Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi C.Moskova - Trabzonspor Maçı Organizasyonu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Berat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kaybolmayızzzz Gökhan Abi

15 Ekim gidiş, 19 Ekim dönüş. Ben de oradayım.
    Bu maçlar kaçmaz...
    Hangi havaalanı, hangi havayolu şirketi, hangi otel, fiyatlar...
    Detayları ve alternatifleri yazarsanız daha organize bir şekilde gidilebilir...
    Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

Sorsalar Moskova'ya mı ? Milano'ya m?

Gidilir ..

Moskova tabi ki
      @tsmustafakemal
      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

Alman vatandasi olanlar'a vize lazim. Maliyeti ~55€. Ajanslar ayarliyor, cok fazla ugras gerekmiyor. Ben bu siteden almistim http://www.russwelt-reisen.de/ Bir kac gün icinde herseyi hal ettiler.
        TRABZONSPOR 1967

Yorum

İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Alman vatandasi olanlar'a vize lazim. Maliyeti ~55€. Ajanslar ayarliyor, cok fazla ugras gerekmiyor. Ben bu siteden almistim http://www.russwelt-reisen.de/ Bir kac gün icinde herseyi hal ettiler.
          Peki hem Hollandali hemde Turk vatandasi olanlara vize lazimmi?
          Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

İlk olarak Şakoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu maçlar kaçmaz...
            Hangi havaalanı, hangi havayolu şirketi, hangi otel, fiyatlar...
            Detayları ve alternatifleri yazarsanız daha organize bir şekilde gidilebilir...
            Şu an kalacak yer durumu net değil,zira oradaki arkadaşlarımda kalma durumum var. Alternatif olarak hostel ve günlük kiralık ev araştırmalarım devam ediyor.

Moskova'ya direkt uçan en ucuz havayolu şirketi Aeroflot. En uygun uçak biletini www.ekobilet.com dan alabilirsiniz. % 5 vade farkıyla taksit te yapıyorlar.

Moskova'da oteller çok pahalı. Hostel fiyatları ise uygun. Hostellerde de 2 kişilik odalar var ancak daha çok yurt odaları gibi odalar var. 4-10 kişi arasında kapasiteli bu odalardan isterseniz sadece erkeklerin kaldığı odalarda,isterseniz karma odalarda kalabiliyorsunuz.

Hostellerdeki 2 kişilik odalar ve günlük 2+2 şeklinde 4 kişiye kadar kalınabilecek günlük kiralık evlerin ortalama fiyatı gecelik 80-100 USD (çok lukse kaçmaz ve tam Moskova'nın merkezinde kalacağım demezseniz tabi). Hostellerdeki karma odalardaki yatak ücreti ise 6-8 kişilik bir odada kalınması durumunda gecelik 20 USD civarından başlıyor.

Hostellerin % 95'inde banyo ve tuvalet ortak kullanılıyor.
            En son Berat tarafından düzenlendi; 16.09.2011, 09:58.
            Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Peki hem Hollandali hemde Turk vatandasi olanlara vize lazimmi?
              Emin degilim, ama cikista hollanda polisine hollanda pasaportunu gösterirsin, rusyaya girince Türk pasaportunu. Sorun cikmaz bana sorarsan.

Hostel uygun olur. Ama tavsiyem bir grup bir odanin tamamini kiralasin.
              En son Zafer Fidan tarafından düzenlendi; 16.09.2011, 10:16.
              TRABZONSPOR 1967

Yorum

İlk olarak Gökhan Döner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İnter maçından sonra ve ordaki o taraftar sesini duyduktan sonra artık bu deplasman kaçmaz.
                Dil yıok bişe yok bakalım nasıl olacak. Gidipte inşallah kaybolmayız oralarda
                İlk olarak Berat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kaybolmayızzzz Gökhan Abi

15 Ekim gidiş, 19 Ekim dönüş. Ben de oradayım.

Beratım, maça mı gidiyorsun? Yoksa gelinlik kız beğenmeye mi? Ne o öyle, bir hafta Moskova gezmeleri...

Bak Gökhan ağabeyine de mukayet ol, dilde yokmuş zaten. Mazaallah kaybolur, maybolur oralarda
                En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 16.09.2011, 16:35.
                TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

Aeroflot 236,00 euro (~600 tl)
                  cmt 15.10.2011 1:55-5:45 ist-sheremetyevo(moskova)
                  Çar 19.10.2011 23:10-1:05 sheremetyevo(moskova)-ist

thy 708 tl
                  cmt 15.10.2011 8:35-12:40 ist-sheremetyevo(moskova)
                  perŞ 20.10.2011 13:40-15:55 sheremetyevo(moskova)-ist
                  Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Beratım, maça mı gidiyorsun? Yoksa gelinlik kız mı beğenmeye mi? Ne o öyle, bir hafta Moskova gezmeleri...

Bak Gökhan ağabeyine de mukayet ol, dilde yokmuş zaten. Mazaallah kaybolur, maybolur oralarda
                    Süleyman Abi "Buna orada mukayyet olamazsın" diyor ama sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Gökhan Abi'yle gayet keyifli geçen bir Urfa maceramız vardı kupa finalinde. Zaten onlar Ferşatla birlikte takılırlar muhtemelen

Gökhan Atalay ve Süleyman Yeşilyurt eksik Urfa kadromuzdan ama onlardan ses yok

Sizi de bekleriz Metin Abiyle
                    Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

istanbuldan gidecek olan varsa ben gelmeye hazırım 1 hafta 3 gün hiç fark etmez irtibata geçelim telefonum 0532 501 37 30
                      FOREVER

TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Beratım, maça mı gidiyorsun? Yoksa gelinlik kız mı beğenmeye mi? Ne o öyle, bir hafta Moskova gezmeleri...

Ahmet rahat ol kaybolursamda güzel bir şehirde kaybolacağım.
                        Sonrada beni herhalde kapı dışarı ederler bir şekilde.
                        En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
                        En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........

Yorum

hafta sonu ve hafta içindende 3 gün izin alıp bende gitmeyi düşünüyorum. 5 günlük tatil iyi gelir...malum türk taraftarların en çok gittiği deplasman ukrayna ve rusya deplasmanı
                          Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

Arkadaşlar "sesimiz geldi mi ?" diye sormayın artık, hepiniz harikaydınız.
                            Gayet net duyuldu sesiniz. Hemde defalarca. Maç boyunca bir kez duydum inter'lilerin sesini.

Tekrar tekrar emeğinize yüreğinize seslerinize sağlık.
                            Trabzonspor √
                            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                            İki Renk ve Asalet √
                            BordoMavi.Net √

Yorum

İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaşlar "sesimiz geldi mi ?" diye sormayın artık, hepiniz harikaydınız.
                              Gayet net duyuldu sesiniz. Hemde defalarca. Maç boyunca bir kez duydum inter'lilerin sesini.

Tekrar tekrar emeğinize yüreğinize seslerinize sağlık.

metin yanlış sayfadasın gardaşım
                              tamda buraya yazmışken Moskova hakkında düşüncen ne
                              sen gelmiyomusun. Bak Urfaya gelmedin çok şey kaçırdın bu da çok farklı bir organizasyon olacağa benziyor.
                              En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
                              En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........

Yorum

Abu moskovaya bır tur duzenlense mı ya)) keske shaktarla eslesseydık kalacak yer sıkıntımız olmazdı(Gokhan abı ne dıysın dıdiyon mu?)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X