Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN İstanbul | Trabzonspor - Benfica | Olimpiyat Stadındaydık...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kozyatağı otobüsünün hareket saati kaç gibi olur sizce? Ona göre uçaktan yer ayırtacağım. Bir de sabiha gökçen'den kozyatağına nasıl ulaşırım ?

Bu fikri bana veren emre dumangöz'e de sonsuz tesekkurlerimi sunarım
    Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• hareket saatlerini şimdi son sayfa da gördüm beni de kozyatağına yazarsanız sevinirim.

Yorum

• İlk olarak Cafer KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Özelden gönderdim sana iftarı nerede yapacağını Emirhan.

Başka bir arzun?
        cafer abi dönüşte yine aynı durağamı gidiyoruz ? birde özelden bir kaç soru sordum cevaplarsan sevinirim abi
        Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK

Yorum

• İlk olarak mesopliya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          cafer abi dönüşte yine aynı durağamı gidiyoruz ? birde özelden bir kaç soru sordum cevaplarsan sevinirim abi
          Cevaplanmıştır

Gidiş ve dönüş durakları aynı
          ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
          "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• cafer abı +1 kısı daha eklermıısınız

Yorum

• diğer iller organizasyon yapacakmı sakaryadan gelecek akrabalarım var

Yorum

• İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                diğer iller organizasyon yapacakmı sakaryadan gelecek akrabalarım var
                Abi BMN Kocaeli'nin organizasyonu var
                ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Osman Özçilingir-Mecidiyeköy
                  keyif adamı ..

Yorum

• biletler ne zaman satışa çıkıyor
                    Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
                    NORTHERNER
                    RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

• Listede Ömer Kibarın 6, Barış Burak Kanbur'un 7 numara olmasını istiyorum,Ömer Ağam varken bana düşmez ondan önde olmak,ben bilmem Ömer Ağam bilir.
                      Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hareket saatlerini şimdi son sayfa da gördüm beni de kozyatağına yazarsanız sevinirim.
                        Çok özür dileyerek benim kaydı salı gününe kadar askıya alabilir miyiz? Bölge müdürüm iki gün izinde sorun çıkarıyor. Kesin sonucu salı günü bildirmiş olacağım inşallah. Organizatörlerden tekrar özür dilerim. Kalın sağlıcakla..

Yorum

• Listeden adımın çıkartılmasını rica ediyorum.

Sanırım hareket saati işsizler için ayarlanmış

Yorum

• İlk olarak Mert Maya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Volkan'ım, ismi Atilla... Güzel de laf mı, harikulade olacak her şey o gün.
                            Atilla abiye selamlar , off yaa çok heyecanlıyım gerçekten maç gününe kadar nasıl dayanacam bilmiyorum
                            BİZE HER YER TRABZON...

Yorum

• İlk olarak Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Listeden adımın çıkartılmasını rica ediyorum.

Sanırım hareket saati işsizler için ayarlanmış
                              Olayı hemen çözdün yani Mesut. Bari sen yapma.

Bu bizim aklımıza gelmedi mi sanıyorsun.

Bir organizasyon yaparken tek yönüyle değil, her yönüyle düşünmek gerekir. Olimpiyat başlı başına bir çile.. Yolu ayrı bir dert, trafiği ayrı bir dert. Eğer saatleri mesai bitimine alsaydık Mecidiyeköyden çıkışımız 19.00'u geçer. Bu da Olimpiyata varışımızı neredeyse imkansızlaştırır. Kaldı ki insanlar niyetli olacak, sıcakta cabası. Bu kadar insanı 3-4 saat otobüste tutmak akıl işi mi? Belirtilen saatlerde çıkarsak trafiğe takılmadan Olimpiyata varırız. Aksi halde maça bile yetişmek mucize olur. Çünkü mesainin dağılmasıyla herkes Olimpiyata yönelecek. Bilmem anlatabiliyor muyum?

Yorum

• Merhaba,

Mecidiyeköy'de nereden kalkacak otobüs?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X