Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni Baskan ve Yeni Hoca ile umut doluyuz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak cemilsezgin tarafından gönderildi

Soruyorum bu adam bunlari yapabilecek güçteydide daha önce nerdeydi veya bu adm liman ihalesini elimizden niye aldi.

SPOR ZAMANINDA Ahmet Agaoglunu dinleseydin su an buyuk ihtimal bu soruyu sormazdin bence. Parasal konuda çok yardimi olmus fakat medyaya yansimasini istememis, eger medyaya yansitsaydi durumu bu sefer kendini reklam edio olacakti.

Asagi tukursen sakal, yukari tukursen biyik

Yorum

transfer konusunda acele edilmemeli devre arasinda kimse iyi futbolcusunu birakmaz
      Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
      -ismail-

Yorum

umutluyuzzzz insallah yavas yavas toparlancaz...
        Şampiyonluk hasreti çıldırttı bizi!

Yorum

İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi
          İlk olarak cemilsezgin tarafından gönderildi

Arkadaslar bu kadar iyi vaat vern insan koyu bir trabzon spor taraftari olmalidir

Soruyorum bu adam bunlari yapabilecek güçteydide daha önce nerdeydi veya bu adm liman ihalesini elimizden niye aldi.

Bu konulara bence girmesek daha iyi olur,Liman konusu tartisildi hatta Gerçek Efsane kardesimiz belgeleriyle ortaya koydu.Bunu tekrar tartismak bence saglikli degil.Ayirca Tüm Trabzonspor taraftarlari eger yönetimde degilken Takima katki yapacak Transferler yapabilseydi Yüzlerce binlerce is adami var hepsinin Trabzonspora oyuncumu almasi gerekiyor.Tabiki bir insan seçime girerkeen projesi ile girecek ve o projelerle seçimde basarili olmaya çalisacak.DAHA önceleride diyordukki neden Kimse projesi ile ortaya çikip aday olmuyor.Adam Projeleri ile ortaya çikiyor Bu sefer de diyoruzki madem Trabzonsporludyun simdiye kadar nerdeydin.bence bu çeliski.

Evet bende Mehmet kardesime katiliyorum.BÜYÜK HEDEFLER PESINDE KOSAN bir takim olacagimiza inaniyorum.Bu sene hedeflerden koptuk su an önümüzde ulasabilecegimiz hedefler neler.

1-Türkiye kupasini kazanmak UEFA ya gitmek

2-Ligi 3.sirda bitirebilmek Uefa kupadan olmaz ise burdan olsun

3-14 maç üst üste kazanmak Lig rekorunu kirmak,

4-2.devre Bütün derby maçlari kazanmak,Kazanmamak için bir neden yok hepsi Trabzonda

5-11-0 BIR maçi kazanip BJK nin 10-0 lik rekorunu kirmak

NETICEDE hedef bitmez,ama bence en önemli hedef Stadi bir an önce yapmak,100.000 üye kampanyasini desteklemek,Gelecek yilin takimini simdiden olusturup Gelecek yil SAMPIYON olmak,yada en ezindan Sampiyonalr liginde oynayabilmek.

ARTIK BAYRAKLARIMIZ PASLANMAYA BASLADI,INSALLAH bayraklarimizi yerinden çikarttirack bir takim 2.yarida izlemey baslariz.

söylediğin gibi kardeş ne hedef biter ne de ümit biter!...

trabzonspor 8,sırada olabilir ancak 3,sıradaki takımla arasında puan farkı az hele ki aradaki takımlara baktığımızda o takımların istikrari yok gerçi bizim de yok ama biz alacaımız adamlarla istikrar yakalarsak 3.sırada bitirebiliriz... bunun için çok ama çok ümidim var.
          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Insallah bu is oalcak..yeder ki yönetim dedini yapsin..

Yorum

inºallah sözlerini tutarlar baºka ne diyeyim

Yorum

bence 2. bile olabiliriz daha gs de oyuncularin geri geleceklerinin garantisi yok yeterki biz üzerimize düseni yapalim
                bugün yarın ve ilelebet trabzon

Yorum

Bu yil UEFA ya gidelim yeter.Devre arasinda yaopilcak takviyeler ve sezon sonu transferleriyle bu takimi kimse tutamayacak ALLAHIN izniyle.
                  MİMOZA

Yorum

2. devre söylediklerini yapip 6-7 oyuncu yollayip yerine yenilerini alirlarsa yenide bir takim olacak
                    SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                    CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

hobisi amatör fotoğrafçılık >>
                      .

Yorum

Ozkan sumer olsun dedim ama Nuri baskana kanip acaip isindi IS YAPACAZ GALIBA ARKADASLAR!!!
                        İnsan ol evlat!

Yorum

Baskan ve yeni yönetimin büyük hedeflerle kulübün basina geldiklerini vurgulayan Halilhodzic, ''Trabzonspor'da bir sampiyon takim sunmak istiyorlar. Kendisi, istedigim bazi seyleri hemen ertesi gün çözdü. Bu da çok önemli ve iyi. Yeni baskana ve yeni yönetime tam güven var'' ifadelerini kullandi.

Hocamizdan oldukça olumlu açiklamalar var yeni baskanimiz hakkinda.Insallah yüzümüzü kara çikarmaz Nuri Baskan.
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

yeni baskan yeni umutlar ama ben umutlari yillardir dinliyorum artik ben umutlari dinlemek istemiyorum sadece basarilarla dolu sezonlarin muhabbetini yapmak sampiyonluk sarkilarini dinlemek istiyorum.Bunlarinda çok yakinda gelecegine inaniyorum...Edited by: gilimali
                            GILIMALI

Yorum

Insan ümitler ile yasar ve umutla bekliyoruz. Ama hersey güzel olacgindan eminim. Çünkü bu durmdan kötü bir duruma düsmeyiz herhalde.
                              İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

İlk olarak aaygun61 tarafından gönderildi
                                Insan ümitler ile yasar ve umutla bekliyoruz. Ama hersey güzel olacgindan eminim. Çünkü bu durmdan kötü bir duruma düsmeyiz herhalde.

herhalde dedigine göre umutsuzsun sende Ayse[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Hoca dan umutluyum ama baskana o kadar da güvendigim söylenemez.Stad projesini ne kadar zamanda hayata geçirecegine bagli baskana karsi inancim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X