Federasyonun kongreye gitmesi için 90 tane imza toplanması gerekiyor.
TFF'yi Kongreye Götürmek için 90 İmza
Daraltma
X
-
Bu güzel bir araştırma, ellerine sağlık.Federasyonun kongreye gitmesi için 90 tane imza toplanması gerekiyor.
Bu imzanın toplaması için kamuoyu oluşturalım.
Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi - Milli Takımlar, Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür,TFF 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig, Ligler, Ziraat Türkiye Kupası, Futbol, Bilgi Bankası, Haberler, Futbolcular, Teknik Adamlar, Oyuncular, Hakemler, Maçlar, Statlar, Cezalar, Müsabaka programları
Kongre üyesi takımların delegelerine mail atalım7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison -
En son bordo61 tarafından düzenlendi; 17.08.2011, 14:41.Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyenYorum
-
Fenerbahçe , Beşiktaş , Sivas , Eskişehir , İBB , Gençlerbirliği ilk aklıma gelenler. BUnların zaten rengi belli. Bu işi zor görüyorum açıkçası...Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .
Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...Yorum
-
Mükemmek bir araştırma!!!!!!!
Bursa, Galatasaray, Gaziantep, Buca, Altay, Kasımpaşa, Daha bu işin karadeniz takımları var, 90 çok gerçekçi bi rakam gibi göründü!!En son calavera tarafından düzenlendi; 16.08.2011, 21:03. Sebep: edit: 90/219 --> %41 oy alamıyosak delegeden zaten türk futbolu bitmiş6+1 Şampiyonluk hayırlı olsunYorum
-
Trabzon profesyonel liglerde bu sezon 8 takımla mücadele edecek.
Trabzonspor,1461 Karadeniz,Ofspor,Akçabat Sebatspor,Arsinspor,Araklıspor,Yalıspor ,Beşikdüzüspor
7 +7 = 14 delege sadece Trabzonda var .Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyenYorum
-
Araştırman için eline koluna yüreğine sağlık... Peki bu kamuoyunu nasıl oluşturucaz. ?Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .
Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...Yorum
-
Ordu ve Karabük bizden yana olurlar mı acaba...14 de oradan gelir'9'fatih tekke
Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.Yorum
-
14 Trabzon + 7 Bursa + 7 Galatasaray + Gaziantep 7 + 2 Buca + 2 Kasımpaşa + 1 Malatyaspor = 40
Çarşı baskısıyla Beşiktaş'dan oy gelir. Kayseri'nin de vermesi lazım, Avrupa şansı doğar adamlara. Başka nerelerden destek gelir bilmiyorum ama Sadri Şener destekleyen klüplere teşekkür ediyorum dediğine göre birilerinden destek gelir heralde.6+1 Şampiyonluk hayırlı olsunYorum
-
Sonuç olarak bizim yaptığımız çağrı onlar üzerinde pek etkili olmaz o yüzden
2.Lig , 3. Lig , Bank Asya ve Süper Lig ekiplerinin kendi taraftar gruplarına Facebook , Twitter sayfalarına ulaşabilir.
Onların kendi takımları üzerinde kamuoyu oluşturmasını sağlayabiliriz.Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyenYorum
-
Orduspor'un bizden bir yana tavir icinde olmayacagini garanti edebilirim. Keza Samsunspor'da öyle. Bunlar parayi koklayan kulüpler.
Yanliz bordo61; Cok güzel bir arastirma.
Tebrikler.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...Yorum
-
Trabzonspor Federasyonu boş boş istifaya davet edeceğine imza toplasın devirsin .
Hem 90 imza toplayıp kongreye giderseler gelecek başkan Trabzonspor'un hakkını yiyemeyecektir.
Bu da tüm federasyon başkanlarına ders olacaktırBiz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyenYorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum