ-

TRABZONSPOR & CSKA MOSKOVA MAÇ TURU

1.Gün İstanbul- Moskova 17 Ekim 2011
    İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali Önünde Buluşma.Bilet ve Bagaj İşlemlerinin Ardından Saat 10:45 Thy İle Domodedovo’ya Hareket.Yerel Saat İle 14:50’de Domodedovo Havalimanına Varış.Bizleri Bekleyen Transfer Aracı İle Moskova’da Panoramik Şehir Turu ve Ardından Otelimize Varış.Akşam Serbest, Geceleme Otelimizde.

2.Gün Moskova 18 Ekim 2011
    Otelimizde Alınacak Kahvaltının Ardından Tam Gün Serbest Zaman.Moskova’da Alışveriş ve Şehri Tanıma İmkanı.Maç Saatine Kadar Keyifli Geçecek Bir Günün Ardından Maçın Oynanacağı Arena Khimki Stadyumuna Transfer.21:45’te Başlayacak Olan Maç İçin Sizlere Şimdiden İyi Seyirler Dileriz.

3.Gün Moskova- İstanbul 19 Ekim 2011
    Otelimizde Alınacak Kahvaltının Ardından Transfer Saatine Kadar Serbest Zaman.Havalimanına Transfer Sonrası Bilet, Bagaj ve Check-in İşlemlerinin Ardından Saat 15:45’te Thy İle İstanbul’a Hareket.İstanbula Varış ve Bir Dahaki Turumuzda Görüşünceye Dek, Turumuzun Sonu.

Dahil Olan Hizmetler
    -Thy İle Gidiş – Dönüş Uçak Bileti
    -Otelde Belirtilen Pansiyon Dahilinde Konaklama
    -Havalimanı-Otel ve Maç Transferleri
    -Yarım Günlük Panoramik Şehir Turu
    -Havalimanı Vergileri
    Dahil Olmayan Hizmetler
    -Belirtilmeyen Yemekler ve Yemeklerde Alınan İçecekler
    -Ekstra Otel Harcamaları ( Fax, Telefon vs.)
    -Seyahat Sigortası
    -Maç Bileti
    OTELLER
    2 VE 3 KİŞİLİK ODA KİŞİBAŞI 499 £

TEK KİŞİLİK ODA FARKI 50 £

0-2 YAŞ ÇOCUK 150 £

2-12 YAŞ ÇOCUK 449 £

COSMOS HOTEL

internette bir tur şirketinde buldum. alternatif olabilir.

Yorum

• macin bileti 60 euro ona gore turla gidecekler

Yorum

• İlk olarak efu53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        macin bileti 60 euro ona gore turla gidecekler
        evet maç bileti 60 € tura dahil değil aslında bu bir örnekti bi çok tur şirketi var konuşup uygun koşullar sağlanabilir ama gelecekler kesinleşmeli önce..

Yorum

• @‎karayamayman

abi kimse gelmesede ben geleceğim bana otel konusunda yardımcı olursun dimi

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

17 Ekim 2011

-VİZESİZ-

1.Gün İstanbul- Moskova 17 Ekim 2011
            İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali Önünde Buluşma.Bilet ve Bagaj İşlemlerinin Ardından Saat 10:45 Thy İle Domodedovo’ya Hareket.Yerel Saat İle 14:50’de Domodedovo Havalimanına Varış.Bizleri Bekleyen Transfer Aracı İle Moskova’da Panoramik Şehir Turu ve Ardından Otelimize Varış.Akşam Serbest, Geceleme Otelimizde.

2.Gün Moskova 18 Ekim 2011
            Otelimizde Alınacak Kahvaltının Ardından Tam Gün Serbest Zaman.Moskova’da Alışveriş ve Şehri Tanıma İmkanı.Maç Saatine Kadar Keyifli Geçecek Bir Günün Ardından Maçın Oynanacağı Arena Khimki Stadyumuna Transfer.21:45’te Başlayacak Olan Maç İçin Sizlere Şimdiden İyi Seyirler Dileriz.

3.Gün Moskova- İstanbul 19 Ekim 2011
            Otelimizde Alınacak Kahvaltının Ardından Transfer Saatine Kadar Serbest Zaman.Havalimanına Transfer Sonrası Bilet, Bagaj ve Check-in İşlemlerinin Ardından Saat 15:45’te Thy İle İstanbul’a Hareket.İstanbula Varış ve Bir Dahaki Turumuzda Görüşünceye Dek, Turumuzun Sonu.

