Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi C.Moskova - Trabzonspor Maçı Organizasyonu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• UEFA Şampiyonlar Ligi C.Moskova - Trabzonspor Maçı Organizasyonu

Arkadaslar biraz erken gelebilir bu baslik ama ben simdiden ucak biletimi ve otelimi ayarlamak istiyorum. Benim gibi Moskovanin yabancisi bircok insanda boyle dusunuyordur sanirim. Moskovayi bilen taniyan birileri varsa lutfen yardimci olsunlar.

Kimler bu maca gitmeyi dusunuyor? Hangi Hotelde kalmayi dusunuyorsunuz? Ben Dusseldorfdan ucmayi dusunuyorum Moskovaya ucak bileti gayet makul 150 euro.

yardimci olursaniz sevinirim.
    Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

3 deplasmanada gitmeyi planliyorum :meşale2:en zoru ama Inter maci gibi gözüküyor. Tarih cok sakat.

mac tarihi,bilet fiyatlari ,stad ismi yeri,havaalani stat ulasim ve mesafe ? bunlar ilk aklima gelen sorular MOSKOVA icin.

pasaport cikarma hakkinda bilgim yok ama googlede kesin bulunur (bilgi).
    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

Vize lazimmis Rusya icin. Yani Hollanda pasaportuna vize lazimmis Turk pasaportuna degilmis. Kafam karisti simdi. Iki pasaportumu gosteripte vizesiz girebilirmiyim bu ulkeye?

Yorum

İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Vize lazimmis Rusya icin. Yani Hollanda pasaportuna vize lazimmis Turk pasaportuna degilmis. Kafam karisti simdi. Iki pasaportumu gosteripte vizesiz girebilirmiyim bu ulkeye?
        Türk pasaportunuz varsa girersiniz, sorun çıkmıyor.
        Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Türk pasaportunuz varsa girersiniz, sorun çıkmıyor.
          Sagol, birde buradaki konsolosluktan arastirayim en iyisi. Hollandadan cikisi hollanda pasaportuyla yapacam ama oraya girisi Turk, bazen sorun cikariyorlar giris yaptigin pasaportta geldigin ulkenin cikis muhuru olmayinca...

Yorum

Kızılmeydan Bordomavi meydanmı olacak yani.
            Özkan SÜMER

Yorum

Bence de erken ama ilk iş pasaport çıkarmak bayram dönüşü hemen
              halletmem gerek. Uçak biletlerimiz hale hazırda bulunuyor.
              En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
              En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........

Yorum

- Bu deplasman kaçmazdı be
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

inşallah csk'a ve lille karşı hiç puan kaybetmeyiz ve inşallah biraz zor olsada interi iki maçtada yeneriz............

Yorum

İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    - Bu deplasman kaçmazdı be
                    abi gidelim

Yorum

Vize olmaması Türkiye'den gidecekler için avantaj.Ama gel gör ki yanı başımızdaki yere uçak biletleri ateş pahasına.Yaklaşık 1000 lira gibi birşey tutuyor sadece ulaşım.

Yok mudur bir babayiğit bir organizasyon düzenlesin,uçak,feribot,obobüs artık her neyse maça gidilsin.Hem kalabalık bir Avrupa deplasmanına gitmenin çoşkusu yaşanır,hem havaalanlarında millet mağdur edilmez hem de yarı yarıya makul bir fiyata gidilir.Her şeyden önemlisi takımımız orada yalnız kalmaz.

Yorum

Bi de burdan sorayım (:

Cska Moskova - Trabzonspr maçına gitmek istiyorum ben. Daha önce pasaportum yok, internetten randevu almam yeterli mi ? 19 Eylüle randevu aldım, 18 Ekimdeki maça kadar pasaportum çıkar mı ? Yoksa bu randevu sistemi eski pasaportların yenilenmesi için mi ? Yani yeni pasaport çıkartacak olanların izleyeceği yol farklı mı :s

Geniş çaplı birisi bilgilendirse beni (:
                        Gurbetçi Gençler.

Yorum

İlk olarak Hüseyin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bi de burdan sorayım (:

Cska Moskova - Trabzonspr maçına gitmek istiyorum ben. Daha önce pasaportum yok, internetten randevu almam yeterli mi ? 19 Eylüle randevu aldım, 18 Ekimdeki maça kadar pasaportum çıkar mı ? Yoksa bu randevu sistemi eski pasaportların yenilenmesi için mi ? Yani yeni pasaport çıkartacak olanların izleyeceği yol farklı mı :s

Ben Nisan'da yeni pasaport almıştım. Ankara Emniyet Müdürlüğün'e başvurmuştum. Orası için randevu gerekli değildi, sıra numarası alıp hemen hallettmiştim. Ancak daha önce Çankaya Emniyet'ine gittiğimde randevu istemişlerdi. Pasaportun çıkması en fazla 1 hafta sürer. 1 hafta içinde adresine yollarlar. Benimki 3 gün sonra adresime gelmişti ama değişebilir.

Yorum

İlk olarak Hüseyin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bi de burdan sorayım (:

Randevulu sistem nasıl işliyor bilmiyorum.Ben pasaportumu 2004 yılında Trabzon Valiliğini başvuruyu bulunduğun günün mesai bitimine doğru aldım.Yani en fazla bir gününü alır
                            Çalınan her kapı hemen açılsaydı; Beklemenin, ümidin, sabrın ve susmanın ne önemi kalırdı.

Yorum

haydaa ise bakin simdi.
                              türk pasaportu ile sorun yok, vize falan yok.

bizim almanya pasaportu ile baya bi zor is. hem vize lazim, hemde baya bilgiler istiyorlar bizlerden.

baska zaman heryerde avrupali pasaportlar bir numara, rusyaya gelince fos....
                              1. Hanauer FC 1893 e.V. ~ Hessen eyaletinin en eski kulübü

http://www.fc-hanau93.de/

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X