Dahil Olan Hizmetler
            -Thy İle Gidiş – Dönüş Uçak Bileti
            -Otelde Belirtilen Pansiyon Dahilinde Konaklama
            -Havalimanı-Otel ve Maç Transferleri
            -Yarım Günlük Panoramik Şehir Turu
            -Havalimanı Vergileri
            Dahil Olmayan Hizmetler
            -Belirtilmeyen Yemekler ve Yemeklerde Alınan İçecekler
            -Ekstra Otel Harcamaları ( Fax, Telefon vs.)
            -Seyahat Sigortası
            -Maç Bileti
            OTELLER
            2 VE 3 KİŞİLİK ODA KİŞİBAŞI 499 £

TEK KİŞİLİK ODA FARKI 50 £

0-2 YAŞ ÇOCUK 150 £

2-12 YAŞ ÇOCUK 449 £

COSMOS HOTEL

internette bir tur şirketinde buldum. alternatif olabilir.
            Maç Himki'de mi oynanacakmış? İlginç İnter maçını Lujniki'de oynayacaklar halbuki...

Bir de garibime giden maç için saat 21.45'te başlayacak demişler...Mesela yine Inter maçı Türkiye saati ile 19:00'de başlayacak....Bu turun yazdıkları nedense güvenilir gelmedi bana...

Zira CSKA'nın sayfasına göre bizim maç 18 Ekim'de TSİ 19:00'da Lujniki stadında oynanacak...Tur şirketi sallamış yahu...

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              @‎karayamayman

abi kimse gelmesede ben geleceğim bana otel konusunda yardımcı olursun dimi
              Olurum sorun olmaz, ucuz bir yerden rezervasyon yaptırırız...Sen benimle temasta ol...

Yorum

• Ben de maçı saat 19:00 da biliyorum.
                Her halükarda bireysel gidiş 4 gece 5 gün ve daha ucuza malolacaktır 2 gece 3 günlük tura kıyasla.

Birkaç otel gözüme kestirdim.
                Genelde 2şer kişilik 2 yataklı odalar 800TL(min 600-max1000) civarında 4 gün için.

Lüks bir ev de buldum, otel gibi hizmet veriliyor: 1500 TL 4 günlük 3 kişi kalabiliyor.
                Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Olurum sorun olmaz, ucuz bir yerden rezervasyon yaptırırız...Sen benimle temasta ol...
                  tamam abi çok sağolasın...

Yorum

• İlk olarak Şakoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben de maçı saat 19:00 da biliyorum.
                    Her halükarda bireysel gidiş 4 gece 5 gün ve daha ucuza malolacaktır 2 gece 3 günlük tura kıyasla.

Birkaç otel gözüme kestirdim.
                    Genelde 2şer kişilik 2 yataklı odalar 800TL(min 600-max1000) civarında 4 gün için.

Lüks bir ev de buldum, otel gibi hizmet veriliyor: 1500 TL 4 günlük 3 kişi kalabiliyor.
                    @şakoğlu kimse gelmezse bizbizeyiz abi beraber takılırız artık

karayamayman abi bize yardımcı olucak sağolsun.

Yorum

• sayfa çok ilgisiz kaldı nerde bu trabzonspor taraftarı...

Yorum

• Ne işyeriymiş arkadaş. Deplasmanların hiçbiri için izin alamadım.
                        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Lille'i yenelim bu başlık patlama yapar..
                          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Ben kiralik evlere baktim günlük 150€ 200 € civarinda 5 - 6 kislik , biz almanyadan 4 kisi geliyoruz !!! hemen hemende hotelde ayni fiyata geliyor !!!

almanya uyuma , gidecek olan kisiler liste yapsin veya haber versinler !!!

Yorum

• İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Evet metro durağı şehre yakın...Metro ile şehrin her yerine gitmek mümkün zaten...Çok gelişmiş bir metro sistemi var...

Merkezde bir sıkıntı olmaz ama metro istasyonlarında ve çevre mahallelerde dikkatli olmakta fayda var...Çok kara olanlara pek iyi gözle bakmıyorlar....Çok fazla ses çıkarmamak iyi olur diye düşünüyorum...
                              abi insallah banda yardimci olabilrisen cok iyi olur !!!

biz ev tutmayi düsünüyoruz !! merkezde

Yorum

• bir sorum daha olacakti su yazdigim havalani merkeze ne kadar yakin "Domodedovo" .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X